yumy Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Of rollo nasıl yeto belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ragnar reis ya, adamın her hareketinden karizma akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Önceki bölümde Ashlaug'u tokat manyağı yapması mükemmeldi. İçimin yağları eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Ragnar'in şu dizide en büyük üstünlüğü sabırlı ve yeri geldiğinde lafı (tokatı :) ) koyması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ragnar reis üşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Curunir said: ragnar reis üşüyoruz hocam diziye yeni başlıycam inşallah şu söylediğin spoiler değildir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 rollonun hatunda tam ağız burun dalmalık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 HarveyQuinn said: Curunir said: ragnar reis üşüyoruz hocam diziye yeni başlıycam inşallah şu söylediğin spoiler değildir :( 2 haftadır dolanıyosun başlıcaksan başla yada terket burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 tamam hocam kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bu dizideki herkesin Athelstan'a asik olmasinin sebebi nedir? Dag gibi adamlar yorganlarina sarila sarila agliyo Athelstansizliktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 prenses gislanın hastasıyım. tam benim vikingime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Sen onu al ok, ben Aslaug'a go :D Crusader Kings oynayan arkadaşlar, yeni gelen Kral Elidor Saç Güzeli kimdir? Nigger_of_the_sand said: Bu dizideki herkesin Athelstan'a asik olmasinin sebebi nedir? Dag gibi adamlar yorganlarina sarila sarila agliyo Athelstansizliktan. ayrıca evet şu husus da var. Ok sempatik karakterdi de , ulan insan karşısına çıkan her dine döner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Björn 4x04 O nasıl bir sahneydi.. Björn: Eşini almaya geldim Calf: Tamam, sorun yok Koca: Çocuğu vermem ama hangisi daha garip karar veremedim... Delikanlı viking kalmamış ağa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 prenses <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 4x4 gisla toplantı odasına nasıl bir giriş yaptı öyle direk üremeye hazır bir dişi öyle prensese can kurban dizi güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 http://i.imgur.com/TQPbeMi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 abi ne saçma bölümdü ya.baştan sona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Su regnari bile poici yapip Asid icmis triplerine soktular ya resmen sogudum diziden bir bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 judith'e ölürüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Rollo fransızca öğrenince iş bitti heralde onca bölümlük nefret sona erdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Sondaki eleman kimdi peki? Uzaktan akraba falan çıkmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 O adam bu oluyor sanırım. Oppland bölgesindeki jarl, sonra ilk norveç kralı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ya, 3 bölümüm tesadüfen bir versiyonuna denk geldim, benim seyrettiğimden 4 dk kadar daha uzun, spoiler olamasın diye yazmayacağım ama sırt, kalça ve sideboob u sansürlemişler tamam o normal ama ragnarın babasını öldürdüğü tipin karısı ile konuşması, afettim falan demesi, ve İngiltere tarafından iki kadının roma hamamı sahnelerini niye çıkarmışlar onu anlamadım. ama asıl mesele, diziyi seyrediyoruz güya diye arada böyle sahneleri atlıyor muyuz diye huylandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Ozan said: Björn 4x04 O nasıl bir sahneydi.. Björn: Eşini almaya geldim Calf: Tamam, sorun yok Koca: Çocuğu vermem ama hangisi daha garip karar veremedim... Delikanlı viking kalmamış ağa.. şununla ilgili bir sahne zira yukarında kesilmiş veya eklenmiş diye bahsetiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Llama said: Su regnari bile poici yapip Asid icmis triplerine soktular ya resmen sogudum diziden bir bolumde niyeki olm ne güzel kafa yaşadı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar