Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hepsiburada.com

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce aldım bu ürünü. hepsiburada.com a bu ürünü getirttiği için teşekkür ediyorum. beklediğimden hızlı kargolandı ve sorunsuz bi şekilde ulaştı. yalnız alacakların bilgisi olurken gelirken içinde 4gb sd kartla gelmiyor. çok fotoğraf çekiyorsanız ek kart almanız gerek. ürünü çok beğendim teşekkürler hepsiburada.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun olması çok normal aslında.
başka bir yerde 100 alışveriş olup da 5 i şikayet gelir.
hepsiburada da 100000 tane alışveriş yapılır 500 şikayet gelir.
bu sayılardaki fark demek değildir ki şirket kötü.

düzgün alışverişlerden çok şikayetler göze battığından normaldir aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

lan olm mal mısınız? bişi alcaksam amazondan alıyorum telefon falan zaten aldığım meraklı olduğu bişi değil hediye için lazım oldu soruyoruz işte her lesser türk alışveriş sitesini bilmek zorunda mıyım

saol seagle

2012 cirosu: 191 milyon 349 bin dolar
Sosyal ağlarda paylaş

Hacim istisnasiz kotuler.

Allah belalarini versin. Hatta Allah benim belami versin, gittim yine alisveris yaptim gerzeklerden.

Sorun sadece stoklari ya da yavas teslimatlari degil, ayni zamanda tutumlari.

Annemlerin televizyonlari bozulmus, fiyatina gore guzel bi modeli indirimde gorunce satin aldim Pazar gecesi. 24 saatte kargoda diyordu, Sali gununun sonuna gelindi ama birak kargoyu, daha odemeyi bile onaylayabilmis degiller.

Nedir bu diye soruyorum, soyle gerzek bir cevap geliyor;

"Siparişin onaylanması için kart ekstrası beklenmektedir."

Kart esktrası ne lan?! Oyle bir kavramin olmamasi bir yana, kredi kartimla, 3D secure ile yaptim abi ben odemeyi, daha ne onayi ?

Onu da gectim, bir suru sey sordum ben bunlara, nedir bu onay olayi, ne zaman gondereceksiniz gibisinden. Alabildigim tek cevap bu.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

daha önce alışveriş yapan var mı içinizde

samsung s3 bide gio aldım,toplama bilgisayar yaptıklari bir zaman vardi pc aldım, ses sistemi aldım tshirt aldm her bişeyi aldim tek sorun cıkmadi, telefon kılıfında sorun vardi geri yolladim aninda para iade geldi, gözüm kapalı guvencegm nadir sitelerden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...