DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 peki bunlar hep amerika'nın oyunu mu? yoksa sorosçuların mı?
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Öpücük sesi geldi mi puan kaybı bekleyenlerden?
eldar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Şikecilerin ceza almadığı bir ligde hakem hatasında da bit yeniği ararsın, federasyon kararında da. Hep denirdi satılmış vs. eskiden gülüp geçerdim ama gördüm ki adamlar ciddi ciddi şike yapıyormuş. Üstelik ceza bile almadılar. Normal bir düzen değil bu.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 inprc said: GS-FB arasında danışıklı dövüş var yıllardır.bu 2 kulüp ruh ikizi zaten her zaman yazıyorum.yıllardır süregelen sistemden ikiside çok memnundur.birbirlerine muhtaçdırlar bu sistemin sürmesi için.bugün GS alehine yazdım diye 2 kulübü ayırdığım sanılmasın. Of fenerin 17 vs 1 muhabbetine şimdi de menemensporlular mı başladı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Fatih başka projelerim vardı ama bu akşam vazgeçtim. Burada kalmak bu savaşı sürdürmek meydanı başkalarına bırakmamak lazım dedi az önce. İyi bari seneye de burda
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Sanki o laf, Türk Futbolu ile ilgili projelerim vardı da onları siktir ettim modundaydı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 serjuhan said: Sanki o laf, Türk Futbolu ile ilgili projelerim vardı da onları siktir ettim modundaydı.italya sorusu üzerine söyledi. Buradayım derken de durdu bi şansala baktı şansal ok çekti devam etti sonra. Bana direk gidiyordum ama gitmicem diyor gibi geldi. Türk futboluyla ilgili olsa vazgeçtim hala buradayım niye desin ki?
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bence dördüncü yıldızı takmadan gitmez adam, ekstrem bir durum olmadıkça.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 inprc said: ben bjkliyim zaten öf boşuna okuduk 1 paragrafı
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 unal aysal cok zeki adam ya kalan maçları kombine yaparak sattı şimdi sahaya giren taraftar yüzünden 2 maç kapanıyormuş stadyum sadasf
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ÜNAL AYSAL TFF'Yİ BASIYÖÖÖÖR http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-unal-aysal-turkiye-futbol-federasyonu-nda_sto3702722/story.shtml
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya burağın sarı kartına itiraz etmiştik noldu o haberi olan var mı?
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 devre arasında "niye ölümüne oynuyosunuz lan" diye bağırmalar, tehdit etmeler, tff yi basmalar.. fener yapınca reröre gs yapınca hakkımısı koruyorus :(
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 E tabi 2 sene önce şike yapıldı, yapanlar ceza almadı. Böyle şüpheler insanın aklına gelir.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Serhat Ulueren: "Galatasaray, Mourinho ile anlaştı. Mourinho rol yapıyor. Sezon sonu Galatasaray'da."
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya ben de geleceğini düşünüyorum da, sırf serhat ulueren söylediği için de inancımı kaybettim şimdi.
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 barnacle said: Serhat Ulueren: "Galatasaray, Mourinho ile anlaştı. Mourinho rol yapıyor. Sezon sonu Galatasaray'da." Ne kafası bu ya. :D
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 İmza yapın şu yazdığımı: Gs ş l kupasını alsa patlayana kadar ağlayanlar olacaktır.
Öne çıkan mesajlar