fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 forgiver said: rıdvanı izlemeyi unttuk ya kimse de haber vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 "dun aksam iyi oynadi. etrafinda kimse yokken topu kendi kendine surememezlik yapmadi, garip paslar atmadi, kontra atak oldurmedi, ben begendim." said: tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Son dakikada serbest vuruşu selçuk kullansa 3 puanı almıştı gs, drogbaya birilerini selcugun serbest vuruslarini izletmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/66971_10200108105118280_1963877123_n.jpg http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525241_412952408741242_2143047230_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 miyaw33 said: Son dakikada serbest vuruşu selçuk kullansa 3 puanı almıştı gs, drogbaya birilerini selcugun serbest vuruslarini izletmeli. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 screwy said: hamit is yapmaz yazmadıki hic birimiz. cılgınca "ben hucum edicem" diye cabalamasa evet cok iyi isler yapabilir. son 20 macını izleyin adamın. ayagının altında top ezmek dısında bisey yapmyıo. bi besiktas macında orta actı emre colak vurdu gol oldu. tek yapması gereken top hamite geldi "if yakınında herhangi bir insan evladı var pas ver else topu taca at" seklinde oynasın ofansta yeterli. yoksa fiziksel gucune defansif ozelliklerine takımın ihtiyacı var. o ortayı umut açtı hatırladığım kadarıyla ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Geçen sene yine sezonun ikinci yarısında ilk haftalarda periyodik olarak Bursa ve Eskişehir deplasmanlarına gidip görkemli şampiyonluğun en kötü maçlarını oynamıştık. Benzer bir senaryo. Bu takım senelerdir bu iki deplasmanı beceremiyor, Kadıköy'ü tercih eder hale geldim şu Eskişehir'e gitmek yerine. Resmen bir bitkinlik, sıfır motivasyon. 4 deplasman kaldı bir tanesi Kadıköy hepsinde berabere kalsak bile iç saha maçlarımız en azından kağıt üzerinde rahat gibi. İddiasız Gençlerbirliği, Sivas ve İBB. Düşmesi muhtemelen maç gününe kadar kesin gibi olacak Mersin. Trabzon ve Elazığ maçlarında belki bir beraberlik çıkar. Puan farkı var, kalan 10 maçın 6'sı içerde. Vermeyiz şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 drogba chealsea'deyken lampard, ballack gibi adamlara kullandırtmıyordu frikikleri. selçuk ne yapsın. bence zaten sneijder varken ona bok yemek düşer afedersiniz. şuana 3 frikik kullandı yanılmıyorsam 3'üde etkisizdi. eğer önde değilsek frikikleri kesinlikle drogba kullanmamalı. ondan sonra golü atıp, şovunu yapabilir. 4-4-2 ile drogba-burak ikilisi şahane olur ama sneijderi kesmelisin çünkü kanatta oynayamıyor onun yeri 10 numara ve kanatlarda zaten olağanüstü oyuncular yok bir keita bir arda gibi, bekler yüzünden yetersiz kalıyor. 4-4-1-1'de sneijderi etkili kullanabilirsin, orta sahada takımın direnci daha yüksek olur ama drogba yada buraktan birini nasıl kesiceksin? 4-3-1-2'ye de yetemiyor şuanda bu kadro. 4-3-3 baya yalan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sneijder veya Drogba'yı kesmez. Ayrıca haftalar geçtikçe adaptasyon ve kondisyonun artmasıyla kesemeyecek hale gelecek. Bence en uygunu 4-2-3-1. Burak'ı biraz forvetten uzaklaştırır bu fakat Ronaldo tarzı daha rahat oynar ve ceza sahasına daha serbest girer rakip stoperlerle ilk boğuşan adam olmaktan da çıkar. Avrupa'da Amrabat oynar Burak sağda başlar, ligde Hamit oynar Burak sola geçer. Sneijder tam forvet arkası, Selçuk ve Melo da box-to-box. Dünkü saçma oyunumuzun bir sebebi de %100 yerli ve %75'i yetenek özürlü defans oyuncularımızın topu orta sahaya iletememesi, sen daha defanstan topu iletemiyorsun Ersun hoca da salak değil işledi o madeni, paso Kamara-Necati-Erkan pres uyguladı. Eboue ve Riera'nın kafası kopsa oynamalı ya da Hamit'i sağ bek oynat yabancı sınırı diyorsan. Dünya takımı diyorsun, hayvani bir kadron var isim olarak fakat Sabri ve Hakan Balta oynuyor. Abi iyi yedektir dursun diyorsunuz, bu yedek adamlar senede en az 10 maç ilk 11 oynuyor, az bir sayı değil. Atıyorum Drogba ve Burak'ın yedekleri aynı kalitede olmayabilir, kadronda 2. bir Sneijder de olmayabilir doğal olarak fakat defans oyuncu havuzunda kalite farkı en az düzeyde olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bu arada gokhan zan ın cok goze batmaması hosuma gitti ne yalan soyliyim bu kadar oynamadıktan sonra daha agır hatalar yapabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Keşke 4-2-3-2 diye bir taktik olsa:P hep bi kişi fazla kalıyor ne yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 screwy said: bu arada gokhan zan ın cok goze batmaması hosuma gitti ne yalan soyliyim bu kadar oynamadıktan sonra daha agır hatalar yapabilirdi. stoperle forvet arasi 60-70 metre ile futbol oynanmaz. forvetleriniz topun arkasına geçmek zorunda. defans cizginiz de ileriye cikmak zorunda. yoksa istediğiniz kadar yıldızınız olsun, topu rakip sahaya taşıyamazsınız. urfaluji'yi çok arıyoruz. defansı yönlendiren, defans çizgisinin nerede olmasını belirleyen kişi oydu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 tamam da 2 senedir sahaya adım atmamıs bi adamı oyuna sokuyosun ve adam sıvamıyor. bence yeterli. tabiki EN KRAL O demedim. yine sabri yorumlarımdaki gibi yanlıs anlasılıyorum. SABRI EN IYI SAG KANAT da demiyordum. ama 8 ay oynamadıktan sonra geldiginde bambaska sacmalayabilirdi. hala sabri ama en azından sacmalamamaya calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Dünkü defans hattıyla senede 1 maça falan çıkarız zaten, Dany topu fazla geveliyor ileri çıkışları bir Ujfalusi değil fakat önemini görmüş olduk. Riera'nın pozisyonu olmaması sebebiyle Eboue'nin ise form düşüklüğü yüzünden kademe hataları yaptıklarını çok gördük fakat bunları Sabri ve Balta da fazlasıyla yaparken bu iki oyuncunun hücum gücünden neden vazgeçeyim? Dün yine galip gelemezdik belki fakat Eboue ve Riera oynasaydı en azından defanstan topu daha rıhat çıkarır, orta saha presini kırıp Sneijder ve Selçuk'u daha rahat topla buluşturup forvetleri beslerdik. Top hakimiyeti ve beceri düzeyi bu kadar rezalet bir defans hattıyla bir daha çıkılmaması gerektiğini görmüş oldu teknik heyet bir yandan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Urfalı bir daha olmayacak ama. Hatta Bülent'i popeskuyu falan da arıyoruz. Atak futbolunda defans çok önemli, çözer fatih hoca bu sorunu. Hepizin toplamından fazla anlıyordur o bu işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sostizm said: Hepizin toplamından fazla anlıyordur o bu işlerden.yani? ne yapalım konusmayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuşalım konuşalım... Ama kendi aramızda konuşuyoruz işte. Burada muhteşem/mucizevi bir çözüm de bulsak takımımıza bi faydası olacak mı? Ben de konuşuyorum zaten, diyorum ki en doğrusunu FT bulur diyorum. Konuşıyoz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sostizm said: Urfalı bir daha olmayacak ama. Hatta Bülent'i popeskuyu falan da arıyoruz. Atak futbolunda defans çok önemli, çözer fatih hoca bu sorunu. Hepizin toplamından fazla anlıyordur o bu işlerden. Bunu Dany yapıyor işte, top hakimiyeti orta saha oyuncusu düzeyinde fakat Ujfa kadar pozitif kullanamıyor bunu ve rakipleri çok önde karşılamayı seviyor, Schalke maçında golü bu sebeple yedik fakat bunu öğrenecektir. Semih-Dany mükemmel olmasa da iyi bir defans hattı fakat Sabri neyse de Hakan Balta'nın derhal bu hafta itibariyle ilk 18'e bile girememesi, sezon sonunda ise yolların ayrılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 BulletRide said: Sneijder veya Drogba'yı kesmez. Ayrıca haftalar geçtikçe adaptasyon ve kondisyonun artmasıyla kesemeyecek hale gelecek. Bence en uygunu 4-2-3-1. Burak'ı biraz forvetten uzaklaştırır bu fakat Ronaldo tarzı daha rahat oynar ve ceza sahasına daha serbest girer rakip stoperlerle ilk boğuşan adam olmaktan da çıkar. Avrupa'da Amrabat oynar Burak sağda başlar, ligde Hamit oynar Burak sola geçer. Sneijder tam forvet arkası, Selçuk ve Melo da box-to-box. abi anlamadığın bir durum var burak uçta oynamazsa, forvetten uzaklaşırsa, çok vasat bir futbolcu topu taşıma özelliği yok. bitiriciliği ve fırsatçılığı ile öne çıkıyor. sağ-sol kanat, sağ-sol açık vs oynayamaz. umut bile oynar burak oynayamaz. zaten kendine de yazık olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Hakan Baltaya alternatif, yabancı kadrosunu doldurmayan bir aday söylesene. Milli sol bek kim yıllardır? Malzeme bu. Burağı kanada koymak bence de bitirir adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sostizm said: Hakan Baltaya alternatif, yabancı kadrosunu doldurmayan bir aday söylesene. Milli sol bek kim yıllardır? Malzeme bu. Burağı kanada koymak bence de bitirir adamı. Ben bu olaya deliriyorum iste, arkadas Riera'ya sol bek oynamayi ögretebiliyosan Aydin'a sag bek oynamayi ögretmeyi niye denemiyorlar ki? Yine Caner denen kazmayi sol beksin sen aptal aptal hareketler yapma diye uyarabilseydi 20 yasinda yöneten td gayet iyi sol bek olabilirdi. Bizim altyapi bundan adam gibi islemiyor zaten, az biraz yetenegi olan ben gol aticam diye rakip kaleye kosuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 aydın'a ben omuz atsam yıkılır ondan bek yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sostizm said: Hakan Baltaya alternatif, yabancı kadrosunu doldurmayan bir aday söylesene. Milli sol bek kim yıllardır? Malzeme bu. Burağı kanada koymak bence de bitirir adamı. Yok abi biz bu klişe kafayla Servet-Zan-Sabri'li defans yıllarını geçeli çok oldu gibi geliyordu varmış hala aynı kafa. Gerekirse Semih dışında kale dahil 4 yabancı çık. Bir maç Drogba'yı dinlendir, görece zayıf maçta Melo'yu çek yedeğe. Ama defansın istediğin seviyede olsun yerli-yabancı gözetmemek lazım söz konusu savunma olunca. Sol bekin yabancı olsun hatta gerekirse yedeği de yabancı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 dany alternatifsiz şuanda yani dünkü maçta gördük. formsuz ve yabancı sınırına takılan eboue yerine bence hamit oynamalı ama sabri de oynayabilir. bu durumda kadro şu şekli alabilir. muslera hamit-dany-semih-riera selçuk-melo-amrabat sneijder drogba-burak 7 yabancı sınırına takılıyor yine de ligde baltayı oynatmak zorunda kalabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar