Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

applev0dka said:

seneye de 92/93 sezonu sampiyonu beşiktaş pankartı acarlar artık

haaaaaah yine geldiler asdhufhdasufh

2 averaj önde iken, maçı farklı kazanmaya bağladık maçı (bir de beşiktaş maçı 2 farklı kazanmış iken 1-0 bile yetiyordu)

ha bir de şunu diyenler zalad'a laf ediyor maçı izlememişler gibi, ilk 3 veya 4 golde hatırlamıyorum, adamın hiçbir hatası yok, karşı karşıya pozisyonlar.

zalad'ın kendisi itiraf etmiş şike olduğunu nerdeyse , sen hala neyin hatasındasın kardeş? :)
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

buyur? ben 2 tane röportajını okumuştum adam yemin ediyordu yapmadığına dair bir şey.

al şurda izle bak, hangi golde net hatalı adam. 3-5 metreden vuruyor gs'liler hep...

edit: kendin koymuşun zaten. orada izleyip zalad şike diyorsan zaten bir sıkıntı var belli ki.

bir maçta rakip takımın 8 tane 3-5 metreden gol atması normalse fener hangi maçta şike yapmış?
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

sabonis said:

buyur? ben 2 tane röportajını okumuştum adam yemin ediyordu yapmadığına dair bir şey.

al şurda izle bak, hangi golde net hatalı adam. 3-5 metreden vuruyor gs'liler hep...

edit: kendin koymuşun zaten. orada izleyip zalad şike diyorsan zaten bir sıkıntı var belli ki.

bir maçta rakip takımın 8 tane 3-5 metreden gol atması normalse fener hangi maçta şike yapmış?

o sene beşiktaşın ilgili takımla maçları kaç kaç bitmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=560

İlla şunu gösterelim. Biz 1-0 yensek averaj 46 oluyor beşiktaşın 45.

Yani ha 8-0 ha 120-0 ha 1-0. Maçı sattılar yenildiler dersin eyv ama 8 olması ile 1 olması arasında fark yok.

Bunlarin dedigi hic bir seye inanmayacaksin zaten oyle bir soyluyorlar ki ben de 6 fark atmamiz lazim falan saniyordum aylar boyunca.

Bir de Aziz'in ortalikta dolasan TAPELER ACIKLANSIN lafi var zannedersin hakim izin vermedi, Aziz'in kankalari itiraz etmis aciklanmasina. Ama medya isini iyi yapiyor cidden virgulden sonrasini at gitsin, e isine gelen de bu kadar insan olunca :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...