aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ekmek, karnimin aciktigini hissettirdi mesela. mac baslamadn gidim kahve mahve alim, sonra kaka yaparim, sonra kuyudan su ceker akvaryuma koyup ASLANLARI seyrederim.
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Kedi muhabbet kuşu balık kokusu muhabbet su
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 copry said: -.- Hayvanlar aynı 1. Hayvan kendini nasıl gördüğünü 2. Hayvan eşinde aradığın özellikler Kahve sex Akvaryum evliliğe bakış Kuyu ölümü sembolize ediyormuş benim onceki yazdiklarim bu parametrelere gore baya tutarli cikti ya vay anasini hehe
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 1 2 en sevdiğim hayvan yok, şimdi birini söylesem ve sonra benim bilmediğim başka bir hayvanı öğrensem hem hayvana yazık hem bana yazık. 3 akvaryum bildiğin hapisane. yeterince büyük olmayanlara kılım. 4 kahve hiç birşeyi çağrıştırmıyor. içecek işte. 5 kuyu = derinlik
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 copry said: Yaz kızım 1. En sevdiğiniz hayvan nedir? Ve en az 3 sebep 2. En sevdiğiniz 2. Hayvan ve nedenleri 3. Akvaryum size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz 4. Kahve size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz 5. Kuyu size neyç çağrıştırır düşünceleriniz Cevaplayın, bikaç gün sonra yorumlarım XoXo bored girl 1. Manta ray (Asil, ürkütücü, muazzam) 2. Panter (Aslinda en sevdigim ikinci hayvan yok... Ama panter cok etkileyici bi hayvan. Alaca karanligin ta kendisi gibi yaratik.) 3. Akvaryum dekorasyondan baska bir seyi cagiristirmiyo bana. 4. Tutku, ihtiyac, lezzet. 5. Karanlik, rutubet, (baska birsey gelmedi valla)
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kafam normal calismiyor ki! 1. En sevdiğiniz hayvan nedir? Ve en az 3 sebep Kaplan (guzel renkleri var, hizli, guclu hem de kedi) 2. En sevdiğiniz 2. Hayvan ve nedenleri kopekbaligi (guzel renkleri var, hizli, guclu) 3. Akvaryum size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz sikici 4. Kahve size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz icilir, odaklanmayi saglar.. cok cesidi oldugu icin herkes kendisine uygun bir cesidini bulabilir 5. Kuyu size neyç çağrıştırır düşünceleriniz su cikar icinden, bi de capon kotu karakterleri cikar. icine keloglan duserse icinden pazarlik yapabilecegi cin cikar. petrol kuyusu ise petrol cikar. sonra da o ulkeden kan cikar. kuyu dedigin tehlikelidir ya bildigin. icine dussen olursun. yaratik ciksa olursun, petrol ciksa (ben gulursem herkes gulur) gibi herkes olur. Cevaplayın, bikaç gün sonra yorumlarım Ben de bi kac gun sonra okurum ancak.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 1.orca : zeki, katil, memeli. pardon insan mı demeliydim 2.koala : ya bi gidin beni benimle bırakın 3.akvaryum işte pet egomuzun sulu şekli 4.kahve intöleransı keşke içebilsem 5.kuyu iyidir güzeldir su filan varsa hele içinde.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 copry said: Cevapla kızım 1. En sevdiğiniz hayvan nedir? Ve en az 3 sebep Kedi; rahat hayvan, bakımı kolay, evdeki börtü böceği yiyor, katkısı oluyor 2. En sevdiğiniz 2. Hayvan ve nedenleri Kurt; böyle babacan bir tavırları var 3. Akvaryum size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz Akvaryumu çağırıştırıyor. 4. Kahve size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz Kız arkadaşımı çağırıştırıyor, kahveyle tek ilişkim kız arkadaşım. 5. Kuyu size neyç çağrıştırır düşünceleriniz Bardağı çağırıştırıyor, içinde su var. XoXo bored boy
mascio Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 1. En sevdiğiniz hayvan nedir? Ve en az 3 sebep Kar Leoparı. Şekli şemali duruşu bakışı her şeyi muhteşem. Kedigillerin en başarılı sürümü. 2. En sevdiğiniz 2. Hayvan ve nedenleri Kedi. Bakımı kolay deniyor ama olay bakımının kolay olması değil, köpek gibi size bağımlı olmaması. Yolunu bulur her türlü. Kadınları anımsatıyor. 3. Akvaryum size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz Saçmalık. Balıkların ufacık alanlara kapatılmasına baya sinirleniyorum. 4. Kahve size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz Ecstasy hatırlatıyor. Anlayan anlar. 5. Kuyu size neyç çağrıştırır düşünceleriniz Ring filmini hatırlatıyor. Onun harici hiç gerçek kuyuyla muhattap olmadım zaten. Kuyu ney la.
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aquila said: 1. hayvan sevmem 2. 1 3. aptallik 4. kaka 5. su
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 1- Balık (ızgara, buğulama, kızartma) 2- Tavuk (ızgara, şnitzel, köri) 3- bknz.-> 1 4- Ödev, sınav 5- Delik lan işte...
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 1. yunus balığı çok tatlı, hep bir yunus balığıyla yüzmek isterim, evcilleştiriliyorlar bide hoş 2. beyaz kaplan (bengal kaplanı türü sanırım onlarda) ürpertici bir güzelliği var. 3.akvaryum sıkıcılığı anımsatıyor. 4.kahve sigarayı çağırıştırıyor bide dinlenmeyi 5.kuyu sürekli içinde ölü bişiler çağırıştıyor bana ıslanmış pis yosunlu fln çöz beni pls
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 1. Köpek. Zeki, sadık ve güçlü hayvanlar. 2. Kuş. Narin hayvan, şirin, uçuşunu izlerken rahatlatıyor. 3. Akvaryum hem rahatlama, hem sorumluluk. Akvaryum bakım ister, özen ister. 4. Kahve uykusuzluk, çarpıntı. Bana pek tavsiye edilmediğinden böyle düşünüyorum. 5. Kuyu bi zorluk barındırır içinde. Kuyu açmak zordur, kuyudan su çekmek zordur. Hikayelerde masallarda vs kuyuya hep biri düşer ve çıkamaz. Kuyu hep sorundur.
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 parlafungi said: test deil yazılı yapmıssın sen sdfs :D
Gizli Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kaplan:hızlı,güçlü,güzel bir hayvan tilki:zeki,çevik akvaryum balıkları çağırıştırıyor (lol) ve soğuğu kahve koku ve buharı çağırıştırıyor kuyu derin ve karanlığı
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 1. En sevdiğiniz hayvan nedir? Ve en az 3 sebep ayı *hayat tarzini ve dünya görüsünü çok seviyorum ayilarin bir ayininin güvenini kazanirsan köpekten bile sadik olur omnivor beslenme sekline sahip 2. En sevdiğiniz 2. Hayvan ve nedenleri su kaplumbagasi hayati boyunca savasmak zorunda ve hiç bir zaman yilmayan bir hayvan sevimliliginden bahsetmeme gerek yok 3. Akvaryum size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz esaret su canlilari habitati oraninda gelisir ve mutlu olabilir oldum olasi sevmem kafes akvaryum benzeri icatlari kendi evcillerimide asla kapatmam 4. Kahve size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz uykusuzluk veya huzur içtigimdeki şeraitlere bagli 5. Kuyu size neyi çağrıştırır düşünceleriniz güven hissi
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ölüm sana guven veriyor dostum , depresyon egilimindesin
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 1. Kedi çünkü özgür ruhlu, şirin ve zarif/çevik. 2. Aslan çünkü asil, güçlü ve aynı zamanda kedi. 3. Rahmetli amcamı ve hayattayken yaşadığı evi. Bi de torrrrrrr şemklindeki akvaryum gürültüsünü. Akvaryumu vardı çünkü. Tamamen nostaljik çağrışım yani sdf 4. Acı tad, koyu sohbet, dinlenme vakti falan 5. Yankılanan boğuk ses hariç hiçbi şey
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 copry said: Ölüm sana guven veriyor dostum , depresyon egilimindesin bizimkileri de değerlendirsene lan hocam
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 dasaaa said: kafam normal calismiyor ki! 1. En sevdiğiniz hayvan nedir? Ve en az 3 sebep Kaplan (guzel renkleri var, hizli, guclu hem de kedi) 2. En sevdiğiniz 2. Hayvan ve nedenleri kopekbaligi (guzel renkleri var, hizli, guclu) 3. Akvaryum size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz sikici 4. Kahve size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz icilir, odaklanmayi saglar.. cok cesidi oldugu icin herkes kendisine uygun bir cesidini bulabilir 5. Kuyu size neyç çağrıştırır düşünceleriniz su cikar icinden, bi de capon kotu karakterleri cikar. icine keloglan duserse icinden pazarlik yapabilecegi cin cikar. petrol kuyusu ise petrol cikar. sonra da o ulkeden kan cikar. kuyu dedigin tehlikelidir ya bildigin. icine dussen olursun. yaratik ciksa olursun, petrol ciksa (ben gulursem herkes gulur) gibi herkes olur. Cevaplayın, bikaç gün sonra yorumlarım Ben de bi kac gun sonra okurum ancak. kendini yakışıklı renkli bir kişilik, hızlı ve güçlü buluyorsun birlikte olmak istediğin insanın da aynı özelliklere sahip olmasını bekliyorsun evlilik sana sıkıcı geliyor sex senin için casual odaklanmanda yardımcı ve çeşitli ölüm tehlike demek
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 1. kartal asil guclu merhametsiz 2. cita zarif hızlı tamahkar 3. dinginlik 4. kafein 5. karanlık
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 copry said: Ölüm sana guven veriyor dostum , depresyon egilimindesin bitek kuyuyu salladim ona yorum yapmissin sadece birde yolda giderken yanda çilek bahcesi olursa hepsini yerim ceplerimede doldururum
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 karaktersiz said: 1. En sevdiğiniz hayvan nedir? Ve en az 3 sebep ayı *hayat tarzini ve dünya görüsünü çok seviyorum ayilarin bir ayininin güvenini kazanirsan köpekten bile sadik olur omnivor beslenme sekline sahip 'Kendini anlatmissin' 2. En sevdiğiniz 2. Hayvan ve nedenleri su kaplumbagasi hayati boyunca savasmak zorunda ve hiç bir zaman yilmayan bir hayvan sevimliliginden bahsetmeme gerek yok ' birlikte olmak istedigin insanin ozellikleri 3. Akvaryum size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz esaret su canlilari habitati oraninda gelisir ve mutlu olabilir oldum olasi sevmem kafes akvaryum benzeri icatlari kendi evcillerimide asla kapatmam 'Evlilik' 4. Kahve size neyi çağrıştırır, düşünceleriniz uykusuzluk veya huzur içtigimdeki şeraitlere bagli 'Sex' 5. Kuyu size neyi çağrıştırır düşünceleriniz güven hissi Ölüm
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Cevaplar alintinin icinde gizli ve herkes icin gecerlidir
Öne çıkan mesajlar