hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 nası burası iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 telefon alıcam da kardeşime curve 8520 blackberry. en ucuz burada gibi duruyorda anlamadım ben bunu alalı 2.5 seneden fazla oldu aşağı yukarı bu fiyattaydı zaten garip yanlış mı hatırlıyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 daha önce alışveriş yapan var mı içinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 2 gün önce aldım bu ürünü. hepsiburada.com a bu ürünü getirttiği için teşekkür ediyorum. beklediğimden hızlı kargolandı ve sorunsuz bi şekilde ulaştı. yalnız alacakların bilgisi olurken gelirken içinde 4gb sd kartla gelmiyor. çok fotoğraf çekiyorsanız ek kart almanız gerek. ürünü çok beğendim teşekkürler hepsiburada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 daha yeni ayakkabı aldım geldi hemen yani bi problem yok gibi ama elektronik cihaz daha sakat tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 abi daha önce burdan alışveriş yapan var mı dediğin türkiye'nin en büyük online satış sitesi herhalde hepsiburada, bin kere alışveriş yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 1 laptop, 2 telefon, 1 tablet aldım bu arada. sorun çıkmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hamsilipilav said: nası burası iyi mi? yuh magarada mı yasiyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 adamın eline ilk defa para geçmiş durun. ilk defa para karşılığında bir şeyler alacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 2-3 sene önceye kadar iyiydi. Doğan grubu satın aldıktan sonra sıçışlar başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 External hdd aldim, bikac bisey daha aldim. Ben hic sorun yasamadim, birinde hesap makinesi aldim abime temin suresi 2 gunu gecti, direk iptal ettim para 15 dk sonra dondu karta. Ama cok sorun yasayan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 lan olm mal mısınız? bişi alcaksam amazondan alıyorum telefon falan zaten aldığım meraklı olduğu bişi değil hediye için lazım oldu soruyoruz işte her lesser türk alışveriş sitesini bilmek zorunda mıyım saol seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sorun olması çok normal aslında. başka bir yerde 100 alışveriş olup da 5 i şikayet gelir. hepsiburada da 100000 tane alışveriş yapılır 500 şikayet gelir. bu sayılardaki fark demek değildir ki şirket kötü. düzgün alışverişlerden çok şikayetler göze battığından normaldir aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hamsilipilav said: lan olm mal mısınız? bişi alcaksam amazondan alıyorum telefon falan zaten aldığım meraklı olduğu bişi değil hediye için lazım oldu soruyoruz işte her lesser türk alışveriş sitesini bilmek zorunda mıyım saol seagle 2012 cirosu: 191 milyon 349 bin dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 şimdiye kadar yaklaşık 50 kez alışveriş yapmışımdır. hiç birinde sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Rasmon said: hamsilipilav said: lan olm mal mısınız? bişi alcaksam amazondan alıyorum telefon falan zaten aldığım meraklı olduğu bişi değil hediye için lazım oldu soruyoruz işte her lesser türk alışveriş sitesini bilmek zorunda mıyım saol seagle 2012 cirosu: 191 milyon 349 bin dolar AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 2007 den beri kullanıyorum ben hic sorun yasamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Hacim istisnasiz kotuler. Allah belalarini versin. Hatta Allah benim belami versin, gittim yine alisveris yaptim gerzeklerden. Sorun sadece stoklari ya da yavas teslimatlari degil, ayni zamanda tutumlari. Annemlerin televizyonlari bozulmus, fiyatina gore guzel bi modeli indirimde gorunce satin aldim Pazar gecesi. 24 saatte kargoda diyordu, Sali gununun sonuna gelindi ama birak kargoyu, daha odemeyi bile onaylayabilmis degiller. Nedir bu diye soruyorum, soyle gerzek bir cevap geliyor; "Siparişin onaylanması için kart ekstrası beklenmektedir." Kart esktrası ne lan?! Oyle bir kavramin olmamasi bir yana, kredi kartimla, 3D secure ile yaptim abi ben odemeyi, daha ne onayi ? Onu da gectim, bir suru sey sordum ben bunlara, nedir bu onay olayi, ne zaman gondereceksiniz gibisinden. Alabildigim tek cevap bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 di senin sorun yaşamadığın bir yer yok ki ama. seni istatistik dışında tutmak zorundayız malesef. var sende bir cenabetlik. çekiyor seni sorun. senin söylediklerini kabul etmiyoruz o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ürün yelpazesi epey geniş ve ara ara güzel indirimler yakalamak mümkün. 24 saat ibaresi olmayan ürünlerde beklersin ama soliyim. Ben kedi maması istedim geçen 3 günde tedarik ettiler kargoya verdik smsi geldikten 2 gün sonrada elime geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Sanalmarketim ve Bimeks iyi online alis-veris icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hamsilipilav said: daha önce alışveriş yapan var mı içinizde samsung s3 bide gio aldım,toplama bilgisayar yaptıklari bir zaman vardi pc aldım, ses sistemi aldım tshirt aldm her bişeyi aldim tek sorun cıkmadi, telefon kılıfında sorun vardi geri yolladim aninda para iade geldi, gözüm kapalı guvencegm nadir sitelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar