reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 holo locker deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Cok guzel, yalniz iste burda tek sorun su; Whatsapp'in(yada viberrin) bildirim penceresindeki önizlemesini kaldirmak icin(yani bildirim penceresinde görunmemesi icin) uygulama özelliklerinden whatsapp'in "bildirimleri göster) clickini kaldirmam gerekiyo. Uygulama özellikleri kismindan bu ticki kaldirinca, holo locker ve turevleri hic bir app whatsapp'in bildirimlerini göstermiyo. Yani bildirim kisminda görunmesini istemeyicne baska applerde de görunmuyo. Whatsapp in bildirim isigi yanmiyo o tick olmayinca mesela, ama ses acik olursa ses caliyo. Cözemedim henuz tam, rootlamammi gerekiyo, yeni rommu atmam gerekiyo neyse yapcam artik sirf bunun icin, göze aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Whatsapp ile ilgili o olay sanirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ayfon ayfon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 GERGE said: Whatsapp ile ilgili o olay sanirim sadece. i ih viber'da da ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sunu istiom ya cokmu zor asd. uygulama ayarlarindan bildirimler acik ticki kalkinca gelmiyo bunnar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bildirimler acik degilse, nasil gelsin birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bildirimleri kapatirsan gelmemesi normal? Bildirimlerin hepsi bildirim merkezinden, ayri ayri calismiyorlar. Sorunu anlaymadim ben. Bildirim hic gelmez o zaman, bildirim olmazsa obur applar nereden bilsin bildirim oldugunu. Kafam karisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Abi mevzu bildirimlerin gelmemesini istemem degil zaten, bildirimler gelsin gelmeyede, whatsappte viberda gelen butun mesajlarin icerigi ne yazdigi, kimden geldigi her bi halt bildirim cubugunda görunuyo o secenegi kaldirmazsam. Asil sorunum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 App ile ilgili o iste. Kaldiramazsin. Oyle yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 off cok kötu ya la ozaman, bildirimleri kapaticam öyle kalcak ozaman :( romla rootla bisile cözemezmiyizki yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 4.2 sürümleri çin dashclock diye bir widget var lockscreen içinde oluyor muhteşem birşey ama daha 4.1.2 lerde yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 4.2 cyanogenmi yuklesemki? Tavsiye edermisin? Edit: Aklima bisey geldi. Suanki haliyle, Notification barda ya da status barda cikan programlari gizleyebilen bi app bulsam tamamdir istedigim sey aslinda. O tick'i acik birakip ayni anda bildirimde alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Abi rootlama olaylarında garanti kapsamı dışında kalma durumu var cihazın. o yüzden kimse tavsiye etmiyor bu işlerde :). Bence biraz stock romu kullan ilerde sıkılınca zaten hmm bu neymiş diye kendi kendine rootlayıp yeni romlar denemeye başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 valla unroot etmek o kadar kolay ki ben tavsiye ediyorum dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aynen ya ben biraz çekindim ilk rootlamadan sonra xda adamlar yetersizler için 0'dan herşeyi anlatmışlar nası rootlarsın nası geri alırsın, tabi arada bir iki appı çakıyor ama kafa rahat. stock rom linklerinide veriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 unroot bildiğin tek tuş gibi bişi yani zaten, ekran bozulduysa pcden 10sn yine. tabi kişinin takdiri yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 reampage said: Abi rootlama olaylarında garanti kapsamı dışında kalma durumu var cihazın. o yüzden kimse tavsiye etmiyor bu işlerde :). Bence biraz stock romu kullan ilerde sıkılınca zaten hmm bu neymiş diye kendi kendine rootlayıp yeni romlar denemeye başlıyorsun. Ben touchwiz i salladim direk, apex denedim önce guzel ama nova daha hizliydi novaya gectim. Bu rom mevzusuna da biraz bakindim, cyanogen iyi gibi sanki. Abi ayfonda jailbreaklardan unlocklardan falanlardan sonra gözum kesiyo yani androidde rom olayini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ya cynogen evet zaten sanırım iki android open kang project sanırım aokp ve cm üzerinden modifye edilmiş diğer romlar var. iki ana dev var sanırım. o işlerle haşır neşir birileri cevaplandırırsa daha iyi olur mesela ben ilk cynogenmod kurdum sonra bide slimbeane bakıyım dedim onu beyendim. Güzel yani çok fazla seçenek var statüsbarı kaldır rengini değiş orda iconları değiştir DPI'yı büyüt istersen küçült gibi. hızlanma konusunda kağıt üstünde benchmarkta şuanda stock xperia zlerden yüksek puan aldım. note 2 ile. ama tabi kağıt üstünde o skor ben o farkı anlayabilicek bir app kullanmıyorum olduğundua sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Cyanogen iyi cok, yillarca onu kullandim ben gecen hafta WP'ye gecene kadar. Hala annemin telefonunda filan o yuklu. TouchWiz'de bir tomar ozellik var ama tasarim, estetik sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Valla ben action launcherdan vazgeçemem artık, çocuk yapmış hani bu sistemi biraz daha güzel tasarlayıp yapsan ios 7 diye yutturursun sdlkfj. app drawer ve widgetlar inanılmaz kolaylaştı kullanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Sentinelrom yuklicem alete, netekim nerden baslicam bilemedim. Rootlamakmi lazim cihazi önce? Adamakilli bi instruction bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 s4 e baktım tonla gereksiz uygulama koymuşlar içine ayrıca ekranı gereksiz fazla renkli ve canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bu arada o erkran ışığını fullüolar genelde çok parlak gelebilir pilden tasarruf için autoya alıosunuz paso hiç o kadar parlak olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 instraksin? safffsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar