Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen sayfalarda yaptigimiz tartismalardan anladigim low cost serverlarla mmorpgye yakin ama normal mmorpgden daha fazla storysi olan bir oyunumsu bisey yapmaya calisiyorlar.
Mesaj tarihi:
abi işte şuanda 50 kişi limitli gördüğü open serverlar olucak, paticik olarak bi taner açarız o muhtemel 100 felan olur, kendi aramızda oynarız en gzüel sistemde bu zaten
Mesaj tarihi:
scope yok projede, para toplarken herkesten para gelsin diye scope koymamışlar. pve olsun, pvp olsun, storyline olsun, carebear friendly olsun, hardcore friendly olsun herşey olsun tabii ne güzel. para akışı durduktan sonra bir yol çizerler belki bu kafa yapısıyla giderlerse ya projeyi 10 katına büyütmeleri gerekiyor ya da 1 theme dışındaki herşey yarım yamalak olacak.

benim fikrim en azından.
Mesaj tarihi:
Ya adam yeni ultima yapıcam demediki, pc için özel bir oyun yapıcamda demedi. Tabletler için oyun yapıyo adam grafiklerde öyle, bayık basit bir rpg olcak, işte ekstra online modu olcak oda bi işe yaramıcak bence. Fazla heyecanlanmaya gerek yok.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler bu oyun %100 fail olacak, forumlarda hala daha casualler "yaa ama biz craftız pklara ölmek istemiyoruz" muhabbeti yapıyorlar, muhtemelen 2. bir trammel vakası olacak. mümkün mü bilmiyorum ama paramı geri alacam ben. lanet olsun casuallere.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...