valequenta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 vay noldu burada iyi yirtmisim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 oha saldir cimbom okey lets go aheeeeeyyy ve özellikle ooooo galtasaray galatasaray oooo sensin şampiyon sensin şampiyon bestelerinden sonra baya gelişme var taraftarda.. not bad, not bad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 amaaan neyse bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ego nedir ne değildir, işte bütün mesele bu... geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BEJl9rNCYAAk2Fe.jpg http://www.youtube.com/watch?v=WOOBQDrHOpQ&list=UUSCIRkZbgoL3n4K_EA37nPg&index=3 2 ayrı maçta gladbach taraftarı, bunlara ceza verilmedi ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Zegna 6S diyen arkadaşa bi öpücük yokmu yoksa sadece feneremi laf edilmesi yasak forumda? Edit:Ha bide şunu diyim istersen sırf bunu dedim diyede banlıyabilirsin ki biliyorum yapabilecek egon var yalnız çok başarısız bi moderatörsün hacım.Sonra bide Uefada gs lobisi diye konuşuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolwutt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Zegna said: aglayacak birsey yokki, kendi dusen aglamaz. zegna, ben egonla verdiğin savaşım. alamadığın terbiyeyim. o çekiç darbesini yiyen ben değil senin ahlaki değerlerin. birileri bağlantıya geçsin bani açabilecek biriyle. ircdeyim bu arada. http://kiwiirc.com/client/irc.guildintent.com/zurna?nick=issizakitooldumi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 maç başlamadan önce yakmışlar ama meşaleleri maçın akışına engel olunursa kapatma cezası geliyor yoksa yanılıyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 mac akar yolunu bulur, bi fisekle durucak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 evet zegna karismiyim dedim ama ben zamaninda fizban tarafindan fenev dedigim icin ve ridvan dilmene laf ettigim icin banlanmistim.. ya fizbanda bi sorun vardi da banladi beni ya da forumda o kelimeleri etmek yasak degil ya da bir cifte standart mevcut. hangisi? sole bilelim. oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 cifte standart mevcut. ozellikle sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ya bi dur ya.. tamam komiksin ama yerini zamanini ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bubazzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 _Rave said: Zegna 6S diyen arkadaşa bi öpücük yokmu yoksa sadece feneremi laf edilmesi yasak forumda? Edit:Ha bide şunu diyim istersen sırf bunu dedim diyede banlıyabilirsin ki biliyorum yapabilecek egon var yalnız çok başarısız bi moderatörsün hacım.Sonra bide Uefada gs lobisi diye konuşuyosunuz. 6s diyen yekeyeke isimli kullanıcı 1:32 de futboldan 1 hafta ban almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 herkes gitmiş tartışacak kimse kalmamış lol şimdi naber noluyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Arkadaşlar siteyi Ekşi Sözlük'te gördüm, herkese ban varmış nedir olay? Aranıza yeni katıldım iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bugünlük bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ne guzel ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 drama donmesine gerek yok pek beyler, mail atın [email protected]'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 içimin yağları eridi hak ettiklerini bulmuşlar ama bir tanesi hemen gelip fake ile yazı yazmaya devam etmiş. kendi takımlarının topiclerinde yazı yazmaktan çok fb topiclerini trolleyen bütün yosun beyinlilere darısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 raptodi kendi basina takilmak istiyorsan antu ya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 raptoid said: içimin yağları eridi hak ettiklerini bulmuşlar ama bir tanesi hemen gelip fake ile yazı yazmaya devam etmiş. kendi takımlarının topiclerinde yazı yazmaktan çok fb topiclerini trolleyen bütün yosun beyinlilere darısı. yavas birader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 vay ergenmis. bilsem muhattap olmazdim. neyse ben kacar buranin tadi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar