Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Nasil olsa basima bisi gelmeyecek, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 piçliğine batıracak birileri çıkar illa ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 elesso said: geminin önünde romantizm yapan çiftler sıra bekler artık. kardeş çekil birazda biz tutalım kızı.... şunu yazmaya geldim, baktım yazılmış gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Aynı rotayı mı çizicekmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://gifrific.com/wp-content/uploads/2013/01/Leonaro-DiCaprio-Zoom-in-and-Nod-while-smoking-Django-Unchained.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Leonardo akillandi bu sefer, sira bende kizim diyip atacak kariyi suya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 life of T-II çekeceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Geminin burnunun işletmeciliğini almak lazım. Her gelene 300 dolaresten foto şipşakçılığı yapsam titanik batar ben batmam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ilk filmden sonra şişman insanların binceğini sanmıyorum. yine 20metre kare tahta parçasına almazlar yoksa ya da kayıklara sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 SeaGle said: Cidden yine batarsa epic fail olur ha. Gerçi titanik kazasında metalurjik açıdan yaşanan problemler de büyütmüştü olayın boyutunu. Soğuk gevreklikmiydi neydi, perçin bağlantılarıyla ilgili de bikaç olay vardı malzeme hocası bikaç kez bahsetti ama hatırımda kalmamış pek. Şimdi teknik daha ileride olduğu için bi fail daha olmaz. Gemiye buzul girdi lan ne perçini perçin mi kalır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Buzil giriyor da, metal o kadar gevrek ki darbenin etkisi buyuyor feci sekilde. 1 birim sac hasarlanacaksa 3 birim hasar aliyor. Bu da mudahale sansini azaltiyor. Iyi karpuz gibi catir catir yarilmis lan gemi gevreklikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Olm sanki düzgün yapılsa geri sekecekti.Buzul diyom lan buzul.Aysberg, görünen kısmı olup bir de görünmeyen kısmı olan.O titaniğin kurtuluşu yoktu.Müdahele falan yok ona artık.Kaptanı kafaya kurşun sıkmış aha sıçtık diye perçin mi kalmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Abi adam gibi hasar alip da murrettebat mudahalesiyle kurtqrilan gemiler var, o da kurtarilirdi. Ya da tek bi bolgede hasar olsa sadece o kisma su dolmasina izin verilirdi, etkilemezdi yine o kadar olumcul sekilde. Ama aysberg bi koymus 12 hava yastigi acilmis, otomatikman perte cikmis tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 titanik konusunda direk burundan çarpsa batmazdı denir. nöbetçi kaptanın hatası var diyor bilgiler. yanlış tercihi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Myrica said: Cuce said: Myrica said: ExtraJudical said: önemli olan batması değil insanların battıktan sonra ölmemesiydi , şimdi batsa bile uydudan yeri bildilir ve tahliyeler başlar önemli olan bu transatlantik cruiselarında gemi batsa tahliyeler en aşağı 4 gün sonra başlar. Yakınlarda gemi olmadığını varsayarsak. abi nolcak, ucakla helikopterle gidip kurtarırız artık bişicikler olmaz En ufak cruise gemisi 600 kişilik,300 kişide mürettebat. 1000 kişiyi helikopterle kurtar,ben gelirim arkandan. adam isterse boing bile indirir denizin ortasına, hayal gücü gayet geniş. olmadı ufoları salarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Daha geçen yıl 30 kişi öldü İtalya açıklarında. Atlas Okyanusu'nun ortası, eksi dereceleri düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 SeaGle said: Buzil giriyor da, metal o kadar gevrek ki darbenin etkisi buyuyor feci sekilde. 1 birim sac hasarlanacaksa 3 birim hasar aliyor. Bu da mudahale sansini azaltiyor. Iyi karpuz gibi catir catir yarilmis lan gemi gevreklikten. Akhlaur said: Olm sanki düzgün yapılsa geri sekecekti.Buzul diyom lan buzul.Aysberg, görünen kısmı olup bir de görünmeyen kısmı olan.O titaniğin kurtuluşu yoktu.Müdahele falan yok ona artık.Kaptanı kafaya kurşun sıkmış aha sıçtık diye perçin mi kalmış ya. ya hiç arkadaş ya ülkede bir tane mak müh fakültesi var oraya da senede bir tane adma alıyorlar, ona da sigıl girmiş sanki işte her postta bir ben dogmatik değilim, pragmatiğim! serzenişi. (bülent arınça oy vermiş, türk seçmen gevrekliği deniyor buna da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 o "buzil" olayı şöyle oldu diye düşünülüyor. hani şu soğuk oksijen nitrojen vs sıkıp metal zinciri çat diye vurup kırarlar filmlerde o hesap, belli soğukluğun altına düşünce çat diye vurup kırabiliyorsun bazı metalleri, gemi buzdağına çarpınca o yüzden direk zorç diye kırılıyo gövde veya perçinler ama tam bilinmiyo hala sanırım hiç oturup araştırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kullanılan demirler o döneme göre bile son teknoloji olmadığı için esneme payı baya azmış. Darbe alındığı yeri parçalamakla kalsa bütün odacıkların su dolması daha uzun sürerdi en azından daha çok insan kurtulurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 SeaGle said: Buzil giriyor da, metal o kadar gevrek ki darbenin etkisi buyuyor feci sekilde. 1 birim sac hasarlanacaksa 3 birim hasar aliyor. Bu da mudahale sansini azaltiyor. Iyi karpuz gibi catir catir yarilmis lan gemi gevreklikten. olasılıklar a) Gevrek düşündüğümden daha sık kullanılan bir laf. b) Seagle bu lafı yeni öğrendi. c) Seagle İzmirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 metal işleri ile uğraşanların kullandığı bir kelime gevrek. sigıl haklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 fakir bir genç olarak bineceğim. kate vinslıtımı arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 fransız kızlarım gibi çizeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Aket-Atum said: SeaGle said: Buzil giriyor da, metal o kadar gevrek ki darbenin etkisi buyuyor feci sekilde. 1 birim sac hasarlanacaksa 3 birim hasar aliyor. Bu da mudahale sansini azaltiyor. Iyi karpuz gibi catir catir yarilmis lan gemi gevreklikten. olasılıklar a) Gevrek düşündüğümden daha sık kullanılan bir laf. b) Seagle bu lafı yeni öğrendi. c) Seagle İzmirli. Makineciler ve malzemeciler cok kullanir abi. Tam anlamini karsilayan baska kelime de yok. Kirilgan diyebilirsin ama bi gevrek kadar anlam ifade etmiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 seagle sandık başına giderken gevrek gevrek gülüyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar