Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

melo gidici heralde.sene başında bonservisiyle alınmadığı için kırgınmış.

ne bileyim sanki kırgın olan adam bu kadar uğraşmazdı abi son 2 aydır falan adam canavar gibi koşup oynuyor

edit: ha gerçi belki başka takımlara bakın ben çok iyiyim alın beni mesajı vermek istiyor olabilir o zaman eyv
Sosyal ağlarda paylaş

Melo gibi bir adam alınmalı. Adam hırslı olduğu için arada salak salak hareketler edebiliyor. Bize böyle terim gibi hırslı adam lazım. Terim olmasa UEFA,4 sene üst üste şampiyonluk, süper kupayı rüyamızda görürdük. Al fener bile bu kadroyla uefanın kapısından döndü geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

melo bildiğin deli, deli adamı tribün sever. gattuso gibi bir şey adam. ama onun dışında sahada yaptıkları ile önem sırasında rahatlıkla ilk 3'te: burak-selçuk-melo. temeli bu adamlar oluşturuyor. ilk 5'e de muslera ile dany girerler bence. herkes dany'e laf ediyor ama seneye gönderilirse falan neler çekecez allah bilir (gidip hayvani bi yabancı alınmazsa tabii)
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

Melo'nun ilk yarı performansı çok kötüydü sezon öncesi kampa katılmadığı için fakat 2. yarı takımın en iyi 3 isminden biri, bonservisini kesin almamız lazım.

+1

Yazın süper idman almış Melo+sneijder+drogba nın neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...