Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

Yani bu erteleme nasıl olacak? Ne zamana ertelendi? Bir daha kırmızı kart görünce mi duble ceza alacak?

Hani bizim yönetim salaklık yapıp başvurduysa kendini küçültmüş allahın Kayseri maçı ve Gökhan Zan'ı için. Bu kadar tantana olacağına Balta'yı falan oynat işte

Misal Bundesliga'da sezon içinde ikinci kırmızı kartını alırsan x2 cezalar, erteleme olmamasına rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatalı çıkan ilk kırmızı kart mı abi tarihte?

Cezanın iptali diye birşey görmedim ben hayatımda talep olarak olduysa da gerçekleşen yoktur, indirimi olur sadece.

Özellikle bazı medya organları açığımızı kollamaya çalışıp bulamayıp delirirken böyle kozlar vermemek lazım.

Ayrıca bizim Kayseri maçında işimize geldi bu durum, yarın bir gün bizi referans gösterik Fenerli bir oyuncunun bizim maç öncesi cezası ertelenirse boş yere çemkiririz (ki adım gibi eminim olacağına böyle bir durum yaşanırsa derbi öncesi)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya para olarak mal varlığı olarak değil demek istediğim.Baya baya mal varlığı da yazmışım aslında.Kişisel serveti mi diyorlardı, hani migrosa girdiğinde cebinde harcayabileceğin bi 20 liran olur ya onun gibi 40 milyon dolar.Sneijder i falan alıp evinde oynatır yani.

Açıp götünü osursa yine koymaz da bence :p.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...