Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temmuz Ironmaiden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imamizer said:

konser cok iyiydi. sadece ara vermeden bitse de gitsek der gibi pespese caldilar. bi de seyirci etkilesimi 0 di. bo konus adam bi izleyeciyle muhattap ol biseyler anlat et. anca istanbul turkey dedi dedi gitti.

evet o konuda bruce'a ben de çok kırgınım.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

imamizer said:

konser cok iyiydi. sadece ara vermeden bitse de gitsek der gibi pespese caldilar. bi de seyirci etkilesimi 0 di. bo konus adam bi izleyeciyle muhattap ol biseyler anlat et. anca istanbul turkey dedi dedi gitti.

evet o konuda bruce'a ben de çok kırgınım.

bizim arkadaşlar konser öncesinde otelde resim çektirdiler elemanlarla, bruce ters yapmış biraz. adrian ile dave çok iyi davranmış. harris ile janick de iyiydi dediler.

koştur koştur çalıp gitmelerindeki neden boş stadyuma konser vermeleridir yani.

küçükçiftlikteki konserde seyirciyle gayet diyalog içindeydi, çok daha küçük bir alanda konser veriyor olmalarına rağmen üstelik.

bu arada bruce bir ara iki çift laf edecek gibi oldu, orda da konuşması sloganlarla kesildi, kuvvetle muhtemel o noktada tam ayar oldu, ondan sonra tek laf etmedi zaten.
Mesaj tarihi:
dave'in tam karşısındaydım. resmen sahneye atlayıp yanaklarını sıkmak istedim adamın. bu kadar güler yüzlü bu kadar sevimli bi adam olamaz lan.

bi de foto koyayım.

http://i.imgur.com/N7G0gxj.jpg
Mesaj tarihi:
hödük ve sakallıyım gözlüklü değilim selam

hatta bi ara önlere geçebilmek için telefondan arkadaşımla konuşuyomuş da onunla buluşmaya çalışıyomuş gibi yapıp "pardn, pardon ABİ NERDESİN ABİ ELİNİ KALDIR GELMEYE ÇALIŞIYORUM pardon pardon ABİ Bİ SN pardon. ufff NEYSE ABİ GELEMİYORUM" diyip yerleştim bi yere. az küfür yemedim muhtemelen.

ayrıca çifte standardın zamına koyim, yanımdan 2 kız "pardon öne geçicez biraz da müsade eder misiniz" dedi, millet hemen tabiii buyroğn diye yolu açtı, onlardan gazı alıp ben geçmeye çalışınca millet nası ters ters bakıyo böle itekliyo falan GEÇİRMİCEZ LAN dercesine skdfad
Mesaj tarihi:
abi konser mükemmel ötesiydi ya... doctor doctor başladığında kalbim durcak gibi oldu resmen =) ama erken çıkıp hızlı hızlı çalıp kaçıp gitmeleri dokundu biraz. olsun ama oraları tıklım tıklım dolduramayan türk metal sendikası utansın.
Mesaj tarihi:
Dolmama sebebi tamamen hükümet ve pozitif organizasyondu. Alkol yasağı sponsorluklar açısından büyük problem ve bu da biletlere yansıyor. Bunun yanında fiyatlandırma politikası baya kötüydü pozitifin.

Bir de şuna çok küfür ettim ki 320 lira verdiğimiz biletler konserin başlamasına az zaman kala karaborsada 150ye kadar düşmüştü.

Adamların performans çok çok iyidi orası ayrı.

Seventh Son heralde peak noktasıydı konserin bu arada.
Mesaj tarihi:
ahahah abi maiden sayfasında bi tip gördüm hayran oldum kıza:

said:
Tc Derin Okur

LAN benim dışında 15-14 yaşın altında 1 tane kız yoktu

kızın tipe bakın
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=427664560636812&set=a.104413266295278.6957.100001798153206&type=1&theater

ahjakjsdfkadf çok iyi ya

faith in humanity restored
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

hatta bi ara önlere geçebilmek için telefondan arkadaşımla konuşuyomuş da onunla buluşmaya çalışıyomuş gibi yapıp "pardn, pardon ABİ NERDESİN ABİ ELİNİ KALDIR GELMEYE ÇALIŞIYORUM pardon pardon ABİ Bİ SN pardon. ufff NEYSE ABİ GELEMİYORUM" diyip yerleştim bi yere. az küfür yemedim muhtemelen.

ahahaha
abi sahnenin diğer tarafına geçmek için aynısını ben de yaptım.
Mesaj tarihi:
BlaCk said:

Kim çekti bu kaydı güzel kayıt yapmış yakından.

sağ altta ismi yazıyor kayıtta,youtube info'da yazdığına göre cep telefonuyla yapmış kaydı.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ahahah abi maiden sayfasında bi tip gördüm hayran oldum kıza:

said:
Tc Derin Okur

LAN benim dışında 15-14 yaşın altında 1 tane kız yoktu

kızın tipe bakın
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=427664560636812&set=a.104413266295278.6957.100001798153206&type=1&theater

ahjakjsdfkadf çok iyi ya

faith in humanity restored

kesinlikle restored
  • Yeni Oluştur...