Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ya gece cok keyifliydim son goldlumla kutu açtım 300 gold geldi onla bi kutu daha açtım spitfire cıktı zaaaaa : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 gratz,ama milleti gaza getirme,aççam kutuyu alcam 3-1'i sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Kurdum oyunu, tuto'yu tamamladim, sonra ilk gorevde QQ cekip kapattim acmadim bi daha. dsfsd Baya zor geldi ucak kontrolu. Controller'la oynamaya calistigimdan mi oyle oldu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 demin baktım bi forumlara şöle şeyler var http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/222034-rookie-trophy-rate-spent-64k-eagle-still-nothing/ tf2 csgo vs hiç yanaşmadıgım bişeydir şu kutu ama dün zaten ne istersem onu yapar konumundaydım , 25 yıllık şans kotamı bi anda harcadım büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 @di arcade girdin dimi. mouse+kb oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 APB'den kutu olayında ben yandım epey, yemini bozdum bunda 3 kutu açtım hemen anladım tezgahı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 yanlız bende tik olmuş spitfire ile bile bi 4-5bin e cıkıp bnz yapıyorum hakkını veremiyorum ucagın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7miLZ5Po92M&feature=youtu.be&t=1h4m33s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Advance australia ftw en sevdigim theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 http://i.imgur.com/IoQjy0e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 bende repair yaparken yedim geçen kafama ya bu spitfirelar cok hızlı bitiriyo fueli ya, bide şu airfieldsiz maplere denk geldi, uzakta biyerde parkedip alt tab yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di said: Baya zor geldi ucak kontrolu. Controller'la oynamaya calistigimdan mi oyle oldu acep ? controller ile hiç denemedim ama nereye nişan alırsan oraya gidiyor uçak. her türlü kolay olması lazım yani. ayarlarında ters birşey olabilir. mesela yanlışlıkla realistic controle falan almış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Girilen oyunu neye göre belirliyor bu? 2 kişi giricez mesela, BR'ı en yüksek uçağa göre mi seçiyo, ortalama BR'a göre mi seçiyo? Nedir algoritma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kesin bu. arcane said: di said: Baya zor geldi ucak kontrolu. Controller'la oynamaya calistigimdan mi oyle oldu acep ? controller ile hiç denemedim ama nereye nişan alırsan oraya gidiyor uçak. her türlü kolay olması lazım yani. ayarlarında ters birşey olabilir. mesela yanlışlıkla realistic controle falan almış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 controllerla realistic bile oynanmaz bence anca simulator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Asteroth said: Girilen oyunu neye göre belirliyor bu? 2 kişi giricez mesela, BR'ı en yüksek uçağa göre mi seçiyo, ortalama BR'a göre mi seçiyo? Nedir algoritma? http://img4.wikia.nocookie.net/__cb1431101190/warthunder/images/math/0/3/e/03e07cf76518373d549b39e87c028ab8.png A, B, C en yüksek BR'lı 3 aracın, yüksekten düşüğe doğru. girdiğin maç ratinginin 1 puan üstü veya altına kadar belirlenmiş bir puana göre dengelenmiş oluyor. ne kadar primetime'a yakın oynarsan o kadar az fark oluyor. BR istatistiklere göre ayarlanıyor. evet, gerçekten böyle aptal bir sistem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20131122122613/totaldramaisland/images/a/a6/Trippy_gif_3._different_gif_yet_still_mind_blowing_ba8bb2_3699999.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 mark 22 ve mark 24 spitfire ı acmamıstım ben onlardan önce gelen griffon motorluları acmıs ve COK etkilenmeyip heveslenmemiştim 22-24'e ne büyük hata yapmısım,kız gibi ucaklar valla,climb var turn var silah var roll var her yönden cok iyi ucaklar,ve daha hiç upgrade etmediğim halde diyorum bunu tempest ve bu mark 22-24 ile bence tier4'ün en kral ülkesi ingiltere tamam almanların ATEŞ EDEN ucakları var ama ingilizlerin ucaklarıda UÇUYOR kelimenin her anlamıyla,turn fightra giren kimsenin sizle boy ölüşme şansı yok,silahları iyi,ve hayvan gibi yükseliyor bu ucaklşar spade olduktan sonra amerikan ve japon tier4leri kasacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bende onlara zorluyorum su an hevesle k-4 ü falan geciyolar clibte, griffonların tek rakibi ta-152 historical olarak (hiç karşılaşmasalarda), sanırım oyuna yeni bi ta-152 gelicekmiş bide buna ayar çekicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Asteroth said: I-185 M82 oyundaki en overpowered/undertiered uçağı da ondan. Kullanmaktan en çok keyif aldığım uçak YAK-9K'yla beraber. zevkliymiş cidden, yeni yeni anladım nası oynandıgını safe oynadım hep 4-5000 civarı, 4 tanede aircobra geldi turnfighta patlayıp gittiler http://i.imgur.com/5DQWzGy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 abov, tank realistic'e gireyim dedim, feleğimi şaşırdım. adamlar markerları kaldırmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 e heralde pleblik yapmayıp range ayarlayıp öyle saldırıcan YOKSA OHOOO yeşile ateş et gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ya söylediğim o değildi de o kadar vague şekilde söylemişim ki kafanın karışması normal marker dediğim düşmanı spotlayınca etrafında beliren kırmızı kutu, hedef göstergesi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 e normal zaten, düşmanı spotlamak esas önemli olay. imleci gezdirip düşman bulunursa gerçekçi olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 http://i.imgur.com/Jd2Q442.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar