Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Müzik namına dinlediğim 3-5 adamdan birisi ve adam gerçekten müzik yapıyor... candır murat yahu:D yeni albümü çıkmış bu arada bunu yazmayı unuttum lan:S
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 murat kekilli'nin e harflerini özlemişim.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yok olmamış.. Bir "Seni çılgın" bir "bu akşam ölürüm" değil..
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 inadına LAN yaşşşa dediii yaşşşşa dedi yar yar :) severim bu adamı fena yaparım taklidini:P
moncici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 beyler bu albüm çok önemli keza anadolu post-rock'ının ilk örneği
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 benim sac uzunken dost taki birini isletmistik arkadasla kekillinin kardesiyim ben diye adam harbi inandi sordu abin nerde simdi diye, toroslarda yeni album yapiyor demistim yarilmistik sonra arkadasla hehe
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Gecenlerde bi gazetede roportaji vardi. O donem yasanan intihar olaylarini hep bunun sarkilarina yikmislar fln. Ondan birakmis muzigi.
Öne çıkan mesajlar