sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ses var görüntü yok ahaha yazık futbol yobazlığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Nostalji kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 omo fönor cok özoloyöööö :/ :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Bizim maçta göte tekme konduran Bobo'nun da cezası ertelenmiş. Hani bunu biraz da biz çıkardık fakat her şaibeli cezada ulan yedik bir halt diye erteleme olayı bayacak. Direk kırmızı kart ise saha içi kararı, arkasında dur hakeminin haksız olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Bundan sonraki liglerde hakem hatalarının düzeltilmesini konuşacağız anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yani bu erteleme nasıl olacak? Ne zamana ertelendi? Bir daha kırmızı kart görünce mi duble ceza alacak? Hani bizim yönetim salaklık yapıp başvurduysa kendini küçültmüş allahın Kayseri maçı ve Gökhan Zan'ı için. Bu kadar tantana olacağına Balta'yı falan oynat işte Misal Bundesliga'da sezon içinde ikinci kırmızı kartını alırsan x2 cezalar, erteleme olmamasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 gökhan boşa elini savurdu cezanın iptali için başvurduk olmayınca erteleyin bari dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Hatalı çıkan ilk kırmızı kart mı abi tarihte? Cezanın iptali diye birşey görmedim ben hayatımda talep olarak olduysa da gerçekleşen yoktur, indirimi olur sadece. Özellikle bazı medya organları açığımızı kollamaya çalışıp bulamayıp delirirken böyle kozlar vermemek lazım. Ayrıca bizim Kayseri maçında işimize geldi bu durum, yarın bir gün bizi referans gösterik Fenerli bir oyuncunun bizim maç öncesi cezası ertelenirse boş yere çemkiririz (ki adım gibi eminim olacağına böyle bir durum yaşanırsa derbi öncesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Gökhan için aldığımız riske bak ya. ebue falan hiç mi defans yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 cezası ertelendi diye ağlayan fenerli olsun zaten saçam saçma kuralları oylayıp, demiröreni başgan yaparsan böle olur işte playoff gelir ligin heyecanı bitti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Şike olur kupayı fener alır avrupaya trabzon gider 9 puan fark yarıya iner play off olur Sonra karanlıkta kupa alırız ....... Burası türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Engin 11 maç yer Melo yer Burak kazmadır ........ Sonra bu kadar olayın üstüne gökhan zan diyerek herkes gs lidir, gs yi kollamaktadır vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 adam boss http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/unal-aysal-cnne-konustuSXTVQ44493SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fatih terim'den hallice. fransızca konuşaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yok canım yine konuşmuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sportuf da bıraktım ben. tabi ki de bi terim veya tuncay falan değil, olamaz da. onlar idol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Abi adam pprrtzıfttttbüp dese yine koymaz ki 40milyon dolar mıydı bunun kişisel mal varlığı ? Ki yine hakkaten bence konuşmuş.Telaffuz biraz kötü cümleler devrik ama yine iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ne 40 milyon doları yaw. trasty nin bile 400 milyonu var. bu adamın milyar dolarları vardır raad ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ya para olarak mal varlığı olarak değil demek istediğim.Baya baya mal varlığı da yazmışım aslında.Kişisel serveti mi diyorlardı, hani migrosa girdiğinde cebinde harcayabileceğin bi 20 liran olur ya onun gibi 40 milyon dolar.Sneijder i falan alıp evinde oynatır yani. Açıp götünü osursa yine koymaz da bence :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bende zaten abramoviç kadar para olsa, chelsea yi satın alsam, kendim ilk 11 çıkarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 40 milyon yastığının altında falan duruyodur bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 serveti aşağı yukarı 2-3 milyar dolar olması lazım. bi ara ankaraspor başkanın serveti 1milyar dolardı, genç bi çocuktu sanırım. bu troll bi başkan var onun akrabasıydı adını unuttum dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: fatih terim'den hallice. fransızca konuşaymış keşke. fatih terim ile alakası yok yahu. adam ne konuştuğunu biliyor ama tabii telaffuzlar falan baya leş ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Melih gökçekten bahsediyorsun sen.Ya laf atmak istemiyorum da ne kadar cahil bir insansın şu forumda okuduğun gördüğün olmasa troll başkan bile değil heralde.Yazma la bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 türk aksanı işte sanki hepimiz lorduz mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar