Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://stoicstudio.com/images/screenshots/combat_02_950x534.jpg dün mono dikkatimi çekti buna, steam'de çıkmış. f2p multiplayer turn-based tactics oyunu. basit denebilecek bir sistemi var, daha geliştirilirse enteresan olabilir. turn'ler final fantasy tactics, disciples gibi her birime ayrı olduğu için karşılık veremeden gangbang yenmiyor. friend list'e 1vs1 challenge atabiliyorsunuz, turnuvalar ve 1vs1 var. elo tarzı rating sistemi de mevcut. sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 resim baya tatlı gözüküyor inceliyim. eve gidip kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ömrümden yedi. 20 dk falan sürdü ilk maç, ruhum çürüdü. bildiğin santranç ya. ben tactical turn based severim ama bana AŞIRI yavaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Aynen daha ilk oyuna sabır dayanmadı alt+f4 çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Kickstarterlanan mi bu yoksa esantiyon yan oyun falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Asıl oyun single player rpg. Bunu onun öncesinde bir nevi yan ürün olarak çıkarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 lethe ile oynadık şimdi de inanılmaz lag vardı, kişiden kişiye değişiyor mu ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hareket edihyorum turn bitmiyo. turn bitiyo senin turn bitmiyo. ben seni beklerken sen bana hadi diyosun :D ps: sam devrildi sıra hamsilide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 grafikler, stil falan inanılmaz iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Vaay sonunda çıkarmışlar. En çok bağışı toplayan kickstarter oyunlarından biriydi. Haftasonu denemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 cok guzelmis ya, herkes takimini kursun hemen turnuva murnuva yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yanlış yere atmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 single player ı var mı bunun anlamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 var ama daha cıkmadı artwork bayagı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 okumadım içeriği ama şu grafik motorunu kullanarak bi poe yapsalar yada ne bilem bi d2 mantığı gütseler varya dadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 arpg köylü genre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 oyun şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sadece bana mı yavaş geldi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kac para bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 beleş heralde. indirdim ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 biri anlatsın ya tutodan sonra ne yapıcamı anlamadım ben direk fighta mı başlıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 single oynanmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Oyun yavaş gerçekten sadece umuyorum ilerledikçe, lvl atladıkça oyuncular hızlı oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bir kickstarter projesi nasıl pay to win oyunu oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 niye olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar