Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 arcane said: son bolum cok cok iyi. of aynen ama historikal spoiler bjorn italya tarafına gitmeden gerimi dönücek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 histori channel spoiler bjorn donmezse adam degildir. donmezse lagertha ayvayi yedi. cloak of shadows giyildi, +3 dagger craftlandi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Bolum gayet guzeldi bu arada. Gelecek bolumler icin heyecan yarattı. Dizide kucuk bir hata Lagertha'nın Ivar Lodbrok diye seslenmesi bir hata. Lodbrok bir soyad degil takma isim. Ironside gibi. Ivar Ragnarsson diye seslenmesi lazım illa soyad kullanacaksa. Tarihsel olarak spo Ivar'ın yaptıgı silahın ve o gosterimin amacı cok farklı olabilir eger dizide tahmin ettigim efsaneyi isleyecek olurlarsa. Su ana kadar dizinin gidisatı ile zor ama cok guzel bir efsane var York ile ilgili. Tum kardesler beraber ingiltereye saldırıp sonra fransa, ispanya ve italya nın ustunden geciyorlar. Geri donup iskandinavyayı paylasıyorlar. Zaten promoda da Bjorn geri donuyor gibiydi cunku Rollo'ya senin evin degil artık senin ne isin var gibi bisey diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 madcow tarihsel spon doğru - dizide onları da görecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Oğullara görünen amca kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 ragnarın halaoğlu cenaze için gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 şu karakterin var olmasının sebebi nedir acaba? http://i.imgur.com/pjkme3y.jpg sjwler bastı güzelim diziyi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 inyormaynd said: Oğullara görünen amca kimdi? Odin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Eyvallah kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Odin allah değil miydi? O tek gözü hangi sezonda kim olarak gördük? Birde gerçekte sakat oğlu var mı ragnarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ragnar yarı gerçek yarı kurgu bir tarihi karakter. hakkında bilinenler efsanelerden gelme, bu sebeple oğlu var mı, sakat mı bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 masa said: Odin allah değil miydi?Evet. Ragnar sagalarda odin'in soyundan geliyor diye anlatılıyor. Dizide odin gosterilmesi ona bir gonderme olabilir. Ayrıca yapımcılar o gosterilen karakterin odin oldugunu soylediler. Odin'in tek goz olayı da surda anlatılıyor http://norse-mythology.org/tales/why-odin-is-one-eyed/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 abi hala spoilera almadan konuşuyosunuz dizide odin gösterilmesi falan diye. pes yani ya. şimdi gelip "viking dizisi izliyosun odin olcak tabii ki spoyler değil" falan diceksiniz. lel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Claiborne said: şu karakterin var olmasının sebebi nedir acaba? http://i.imgur.com/pjkme3y.jpg sjwler bastı güzelim diziyi yeter. Lagertha'yı yalnız bırakmamak. Ragnar'ın bebelelerle atışır ölür dram olur işte ekstra point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Xenocide said: abi hala spoilera almadan konuşuyosunuz dizide odin gösterilmesi falan diye. pes yani ya. şimdi gelip "viking dizisi izliyosun odin olcak tabii ki spoyler değil" falan diceksiniz. lel ya.Dizide odin olması nasıl bir spoilerki? Oldu olacak Ragnar, Ivar, Lagertha falan yazarken de dikkat edelim. Ne de olsa diziye yeni baslayacak birisi dizide Ragnar oldugunu bilmiyor onlara da haksızlık olmasın. Degisik misiniz nesiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 abi şunun neyini anlamıyosun gerçekten merak ediyorum. Ben, izlemediğim bir sonraki bölümde neyden bahsettiğnii bilmek istemiyorum. Hangi konuyu işleyeceklerini bilmek istemiyorum. İzleyerek görmek ve şaşırmak istiyorum. Bir sonraki bölümde Odin'i gördüğümde "AA HASKTİR ODİN VAR LAN" demek istiyorum. Fakat sen bunu PİÇ ediyorsun. Ragnar'ın öldüğünü söyleyerek "HASKTİR RAGNAR BU BÖLÜMDE NASIL ÖLÜR LAN" hissimi PİÇ ediyorsun. Yani diziden aldığım keyfi P İ Ç ediyorsun. Nasıl açıklayabilirim başka türlü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Xeno'ya +42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Claiborne said: şu karakterin var olmasının sebebi nedir acaba? http://i.imgur.com/pjkme3y.jpg sjwler bastı güzelim diziyi yeter.Gecen sene xunn la lagertha'nın kadın olarak viking tarihinde guclu bir karakter olmasında sıkıntı yok zaten sagalarda da oyle, agenda pushlama degil bence diye tartısmıstım. Ama su karakter okadar sacmaki anlamak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 spo diye bişeye inanmıyorum da historynin çektiği tarih dizisi bu diye sunulan bi argumandan sonra spoiler vermeyin lan diyenlerin yanında olmamak olmaz şimdi asdsklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Okudugunuz herseyden nem kapıyorsanız okumayın arkadas. Bu kadar onem veriyorsan bolumu cıktıgı dakika izlersin. İzleyemiyorsan da izleyene kadar okumazsın. Bu kadar -O kim? -Odin Hangi karakterden bahsediyorum. Nasıl gorunuyor. Ne yapıyor. Ne ediyor? Hic birseyden bahsetmiyorum. Arası hikayelerle baglanmıs, karakterleri biraz daha compact hale getirilmis bir tarih/mitoloji dizisi bu. Belgesel seklinde olmadan viking tarihini anlatmanın degisik ve guzel bir yolu. Diziyi 1000 sene ileri goturseler ingiltere yokolmayacak, vikingler kazanmayacak sonunda yani beklenmedik ve bilinmeyen hic birsey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 tam olarak tahmin ettiğim gibi "istemiyosan okuma-girme kardeşim" kartını da kullandın. Ok abi. Çatır çutur verin spoilerları, görmek istemeyen başlığa girmesin çünkü. yazdığın şeyi şu sikimsonik göz ikonuna basarak kapamak gerçekten çok zor olmalı senin için, hak verdim şimdi. adama "odin karakterinin bir sonraki bölümde göründüğünü bilmek istemiyorum, izleyerek tecrübe etmek istiyorum" diyorum, "karakter hakkında bişey anlatmadım ki" diyor. Devam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Aynı sey onlarca kez tartısıldı farklı farklı vizyon topiclerinde. Topice ne gormeye giriyorsunki? Her yer goz + iyi-kotu bolum olacak. artık ona da su tepkiyi verirsin. Sanki buyuk bir supriz vardı da ortaya cıkmıs gibi davranmanın bir alemi yok. Eger yazılan herseyden 'ama spoiler bu' diye rahatsız oluyorsan konuyla alakalı olsun ya da olmasın belki de kendine sınır koymalısın. Xenocide said: adama "odin karakterinin bir sonraki bölümde göründüğünü bilmek istemiyorum, izleyerek tecrübe etmek istiyorum" diyorum, "karakter hakkında bişey anlatmadım ki" diyor. Devam abi. Uzerinden 2 hafta gecti ve hangi bolum oldugu bile yazmıyor. Hangi bolum oldugunu biliyorsan duzenli izliyorsun demektir. Duzenli izliyorsan ve bunlara takılıyorsan once izle sonra oku. Eger duzenli izlemiyorsan zaten hangi bolum oldugunu bilmiyorsun. Ozaman senin icin zaten isim bir anlam ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 madcow said: Claiborne said: şu karakterin var olmasının sebebi nedir acaba? http://i.imgur.com/pjkme3y.jpg sjwler bastı güzelim diziyi yeter.Gecen sene xunn la lagertha'nın kadın olarak viking tarihinde guclu bir karakter olmasında sıkıntı yok zaten sagalarda da oyle, agenda pushlama degil bence diye tartısmıstım. Ama su karakter okadar sacmaki anlamak imkansız. lagerthanın da son sezonlarda geldiği noktayı düşünürsek orada da bi zorlama var. DİZİYE ACİL GÜÇLÜ KADIN KARAKTER LAZIM diye düşünülmüş sanki. phorun travmasını atlatamamış demek her şeye "alınan" kitle. ama en azından astrid gibi, aptal bir komünite diziye saldırmasın diye diziye konulmuş içi bomboş bir karakter değildi lagertha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bu kadın T.A.T.U dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Xenocide said: abi şunun neyini anlamıyosun gerçekten merak ediyorum. Ben, izlemediğim bir sonraki bölümde neyden bahsettiğnii bilmek istemiyorum. Hangi konuyu işleyeceklerini bilmek istemiyorum. İzleyerek görmek ve şaşırmak istiyorum. Bir sonraki bölümde Odin'i gördüğümde "AA HASKTİR ODİN VAR LAN" demek istiyorum. Fakat sen bunu PİÇ ediyorsun. Ragnar'ın öldüğünü söyleyerek "HASKTİR RAGNAR BU BÖLÜMDE NASIL ÖLÜR LAN" hissimi PİÇ ediyorsun. Yani diziden aldığım keyfi P İ Ç ediyorsun. Nasıl açıklayabilirim başka türlü bilmiyorum. 2-3 sayfadır bende bu konuyu anlatıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar