benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 karşıyaka arenaya gidecekler için dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Gittik zaten. Epey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hahaha son 3 post. +ne var lan burdayım -yok abi şey ee ben şey dedim +heh tamam adam ol gdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sdsfsd çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ya bişi dicem, drogba'nın bitiğe yakın bir seviyede olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum burada? geçen seneki drogba ile en ufak bir alakası yok... ne hızı hız, çabukluğu çabukluk.. ha fizik olarak hala güçlü ve top saklıyor ama ilerlemeye çalışınca falan gidemiyor. vuruşlar falan da kesinlikle eski kalitede değil. ama paslar da hala eski seviyesinde... kısacası geçen seneden beri çok şey kaybetmiş gibi, sırf maç eksiğine, kondüsyona bağlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Neye bağlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 jüpiterin marsa yaklaşmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 gendileriyne bagladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sabonis said: ya bişi dicem, drogba'nın bitiğe yakın bir seviyede olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum burada? geçen seneki drogba ile en ufak bir alakası yok... ne hızı hız, çabukluğu çabukluk.. ha fizik olarak hala güçlü ve top saklıyor ama ilerlemeye çalışınca falan gidemiyor. vuruşlar falan da kesinlikle eski kalitede değil. ama paslar da hala eski seviyesinde... kısacası geçen seneden beri çok şey kaybetmiş gibi, sırf maç eksiğine, kondüsyona bağlayamıyorum. tam bir balon drgoba real maçında söndürcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Yarın biletler piyasaya çıkıyormuş. Çakallar tek bilet yapmamış kalan tüm iç saha maçlarını kapsıyor biletler. 470le 2.6k arasında fiyatlar. Real maçına giderim diyordum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 http://img-ntvspor.mncdn.com//C/I//367/20130331_Fotomac_001_495x768_X8KTS.jpg burak plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kalan maçlar bugün kombine olarak satışa çıkıyormuş. Kategori 1 (VIP): 2.600,00 TL Kategori 3: 1.300,00 TL Kategori 4: 1.000,00 TL Kategori 5: 710,00 TL Kategori 6: 470,00 TL geç kaldım sandım, allahtan 15:00'daymış sıraya girdim belki alabilirim şansa gs bonus kartta bugün geldi asdf birde ben kartla üye de olamadım daha siteye. şimdi neler yapmam gerekiyor? sanırım bir yeri arayıp internet şifresi almamız gerekiyormuş. bi el atın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bankayı arayıp açtığım hesabı sisteme tanıtmam mı gerekiyor acil cevap verebilecek olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 [email protected] a bi mail at baya hızlı cevap veriyorlardı. Ama bişey aktifleştireceğini sanmıyorum. Kartında 1905le başlayan bi numara var o taraftar numaran onunla üye oluyorsun da ilk şifreni bi yeri arayıp alacaksın onu bulmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kartta benim değil babamım. 4441905'i aramış mail adresini vermiş. taraftar numarasını verdi mi bilmiyorum valla. taraftar numarasını bilet.gs.org'a üye olurken girme yerini bulamadım ama sadece login ekranında gözüküyordu. şifreyi telefonla arayıp mı ediniyoruz yani? yalan oldu zaten planladığım tarihte geldi kart ama bu erken çıkan kombine işi yüzünden yattı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 burak'a 21 teklif edilmiş vermemişiz, şimdi 33 teklif edilecekmiş. (pound) http://www.footballfancast.com/premiership/chelsea/chelseas-big-money-bid-rejected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu arada yazın başındaki ünal aysal çileği fernando torresmiş, oyuncuyla kesinlikle anlaşamamışız. KAYNAK SAĞLAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 real madrid maçına 2 bilet lazım satabilcek olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 unK said: burak'a 21 teklif edilmiş vermemişiz, şimdi 33 teklif edilecekmiş. (pound) http://www.footballfancast.com/premiership/chelsea/chelseas-big-money-bid-rejectedkaynak olarak fanatik gibi türk gazetelerini gösteriolar yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Burak Yılmaz için İtalyan devi Juventus, iddialara göre 18 milyon Euro'yu gözden çıkarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 + holosko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 + eflak ve boğdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 fenn said: Burak Yılmaz için İtalyan devi Juventus, iddialara göre 18 milyon Euro'yu gözden çıkarttı. herifler Llorente'yi aldı daha 0 km. herif siftah yapmadı. Quagliarella-Vucinic-Matri gibi bir rotasyonu var halihazırda. Anelka bile 40 dakika oynamış geldiğinden beri. Çift forvet çıkmaları avantaj fakat Vucinic'in partneri Llorente olur, Burak en güzel Spurs'e gider mevcut tüm forvetlerinden 1 gömlek üstün Artı futbolcularımız gitmesin şu uğursuz Serie A'ya. Ligler benziyor yea büyük yalan, olmuyor. Ada veya La Liga en iyi tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Abi burak Selçuğun dlcsi bildiğin tek başına giderse çalıştıramazlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Adamların orta sahasında Pirlo-Marchisio-Vidal oynuyor abi. Pirlo. Marchisio.Vidal. Kafasına çarptırarak en az 10 gol attırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar