Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Daha yenisin galiba, o kupon tutmaz. edit: Bir foruma bir tane death yeter. Senin adın Kemallord olsun bundan sonra. edit2: Gerçi title yemişin dur. Futboldan bölümünden çıkmıon ztn np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 fazla gaza gelmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Deathblade said: Daha yenisin galiba, o kupon tutmaz. edit: Bir foruma bir tane death yeter. Senin adın Kemallord olsun bundan sonra. edit2: Gerçi title yemişin dur. Futboldan bölümünden çıkmıon ztn np. Sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 guzel böyle banko ya da guzel tahminlerin yapildigi kuponlarin falan verildigi bi site varmi bilindik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 adam fenerli geyiği yaptık doğruymuş ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hehe bu kupon çok iddaacıya ilham kaynağı olacaktır. hep 1/2 veya 2/1 oynamaktansa araya bir tane +7 de atmakda mantıklı olabilir. giden 2 lira olsunnnnnnn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bu adami bi kanalin haberlerinde gosterdiler, kanalturk sanirim. kahvede gs macini izlerken kamera goruntuleri var. gayet sakin bi sekilde izlemis, her golde sevinmis. sonra da hicbirsey olmamis gibi cikip gidiyo. mactan sonra kaybolmus zaten. yok ortalikta. isin ilginci, guzel turkiyemin angut habercilik anlaysini sonuna kadar devam ettiren kanalturk, gidip adamin evini falan ifsa etti. 937bin lira kazanan adamin evi burasi diye gosterdi haberlerde. ondan sonra niye birsey kazanan hemen yok oluyo ortaliktan diye soruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 iddaa zaten verdiği paranın yarısını falan çıkartmıştır şimdiye şu haberi okuyup gaza gelenlerin kuponlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bu haberturk ahlaksızlığın kitabını yazdı resmen habercilikte, kimsenin dur dediği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben şeyi bile düşündüm ya, en ucuz reklam olarak kuponu fabrike etseler nolur? maçlar bittikten sonra kuponu bas, bi cebinden ötekine bi hesap transferi düzenle, adama da 5-10k para ver tamam bitti hem en iyi reklam, hem de televizyonlar gazeteler para almadan kendileri yayınlıyor reklamı haber diye. olur olur arkadaşlar dünyayı kapaı kapılar ardında tapınak şöval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 şirketlerin hesapları inceleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 özenmelerim devam ediyor önceki kupon tam bir fiyaskoydu ama bunun üzerinde teknik oynadım. kazanırsam hepinize dürüm ahah bu arada iddaa muhabbetini kuponları vs tartışmak yasak fakat ben topicle alakalı denemelerimi paylaşıyorum, bir sorun varsa bir mod uyarırsa beni sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 oynuyorum bu kuponu ben de. kazanamıcaksın tek başına tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 abi 4 maç çok fazla ya. 2 maç falan yapın bari sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 oyna abi oyna, forumca oynayalım bence ya tutarsa diye, tutarsa ülkeyi satın alırız. 2k üye olsa burada hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 olmaz ahmed ya hep ya hiç! yanda bir de sistemli var 2 liramı verir miyim ben hiç :D kardan veriyorum nasılsa. yalnız aklıma ne geldi, yarın bakıcak herkes bu kupona tutmuş, hepsi pişman olacak 2 ay boyunca trend topic olucam ve title alıcam eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Lectre said: oyna abi oyna, forumca oynayalım bence ya tutarsa diye, tutarsa ülkeyi satın alırız. 2k üye olsa burada hmm. düşmüyor mu senin kazancın ben oynadığım için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 neden düşsün? bu arada iyi hatırlattın vob işinede gireyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kasımpaşa ts 2-1 lens nantes 2-1 yaptıydım ben sabah :D 1250tl yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar