Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 23. Hafta | Fenerbahçe - Kasımpaşa | 24.02.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

gozden kacırdıgın sey, yalcın formadan tutuyormu? tutuyor, adam atar kendini profesyoneldir.

burak gibi kıcı bası ayrı oynamıyor her mac, emek hırsızlıgı yapmıyor.

Burakta atar abi kendini. Profesyonel değil mi? Kendini atmanın amacı hakeme olan (ya da olmayan) pozisyonu göstermek. Burak kendini beceriksizce yere atıyor diye emek hırsızı olmamalı. Yapılan şey aynıysa kötü yapana emek hırsızı demekle, iyi yapana helal olsun demekle olmuyor. İkisine de aynı şeyi dicen.

Ben senin ne anlatmaya çalıştığını anladım da, böle bir an gaza gelip yazma hacıt :D (Bu arada penaltı lan işte. Basbayaa penaltı. Nakkada vıdıvıdı etmişiniz.)
Sosyal ağlarda paylaş

bence faul yok pozisyonda
yalnız hiç sağına soluna bakmadan topa odaklanıp adamın kafasını biçmesi doğal olarak doğru değil

yalnız çift vuruş diye bir şey duymadınız mı

pozisyonun topla alakası var mı
zaten ilk müdehale korner atışından önce başlamıştır

illa faul çalcaksa penaltı vermeycekti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçe son derece gergin bir ortamda geçen karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı. Sarı lacivertli futbolcular, saha içinde toplanarak sevinç gösterileri yapmaya başladı.

Bu sırada, yedek kulübesinde olan Semih Şentürk, Yalçın ile yan yanaydı. Yalçın, Emre ile Volkan’a yönelik, “Maçı nasıl kazandığınız belli. O... çocukları” diye bağırdı. Yalçın’ın küfrü üzerine, Semih bu oyuncuya dönerek, “Ayıp değil mi? Kime küfrediyorsun sen. Bize mi ediyorsun” dedi. Yalçın da, “Hayır size değil. Emre ve Volkan’a küfrediyorum” cevabını verdi. Sarı lacivertliler, sevinç gösterileri bittikten sonra soyunma odasına döndü.

OTOBÜSE GİDERKEN KARŞILAŞTILAR VE...

volkan, Semih’ten olanları öğrendi. Tecrübeli kaleci çok sinirlense de, soyunma odasından çıkmadı. Takım otobüsüne binmek için soyunma odasından ayrılan Volkan Demirel, otobüse doğru yürürken, Yalçın da tesadüf eseri oradaydı.

Volkan da, Yalçın’ı görünce ona yaklaştı.
- Yalçın, sen bana ‘O.... çocuğu’ diye küfrettin mi? Etmedin mi?
Yalçın bu soruya sert bir şekilde yanıt verdi...
- Ne o? Bana dayılık mı yapıyorsun?
Volkan sorusunu yineledi...
- Arkadaşım sen bana küfrettin mi etmedin mi? Efendice bunu söyle... Ben sana bunu soruyorum.

İKİLİNİN KAVGASINI FUTBOLCULAR AYIRDI

volkan’ın bu sözleri üzerine, Yalçın çantasını yere attı ve ikili birbirinin üzerine yürüdü. Çıkışta olan diğer futbolcular ve Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan araya girdi ve karşılıklı küfürleşmelere rağmen ikiliyi ayırdı. Yalçın, Erkan kendisini ortamdan uzaklaştırırken, “Seninle dışarıda istediğin yerde görüşelim” diye bağırdı. İki oyuncu da gergin biçimde takım otobüslerine bindi. Takımlarının tesislerinin yolunu tuttu.

Şu olayda ilk kez Volkan haklı, Yalçın pislik bi herif bin tane takım gezdi tutunamadı kasap stoper.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

o anı canlı izledim, şota öyle bir yapıştırdı ki ben buradan dondum kaldım ahaha. çok kral adam ya :) ligtv elemanının konuyla ilgili soru soramaması herşeyi gözler önüne seriyor. volkan mafyastyla bir girişimde bulunmazsa bunlar 2 haftaya unutulur.

abi aynen. resmen benim kanım dondu küfür olayı bitti hiç bişi sormayacaksın normal di mi dediği an muhabire.

muhabir de nasıl bir yüzsüz ise biz yorum yapmıyoruz diyor. ulan sana yorum yap diyen mi var, karşında süper lig hocası ana avrat küfredildi diyor insan sorar kim etti ne zaman etti olaylar nasıl gelişti diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...