Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Haberiniz olsun sonra cahil cahil laflar ediyorsunuz http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22691039.asp said: Memurlar yarın 81 ilde hayatı durduracak. Adliyelerde, Sosyal Güvenlik Kurumlarında, vergi dairelerinde, nüfus işlerinde, kaymakamlıklar ve valiliklerde memurlar çalışmayacak. Türkiye genelinde 100 bin memur iş bırakacak. Ankara'da 15 bin memur Maliye Bakanlığı'na yürüyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 çay içip, mynette oyun oynayarak, bir tane yazıcıdan çıktı almak için gelen vatandaşı 2 saat beklettikleri için maaşları az mı gelmiş ? okumadım haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hayır çok gelmiş biz bu kadarını haketmiyoruz diye grev yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 o zaman inşallah içtikleri çayı da paralı yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Hepsi darbeci bunların. Dğzgğn memur grev yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 cempostaci said: çay içip, mynette oyun oynayarak, bir tane yazıcıdan çıktı almak için gelen vatandaşı 2 saat beklettikleri için maaşları az mı gelmiş ? okumadım haberi. yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 alayını evcilleştiriceksin pardon özelleştireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/104693/mesai-saatinde-dogum-gunu-kutlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Usta Kıbrıs 81 ilden biri değil ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Wolas said: alayını evcilleştiriceksin pardon özelleştireceksin ehehe türk telekom özelleştikten sonra kurumsallaşan yirmi senelik yurdum memurları geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 En kötüsü 2500 maaş alıyo hala bık bık ediyorlar,gidip 2500 maaşla 50 binlik araba alıyorlar 384 ay krediyle ,sonra evin önünde çürüyo ... Sorsan dövlet bize bahmir'i güzel bir türkçeyle ifade edenler işte o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Patice said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/104693/mesai-saatinde-dogum-gunu-kutlamak said: Çalışma dairesine bak,sağmalcılar ceza evinin girişi bile burdan daha iç açıcı amk... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Tümünü aynı kefeye koymayın, sıkıntılı ortamlarda çalışan memurlar da var. Ama vergi dairelerinde ve nüfus işlerinde çalışan memurlar grev haricinde de iş yapmıyor zaten. Onları listeye almasalar da olurdu. Direk diğerlerinni adını lekeliyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bu memurlar yüzünden çoğu özelleştirmeyi o kadar destekliyorum ki, yok parasına da gitse sırf bu memurlar yan gelip yatarak maaş alamadıkları için özelleştirmelerden sonra sevinçle doluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sabah 9 mesai, 9:30 a kadar kahvaltı. 10 da türk kahvesi. 10-12 arası müdürünün kelime kelime söylediği şeyleri yazma. yaptığı kelime hatalarını düzeltme. ikinci sayfaya geçen paraflı nüshayı düzeltme. 13:00 öğle arası dönüş. 13:30 mood oturuyo bu arada. bilimum ay oyh bu hafta da geçmedi bitti falanlar. 13:30 - 15:00 müdürden azar, başkana yalakalık. şefle el ense döte parmak 15:00-16:00 akşam kahvesi. dedikodu. futbol muhabbeti. yarın kol böreği yap yiyelim laklakı. 16:00 : çalışanların %70i'nin eczaneye gidicem, çocuğu alacam, götüm çıktı, pipim düştü doktora gidicem, kayınvalidem geliyo yemek yapıcam bahaneleri. 16:50 mesai bitti, bi tek santral ve güvenlik görevde. 17:00 istiklal marşı kapanış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 lol kibrista elektrik krumu ozellestrilicek diye grev yapmislardi 1-2 hafta boyunca tam aksam saatlerinde elektrikleri kesiyolardi tam da kibrista oldugum zamana denk geldi ulan serefsizler 3-5 milyar maas aliyodunuz zaten devletten hadi bana bisey olmaz da orda hasta coluk cocuk var ve dogalgaz yok kibrista, sadece elektrikle isiniyo hemen hemen her ev ogrencinin sinavi var, vs vs icki ucuz, cami sayisi cok az, bunlar guzel seyler ama gerisi bok batsinlar rumlarla birlikte denizin dibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Nasıl grev lan ? Bunların alayı cemaat tayfasından değil mi ? Efendilerine nasıl baş kaldırmışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Masakari said: Nasıl grev lan ? Bunların alayı cemaat tayfasından değil mi ? Efendilerine nasıl baş kaldırmışlar ? arpaları az gelmiş,arpa isyanı başlatmışlar 1.arpacı isyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 memurlar küçük dağları yaratanlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 memur demeyin şunlaraterörist bunlar o yüzden içeri alınacaklar meydanlara inenler, memur olduklarından degil yanlıs anlasılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 said: -Memurun iş güvencesinin kaldırılmak istenmesi -Ücret adaletsizliğinin giderilmesi, -Ek ödeme ve her türlü ücretin emekliliğe dahil edilmesi, -Özelleştirme ve taşeronlaşmaya son verilmesi, -4/B - 4-C uygulamasına son verilmesi, -Uluslararası normlarda Toplu Sözleşme ve Grev Hakkı verilmesi -Vergide adalet sağlanması, -Hükümet ve bürokrasi tarafından yapılan sendikal ayrımcılığa dur denilmesi, -Kamudaki kadrolaşmaya son verilmesi. aka biz buraya boşuna mı kapak attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 vay arkadaş herkes ne doluymuş :) ben bile nefret ettim kendimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 günün anlam ve önemi hakkında minik bir komik egitimini abd'de tamamlamis, ingiltere'de master yapmis biri türkiye'ye dönüsünde koç holding'e is bavurusu yapiyor.görüsmeye çagriliyor.görüsme çok olumlu geçiyor. adama ise kabul edildigini söylüyorlar.yalniz adam bir kusuru oldugunu söylüyor.nedir diye soruyorlar. -benim testislerimden biri eksiktir. -kusura bakmayin biz tam saglikli olmayani ise alamayiz diyorlar. bir hafta sonra sabanci holding'e basvuruyor.aynen koç holding'deki gibi son derece olumlu görüsmenin ardindan adan eksikligini bildirince oradan da olumsuz yanit aliyor. bir hafta sonra kamu kurumuna basvuruyor.basvuruyu görünce sasiriyorlar. ulan böyle nitelikleri olan adam ne sabanci ne de koç'a degil de kamuya gelmek istiyor diye sevinip hemen görüsmeye çagiriyorlar. adam görüsmeye gidiyor.görüsmede çok begeniliyor.ve ertesi gün saat 09.00'da ise baslamasini söylüyorlar.adam yine dürüst davranip testislerinden birinin olmadigini belirtiyor.bunun üzerine insan kaynaklari müdürü bir süre düsündükten sonra: -pekala o zaman sen saat 10.00'da isbasi yaparsin adam saskinlikla neden 09.00 degil de 10.00'da isbasi yapmasi gerektigini soruyor. -valla biz sabah 09.00'dan 10.00'a kadar taşak muhabbeti yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yönetilmesi en kolay milletiz valla. biz birbirimizin hakkına mani oluruz devlete, kimseye iş düşmez zaten. benzine zam gelir arabası olmayan banane der, otobüse binin der. sigaraya zam gelir içmeyen oh olsun 20 milyon olsun paket der. memur hakkını ister arpaları az geldi diyenler çıkar... öğretmen hak arar, 3 ay tatil yapıyorlar o para çok bile denir, işçi hak ister bizim işçi bilmemkim abi var mühendislerden çok para alıyor diye anlatılır hemen. asker denir ordu evlerinde saç traşını 5 liraya oluyorlar!! diye gaza gelinir. içtiği çorbanın fiyatı söylenir... 1000 liraya 1500 liraya günde 12 saat haftada 6 gün mesai yapan üniversite mezunu arkadaş; sen o paraya rica minnet maaş almaya, ek mesailere, özel sektörde ardını dövdürmeye razısın diye herkes mi öyle olsun istiyorsun? seni o duruma düşüren sisteme, devlete ses çıkaracağın yerde ses çıkarana çemkirmek kadar bilinçsiz adam zaten 3 kuruşa ilkokul mezunu patronunu zengin etmeye devam etsin. müstehak. hatırlatayım memur da sen de kazandığınız parayla insan gibi yaşamıyorsunuz. ikiniz de yoksulluk sınırı altındasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yarın memur haklı ama kalan günlerde acımam sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar