DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 peki bunlar hep amerika'nın oyunu mu? yoksa sorosçuların mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Öpücük sesi geldi mi puan kaybı bekleyenlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Şikecilerin ceza almadığı bir ligde hakem hatasında da bit yeniği ararsın, federasyon kararında da. Hep denirdi satılmış vs. eskiden gülüp geçerdim ama gördüm ki adamlar ciddi ciddi şike yapıyormuş. Üstelik ceza bile almadılar. Normal bir düzen değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 inprc said: GS-FB arasında danışıklı dövüş var yıllardır.bu 2 kulüp ruh ikizi zaten her zaman yazıyorum.yıllardır süregelen sistemden ikiside çok memnundur.birbirlerine muhtaçdırlar bu sistemin sürmesi için.bugün GS alehine yazdım diye 2 kulübü ayırdığım sanılmasın. Of fenerin 17 vs 1 muhabbetine şimdi de menemensporlular mı başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Fatih başka projelerim vardı ama bu akşam vazgeçtim. Burada kalmak bu savaşı sürdürmek meydanı başkalarına bırakmamak lazım dedi az önce. İyi bari seneye de burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Sanki o laf, Türk Futbolu ile ilgili projelerim vardı da onları siktir ettim modundaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 romaya gitcekti gitmiycek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 serjuhan said: Sanki o laf, Türk Futbolu ile ilgili projelerim vardı da onları siktir ettim modundaydı.italya sorusu üzerine söyledi. Buradayım derken de durdu bi şansala baktı şansal ok çekti devam etti sonra. Bana direk gidiyordum ama gitmicem diyor gibi geldi. Türk futboluyla ilgili olsa vazgeçtim hala buradayım niye desin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bence dördüncü yıldızı takmadan gitmez adam, ekstrem bir durum olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 inprc said: ben bjkliyim zaten öf boşuna okuduk 1 paragrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 unal aysal cok zeki adam ya kalan maçları kombine yaparak sattı şimdi sahaya giren taraftar yüzünden 2 maç kapanıyormuş stadyum sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ÜNAL AYSAL TFF'Yİ BASIYÖÖÖÖR http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-unal-aysal-turkiye-futbol-federasyonu-nda_sto3702722/story.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 geç bilene kalındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya burağın sarı kartına itiraz etmiştik noldu o haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yalan oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 devre arasında "niye ölümüne oynuyosunuz lan" diye bağırmalar, tehdit etmeler, tff yi basmalar.. fener yapınca reröre gs yapınca hakkımısı koruyorus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 E tabi 2 sene önce şike yapıldı, yapanlar ceza almadı. Böyle şüpheler insanın aklına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Serhat Ulueren: "Galatasaray, Mourinho ile anlaştı. Mourinho rol yapıyor. Sezon sonu Galatasaray'da." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya ben de geleceğini düşünüyorum da, sırf serhat ulueren söylediği için de inancımı kaybettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Morinyo ne arar la gsde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 barnacle said: Serhat Ulueren: "Galatasaray, Mourinho ile anlaştı. Mourinho rol yapıyor. Sezon sonu Galatasaray'da." Ne kafası bu ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ahaha Serhat yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ah serhat ah tüm oyunu bozdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 İmza yapın şu yazdığımı: Gs ş l kupasını alsa patlayana kadar ağlayanlar olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar