Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rasmon said: kız arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bmw aldı babasından. ben özel günlerde hediye olarak peluş oyuncak alıp geçiştiriyoruz öyle günleri. bi de geçen 14 şubatta theridon kanvastan bişey yaptı, "kendi çabalarımla bişey yaptım seni çok seviyorum meheh" diye boyun büküyorum. baba giderek yükseltir çıtayı söylim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rasmon said: kız arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bmw aldı babasından. ben özel günlerde hediye olarak peluş oyuncak alıp geçiştiriyoruz öyle günleri. bi de geçen 14 şubatta theridon kanvastan bişey yaptı, "kendi çabalarımla bişey yaptım seni çok seviyorum meheh" diye boyun büküyorum. babasının aldığı bmw içine oturduysa sıkıntılar var kardeş, FAKİR AMA KIZIMI SEVEN GENÇ KIZIMI MUTLU EDEBİLCEKMİSİN de yaptı mı babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 at iyiydi o zaman üstünde senin olduğun şaha kalkmış bir at heykeli al! param olsa ipad fln alrıdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 aquila said: arcane said: 3 tane kart ver. holivud mu lan bura. ne bileyim lan kız arkadaşım mı var niye beni dinliyorsunuz ki zaten sdfsdf. bu arada üzgünüm ama bu konu artık rasmon'un kız arkadaşının babası hakkında. türk filmi gif ve vidyolarınızı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 babanın kendi kızında gözü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Satranç takımı al, içinde 4 tane at var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sen kıza birşeyler yaz. onun ve senin yazılarını kitaplaştır. hatta sonuna boş sayfalar koy "daha yazılacaklar var" anlamında vay beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 lomo foto mk. olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ney yılbaşı hediyesi arabamı almış buraya kadar gl hf cu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 O arabaya cd lazımdır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ama ipiyle alsın. kıza ip aratmasın bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Fistan said: lomo foto mk. olabilir bunu o bana aldı geçen hafta afsdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Dworgian said: sen kıza birşeyler yaz. onun ve senin yazılarını kitaplaştır. hatta sonuna boş sayfalar koy "daha yazılacaklar var" anlamında vay beeee bunun üzerinden yürüyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Fistan said: lomo foto mk. olabilir aaaa iyiymiş lan. sevgili bulursam aklımda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 cempostaci said: http://files.prfact.ch/Swarovski/SS2013/Lookbook/1.%20FASHION%20JEWELRY/TAMIA/TAMIA_Pendant.jpg bu tarz bir şey güzel gider. çok pahalı değil. çok ciddi bir hediyede değil. 1. yıl için en güzel hediye. ben bunun benzerinden almıştım. daha pahalıydı. onuda önermek isterdim ama paran yetmez senin. sevgilin 58 yaşında mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sipeyskeyk said: Pahalıdansa düşünülmüş olması daha makbule geçer, öyle diyeyim. Hem düşünülmüş hem pahalı da olabilir de önemli olan cebine parayı koyup kuyumcuya girip 5 dakikada seçilmemiş bir şey olması. lan dağa kaldır diyoruz ya işte. romantik bir dağ evi gecesi yaşayın. şarap marap açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sipeyskeyk said: Dworgian said: sen kıza birşeyler yaz. onun ve senin yazılarını kitaplaştır. hatta sonuna boş sayfalar koy "daha yazılacaklar var" anlamında vay beeee bunun üzerinden yürüyeceğim. işte akıllı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 fi tarihinde benim açtığım aynı temalı başlık vardı ordan bak asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Dworgian said: sipeyskeyk said: Dworgian said: sen kıza birşeyler yaz. onun ve senin yazılarını kitaplaştır. hatta sonuna boş sayfalar koy "daha yazılacaklar var" anlamında vay beeee bunun üzerinden yürüyeceğim. işte akıllı adam abi aynısını kız arkadaşım yapmış. fotolu whatsapptan gönderdiğimiz fotolar falan yanına yazılar. sonları boş. hediyeyi aldım, içimden bu mu dedim. buruk kalır kız. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bir bmw değil tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 paranız varsa parayla alın hediye işte, bırakın fakir erkek arkadaşlar kendim yaptımcılık oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 siz adamın yazılarını okumadan cevap yazıyorsunuz sanıyorum. adam parayla alınan hediye yerine yaratıcılık üzerine bir şey düşünüyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Dworgian sen ne iyi bir adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Şu forumda bu lafı görecegimi düşünmezdim. Tesekkurler ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Zor zaten bu forumda. Bu konu için demiyorum iş konumdan da hatırlıyorum gerçekten iyi niyetli yardımsever bir adamsın, sevdiklerin şanslı. Eyyorlamam bu kadar, hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar