XLegolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Üçüncü sezonu daha izlemedim. Helganın daha pasif olması onu da kötü mü yapıyor yoksa ajanda puşlarken boşluk mu bırakmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Porunn ve Lagertha hariç bütün kadın karakterler başarılı bence. Micro değil Macro-scale olarak baktıgında çıkıyor sorun. Lagertha'nın sırf MUH RAPE VICTIMIZATION, MUH FEMALE EMPOWERMENT dayayabilmek için tamamen karakterdışı bir hareketle allahın domuzuyla evlendirip sonra "hem taht usurpe ettirip hem nasıl morally superior yaparız" sorusuna cevapları "oo rapist yaparız kocayı" Diger kadın karakterleri ve sorunlarını gerçekçi buluyorum. Aslaug'ın Ragnar'la çocuk/one night stand kafasıyla evlendikten sonra böyle bir sıkıntı çekmesi insani bir durum. Siggy'nin durumu çok uzun ama biliyosun, fall from grace durumu. Helga'nın domestik sorunları. Tek converge oldugu nokta hepsi mutsuz. Hepsi unfulfilled. Ama daha dün köle olan kıçı gırık Porunn bir saç kazıt, bir de kılıç ver eline hop bütün karakteri %180 çekip smug, confident oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Lagertha orda morally superior olmasa orası biraz daha gri tonda olsa çok daha ilgi çekici ve karmaşık bir karakter olurdu bence. misal han solo gibi karakterlerin bütün olayı bu gri tondaki karmaşıklıkları. herhalde günümüz çağında insanlar karmaşık karakterlerle özdeşleştiremiyor kendini ne kadar basit ne kadar siyah beyaz o kadar kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 s03e03 okadar konusalım tek bolumde porunn u kessinler, lagertha hristiyan krala versin. oldu mu simdi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 abo yeni bölümü çıktı mı lan bilmiyodum ben cart diye açtım spoilerı ahah neyse en azından got değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Þórunn (Thorunn) okunusu bildigin torun iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 sonra efendim millet niye spoiler a almıyo. basıosunuz direk nasılsa auhah. neyse bugun cıkan episode ile oldugunu ekledim digerleri yanmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Offf.... sabah yoğunluğumu bitirdim. bugün cuma,araplar,pakiler,bengaller,iranlılar hep tatil. çayımı söyleyeyim kadına getirsin,açayım yeni bölümü izleyeyim. ulan bir de sigara yasağı olmayaydı. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 gat getirseymissin cignermissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 o ne be yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 gat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 gelecek bölümün özeti neydi öyle kayan kayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Fistan said: rolloyo kaç kez kaldırdılar abi izlemiyon mu Claiborne said: her yara alanın ölmesini mi seyrediyorlar? torsteinin rolü kalmadı galiba doğru haklısınız. rahatsız ettiysem özür dilerim. susuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 RAGNAR GETTING CUCKED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 3 bölüm bitti. hala film boktan. 9uncu bölümde coşturup tam lan ne güzeldi derken bitirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yok ya vahset dehset spartakusu actim ben 1. sezondan tekrar isemeli sicmali herturlu var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ya şu SOA 7 sezon daha sürseydi iyiymiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 SOA 2 sezon fazla bile sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 valla ucan vucut parcalari ve ucmayan memeler oldugu muddetce istedigi kadar surebilir sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 xunn said: RAGNAR GETTING CUCKED http://i.imgur.com/v9iFjTW.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Daha önce orduyu bölüp nehrin iki yakasında Ragnarı beklemek gibi bir hata yapanlar şimdi de diğer askerler savaşırken vadinin ortasında andımızı okuyor gibi sıraya geçmiş Ragnar'ı bekliyor. Bu sezon çok iyi gitmiyor sanki.Şu an diziyi götüren karakter daha çok King Eçber.O da olmasa sıkıcı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Vay babam ,bize izletmiyorlar fransızlardan neyimiz eksik... http://www.movie-censorship.com/news.php?ID=5628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 knox said: xunn said: RAGNAR GETTING CUCKED http://i.imgur.com/v9iFjTW.gif C U C K B O Y S http://i.imgur.com/4IOoCnX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar