Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 öyle bişey olursa çok üzülürüm gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Ne yani, bi adanalı ile shield maiden aşkı o kadar mı imkansız.? ben yiyemiyorsam karşimmm yesin yani np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 lagertha mmmmfffh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 bence kıvanç yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sayili saaatler kaldi http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2014/203/9/8/ragnar_and_lagertha_by_patrik_t__rnroos_aka_patrik_by_patrike-d7rtdz0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj görünce çıktı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Evet çıktı pati undeground a attim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 underground bilmem ben helaltorrent.is den hallederim işimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kıvanç bu sezonda mı çıkcak? yeni sezonun tüm bölümleri çekilmedi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 dunyanin en kotu lideri ya da poor writing kral ve yegeninin ordulari niye bir birinden uzak iki ayri adalarda yahu. bunlar ciddi ciddi ragnar'in ordusunu ikiye bolecegini falan mi dusunuyordu. yegeni mal gibi olmesini izledi ahahaha ya bu kadar salaklik gormedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 of abi çok saçmaydı o sahne cidden dfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kötü basladi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Belki gerçekte de öyle olmuştur. Açıp baktınız mı? Hemen suç senaristin di mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bu saksonlar savaş taktiklerinden pek anlamıyo zaten heralde.geçen sezon bu wessex kralı süvarileri bekletip arkadan daldırtınca şişko aella nın gözleri yerinden çıktıydı ''ohasstr hacı nası yaptın o hareketi?!?'' diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hehe guzeldi baya bolum, sac modellerinde gelisme var ayrica cogunluk baltadan kilica gecmis, ayrica ingilizlerin taktigine de cok guldum dfssd tam bir total war dramasi yasandi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 knox said: dunyanin en kotu lideri ya da poor writing kral ve yegeninin ordulari niye bir birinden uzak iki ayri adalarda yahu. bunlar ciddi ciddi ragnar'in ordusunu ikiye bolecegini falan mi dusunuyordu. yegeni mal gibi olmesini izledi ahahaha ya bu kadar salaklik gormedim ben. AHAHAHAHAHAHAHA dizinin bütün güzelliğini alıp götürdü o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 saçlar kötü olmuş ya.ragnarın saçı baltayla kesilmiş gibi zatende björn sarışın necati ateş olmuş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 oluyor böyle şeyler ya. rakibi küçümsemek ya da kendi gücünü çok büyük görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 abi onu geç kralın niye çömezden az ordusu var? neyseki o sahnedeki senaristin beyin tutulması hariç şakır şakır aktı dizi.9 bölüm bekleyip izlediğimiz zorlama drama enjekte edilmiş dandiriboktan savaş sahnesinin 2 katı iyisini dramasız direk alın lan diye atıyo adamlar daha ilk bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 izlemeyeceğim. 1 bölüm daha olsun.ikisini kombo yapacağım.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 oo fransa bu sezonmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 güzeldi de harbiden madem arada köprü yok neden oraya konuşlanmışlar? Saçlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Birebir sayı olarak figuran mı bulsunlar yapmayın yahu, savaş sahneleri gayet yeterliydi. Nüfusun alayı çiftçi zaten kim savaşıcak, bu da meraklısına http://www.localhistories.org/population.html Son olarak lagerta yaşlandıkça güzelleşmiş kadın tekvandocuymuş zaten http://www.youtube.com/watch?v=DNsKGUgGqqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kim savasanların sayısı az dedi ki öyle cevap vererek girmişsin mesajına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Björn'ün saçları Ragnar modeline bağlarlar belkin böle time skip filan olursa. beğendim bölümü ama son savaştaki strateji çok zorlmama olmuş harbi sdf. Athelstan'i hala paylaşamıyor krallar. Birde Ecbert neler söyledi orda Lagerthaya hiç birini çevirmedi ahah. Ragnar'ın karısı yabancıya gitmesin istiyor tabii. bide bütün erkeklerin savaşı kadınlarıyla kalmaya tercih etmeleri komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar