moriarty Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 aquila said: balikci niye oluyon lan, git kral ol! KRAL YAPMAM KRAL OLURUM http://img5.mynet.com/mgz/batuhan_313.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Bi dakika ya 6. bolum soku, acma athelstan olmus ya. izlemem gayri ben bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 şu diziye kıvanç yerine Nihat Doğanı çagırsalar,ilk bölümün sonunda da içinden kartal cıkarsalar keserek ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 içinden bok çıkar onun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ne sıçtılar bu sezonda dizinin içine ya her bölüm daha kötüye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Ya fazla drama yapıyorlar gerek yok.... bize kral kraliçe draması yetiyordu zaten çokta iyidi onu bozdular herkes drama yaşamaya başladı peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 s3 e6yı izlemeyenler açmasın bence athelstan yine ragnar'a görünecek.adam o derece seviyormuş ya la athelstan'ı.görün bakın.diziden çıkmayacak bu athelstan rolünü oynayan tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Son bölümü izlemedim ama şöyle Rollo'dan whirlwind görmek istiyor insan ya 2. sezon nerde bu sezon nerde harbi... 1 dram varken 5 dram oldu anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 her sezon Floki'den daha çok nefret ediyorum. sonda ragnar'ın konuşması çok başarılıydı ya. Üzüldüm lan. abv floki. alfred buymuş. http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_the_Great#childhood http://i.giflike.com/Wh4zWTo.gif şuda çok iyiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Son bölüm bir yorum 4. sezon Ragnar'ın Müslüman olacağı açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bölüm çok iyiydi de bazı kararlar hiç önceden verilmiş gibi durmuyor böyle dizide neyi değiştirsek ya diye yazılmış sanki. sezon sonuna kadar çok hızlı ilerleyip sezon sonu reset atacaklar gibi geliyo bana. halbuki bu sezonun başında çok iyi bi yerdeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 niye Floki , çiftcilerin ingilterede öldürüldüğünü niye sağa sola söylemedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Trias said: niye Floki , çiftcilerin ingilterede öldürüldüğünü niye sağa sola söylemedi? ragnarı öldürmek istemiyor çünkü :) ragnarın yanında olmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bunun için Ragnarı öldürmezler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 off diziden keyif alamıyorum ya adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 athelstandan kurtulduk ya dizi toparlar bence. Ragnar aşkını ilan etti diye öldürdüler adamı. İyi de oldu. Herkesin hayatına kimse karışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 of porunn oldur kendinide sende kurtul bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 vikingin teenage'i de cekilmiyo harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Serinin en kötü bölümüydü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 çok ara bölüm olmuş. teehee ragnar'ıın yılan ve fareyle oynaması, sora Floki'ye iş vermesi filan. foreshadowing yapcaz diye bu kadar gözümüze sokmayaydılar sdf. ecbert'in de kendini kaptırıp parçalatçam onu diye yardırması sora toparlaması iyiydi heh. said: Well, there's a mood killer. "come enjoy what your father enjoyed." Ragnar bu sezon yan karakter gibi ya. Çoğu bölüm hep böyle arka planda takılıyor filan. Screentime'ı az gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 knox said: of porunn oldur kendinide sende kurtul bizde RIP SMUGFU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 rollohani seer rollo için başına öyle şeyler gelecek ki bilsen sevinirsin dediydi ya, acaba şehri yenecekler de kral kızını rollo'ya mı verecek sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 abi yeni bölümü açim dedim,arkadan fena parazit sesi geliyo hangi siteden açtıysam,bu nedir emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 arcane said: rollohani seer rollo için başına öyle şeyler gelecek ki bilsen sevinirsin dediydi ya, acaba şehri yenecekler de kral kızını rollo'ya mı verecek sdfds. wikipedia normandia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 tarihini hiç bilmiyorum. tamamen diziden yola çıkarak salladım sdfs. prensesin komutanda gözü yok. rollo yeni ve ragnar'ın biraderi olduğundan gözde bekar. seer müjdesi de eklenince o aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar