Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

ya bişi dicem, drogba'nın bitiğe yakın bir seviyede olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum burada? geçen seneki drogba ile en ufak bir alakası yok... ne hızı hız, çabukluğu çabukluk.. ha fizik olarak hala güçlü ve top saklıyor ama ilerlemeye çalışınca falan gidemiyor. vuruşlar falan da kesinlikle eski kalitede değil. ama paslar da hala eski seviyesinde...

kısacası geçen seneden beri çok şey kaybetmiş gibi, sırf maç eksiğine, kondüsyona bağlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ya bişi dicem, drogba'nın bitiğe yakın bir seviyede olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum burada? geçen seneki drogba ile en ufak bir alakası yok... ne hızı hız, çabukluğu çabukluk.. ha fizik olarak hala güçlü ve top saklıyor ama ilerlemeye çalışınca falan gidemiyor. vuruşlar falan da kesinlikle eski kalitede değil. ama paslar da hala eski seviyesinde...

kısacası geçen seneden beri çok şey kaybetmiş gibi, sırf maç eksiğine, kondüsyona bağlayamıyorum.

tam bir balon drgoba
real maçında söndürcekler
Sosyal ağlarda paylaş

kalan maçlar bugün kombine olarak satışa çıkıyormuş.

Kategori 1 (VIP): 2.600,00 TL
Kategori 3: 1.300,00 TL
Kategori 4: 1.000,00 TL
Kategori 5: 710,00 TL
Kategori 6: 470,00 TL

geç kaldım sandım, allahtan 15:00'daymış sıraya girdim belki alabilirim şansa gs bonus kartta bugün geldi asdf

birde ben kartla üye de olamadım daha siteye. şimdi neler yapmam gerekiyor? sanırım bir yeri arayıp internet şifresi almamız gerekiyormuş. bi el atın beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

kartta benim değil babamım. 4441905'i aramış mail adresini vermiş. taraftar numarasını verdi mi bilmiyorum valla. taraftar numarasını bilet.gs.org'a üye olurken girme yerini bulamadım ama sadece login ekranında gözüküyordu. şifreyi telefonla arayıp mı ediniyoruz yani?

yalan oldu zaten planladığım tarihte geldi kart ama bu erken çıkan kombine işi yüzünden yattı :/
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Burak Yılmaz için İtalyan devi Juventus, iddialara göre 18 milyon Euro'yu gözden çıkarttı.

herifler Llorente'yi aldı daha 0 km. herif siftah yapmadı. Quagliarella-Vucinic-Matri gibi bir rotasyonu var halihazırda. Anelka bile 40 dakika oynamış geldiğinden beri. Çift forvet çıkmaları avantaj fakat Vucinic'in partneri Llorente olur, Burak en güzel Spurs'e gider mevcut tüm forvetlerinden 1 gömlek üstün

Artı futbolcularımız gitmesin şu uğursuz Serie A'ya. Ligler benziyor yea büyük yalan, olmuyor. Ada veya La Liga en iyi tercih
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...