reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ilk 1 saat icinde napiyorusunuz? /discuss
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 seks yapar ve duşun ardından sek viskimi yudumlarım. bunların hepsini çıplakken yaparım. özellikle de seksi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ayakkabılarımı içeri almadan bilgisayarın tuşuna basıyorum ki açılsın, sonra ayakkabıları alıp üstümü değiştirip bilgisayarın başına oturuyorum yalnızlığın tanımını okudunuz
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bu aralar için söylüyorum bunu; hafta içi ise;annemle yemeğimi yerim,üşenmezsem duşa girerim (pasaklı bi adamım lan ben),sonra go go witcher 2 (acayip sardı bu aralar süper oyunmuş valla oynamayanlara tavsiye) cumartesi pazar değişir ama..
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Sparkcaster said: ayakkabılarımı içeri almadan bilgisayarın tuşuna basıyorum ki açılsın, sonra ayakkabıları alıp üstümü değiştirip bilgisayarın başına oturuyorum yalnızlığın tanımını okudunuz Zaman kaybetmemek icin bilgisayarini hic kapatmayabilirsin. Her gun bilgisayar basinda ekstradan 3 4 sn kazandirabilir.
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Sparkcaster said: yalnızlığın tanımını okudunuz okumaya gerek yok kardes yasiyoruz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 soyunup salonun bir köşesine yüzümü dönüp cenin pozisyonunda duruyorum
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Sparkcaster said: ayakkabılarımı içeri almadan bilgisayarın tuşuna basıyorum ki açılsın, sonra ayakkabıları alıp üstümü değiştirip bilgisayarın başına oturuyorum yalnızlığın tanımını okudunuz yalnız olmak gerekmez. ya da alışkanlıklar kolay unutulmuyor. evlendim ama hala eve gelince bilgisayarı açıp sonra akşamıma devam ediyorum. başına oturmasam da açarım.
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 seks derken solo mu takılıyosunuz yoksa bildiğimiz klitopisli, falan mı? biride orgy falan yazsın..
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Frostbite said: seks derken solo mu takılıyosunuz yoksa bildiğimiz klitopisli, falan mı? biride orgy falan yazsın.. seks derken niye solo takilalim ?
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 çok geniş persfektif den bakmıştım olaya.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 BabacumMostors said: soyunup salonun bir köşesine yüzümü dönüp cenin pozisyonunda duruyorum işte beklenen kalite :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aquila said: hanim donmedi mi hala? hanım döndü de o da alıştı duruma elleşmiyor
Öne çıkan mesajlar