destur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kuyruklu yalan . en bastakiler yarı çıplak olanlar ispanyolca mı poertekizce mi ne nane ise konusuyorlar akabindeki gorüntüde soldakı kişiye atlet giydirmişler /demiş ki sanki abi bir atlet verin üşüyorum / bu masalları kendi taraftalarına anlatsın düdük makarnaları stalinin maonun vs vs lerin yediği naneleri da ilave etseler ya her neyse imanımız gereği dioruz ki iyi cehennem var adamlar maske takıyor kafaya bir kelime i şehadet bandı ve kafa kesiyorlardı bir zamanlar ırakta,kim kesti müslümanlar peah lâfa bak hizaya gel,cia mossad at koştururken biz de inandık,merhum uğur mumcuyu da öldürdüklerinde sokaklar da ki sloganlar hala hatıralarda her yüze güleni dost olur sanma her kurban derisi post olur sanma içi kâfir dışı müslüman çoktur der âşığın biri dileyen dilediğini yapacak nalları dikeceiği güne kadar her şeye inanmıyoruz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ya her devir devletin kukla kanalı olmasını az çok anlıyorum. Yandaş olmalarıda çok garip gelmiyor da, bu olay hakikaten yüzsüzlüğün dik alası. Hele ki yanlış görüntülerle yalan haber yapabilmek gerçek başarı. Acun dan vakit bulan, gündemi takip eden Semih Cumhuriyeti vatandaşıda bunu gayet dikkatle izliyo, vay anasını Esed naaapıyon olm sen modunda geziyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Suriye Ordusu son sürat temizliyor teröristleri ülkeden. TRT'nin alelacele böyle haberler yapması gayet normal, panikledi gariplerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: Daha 100 sene olmamış fikirlerle gelme bana savunduğun sscb bile 80 sene dayanamadı çöktü gitti Pampa adam sana x senelik fikirlerle değil, 5000 yıllık belki daha eski maziye sahip temel argümanlarla geliyor. Cipetpet said: Sakin ol şampiyon mezhep v.s nereden çıkarttın arkadaş? Öso nun için de hıristiyan milisler de var,sünni olmayan milisler de var.yani dikkat köpek giremez tabelasını asan sahip öfkesine niye kapıldın bir anda? .... Cipetpet said: abi zaten,özgür suriye ordusu dediğinde esadın askerlerinden bir farkı yok gözümde http://stream1.gifsoup.com/view1/3820720/backpedaling-o.gif Beni bu konuda asıl rahatsız eden devlet televizyonunun devlet çıkarlarını (gerçi burda devlet ve hükümet çıkarları birbirine giriyor sanki ama o ayrı konu) korumak için yayın yapması değil, bu işi bu kadar aptalca ve beceriksizce yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 başka bir ülkenin savaşına karışmak nasıl bir kafadır hala anlamıyorum ki karıştığın ülke de fasulyeden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 karistigin ulke komsun lan lol. kilometrelerce sinir var. millet kafasina gore telleri kesip girip cikiyo bi de. su anda hurma sepetini karistiriyoruz. hurmalari yeseydik iyiydi. yiyemeden tirmalanma asamasina gecicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Rerore said: başka bir ülkenin savaşına karışmak nasıl bir kafadır hala anlamıyorum ki karıştığın ülke de fasulyeden değil adamlarin teröristlerini destekliyip, sonra pkk dısardan yardim alıyor, diye qq yapıp bunu yapan ülkelre sayip sövmek cok güzel bir akp kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 forgiver said: cnn yapınca bir şey olmuyır, trt yapınc aouwww yoo cnn yapınca da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 savunmaya bak yalnız mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://www.zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=123 ayrıca esed mualiflerin başınıda koparsa haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ESED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 40 Yıllık ESAD ı başbakanın önderliği ve yöce basınımızın desteği ile ESED yapmayı becerdik. Hayır herkes ESED diyo artık. Success ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ESED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ESED32. Sisteminizdeki muhalifleri yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 FEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben esed derken genelde alaycı bir tavırla diyorum da forumda belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ERDETH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Aluriel said: savunmaya bak yalnız mükemmel kafa hep aynı zaten. Önceki hükümetlerde çaldı. CNN yapsa bişe demezsiniz. Başkası da yapıyor. Avrupa'da bunu uygulayan ülkeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 goldbären said: ERDETH efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 axedice said: Cipetpet said: abi zaten,özgür suriye ordusu dediğinde esadın askerlerinden bir farkı yok gözümde http://stream1.gifsoup.com/view1/3820720/backpedaling-o.gif bu cok iyi ya, paticik paticik olali boyle backpedal gormedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 çipeeeeeeeet olmadı çipeeeeet http://4.bp.blogspot.com/_rZzean4Wk2w/TGvyL2KrROI/AAAAAAAABFI/VmKjXYqqFwE/s1600/6s+gear+knob+t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Niye abi sonradan fikrim değişemezmi? Körü körüne bağlı değilim fikirlere ama dediğim gibi nusret cephesi ve ahrarüşşam harici pek müslümanlığa hizmet eden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 DANSÖZ GİBİSİN MAŞALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Dinlere hizmet eden terörist gruplar =) Güzel bahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Amerika töröröz diyor diye diyorsunuz ama yanılıyorsunuz guzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar