kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Diyo ki , oyuncular hakeme yardımcı olsun , GS 'li topçular itiraz etmesinmiş. Dün Emre'yi izlememiş heralde. İşte Hakan'a ikinci sarı verilmemiş falan. Ordu bin tane faul yaptı atağı kesmek için bi tane kart vermedi onları söylemez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 9 ile 14. sayfa arasını okumak çok keyifli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 helal valla, ne kadar nefret etsemde galatasaraydan, 20 dakikada 4 gol atip 2-0'dan geri gelmek -karsindaki orduspor bile olsa- boru degil. takimda moraller tavan yapmistir bu mactan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 screwy said: OH RIDVANIN GOZ YASLARI SAYESINDE DUS ALMAMA GEREK KALMADI wsd fsdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 applev0dka said: bu maci gs 3 2 alicak olsa bile sahada sinayder drgba varken yasadiklari korku yeter zaaa bak ya çakal kendini garantiye almış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Hakem baskıda kalmış , sarı kart vermemiş . Ulan Rıdvan hhahahaha. Maçı faullerle katletti adam , her kendini bırakana faul verdi. Diyor ki hakem baskı altında kalmasın. Dün 3 puanı FB hakemle cebe koyarken, baskı maskı , topçular hakeme itiraz etmesin demiyordu. Kimse objektif olmasını beklemiyor ama , karakterli olmak için objektif olmak şart değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 abi ridvan nasil agliyor. ben boylesini gormedim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Stoperde balta ve gökhan zan olacak haftaya Her şekilde daniden iyi olacaktır Bir de şu amrabatlardan kurtulduğumuz günü göster biZe yarrabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 3-4 kırmızı kart istedi bize . Alışıklar tabi GS 8-9 kişiyle oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Ridvan basladi zirlamaya. Ezik herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rıdvan Dilmen'in şirazesi kaymış bariz. Puan farkı 3'e indi diye inandırmış kendini devre olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 harrykewell said: Stoperde balta ve gökhan zan olacak haftaya Her şekilde daniden iyi olacaktır Bir de şu amrabatlardan kurtulduğumuz günü göster biZe yarrabbim Senden kurtuldugumuz gunu de gosterir insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 applev0dka said: gol sesi abdi ipekciden duyuldu ne koymus stancu ahmedinejad said: ahmedinejad said: ordu rahat alır ulan bu hafta iddia oynayaydım ev alırdım kendime herhalde. fener maçını da bildiydim. Somon said: Orduspor şampiyon olabilir bu sene iyiler baya Sonofa said: --__**ORDU ZAAAPOOR**__-- barbu said: Şimdiden zaaaaa. Mac bitimine gene zaalarim. vaperon said: İlk yarı bitti. 0-2 :D moriarty said: ZAAAA RERORE ZAAAAAAAAAAAA attıgın abuk subuk mesajlara say öm olarak ahahaha Myshkin said: ZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA puahaahahahuahuehauhauhauhudashfuasdhasudhfudhasasdfdasfdasfdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rıdvan ne saçmalıyo ya.. Bu maçın ardından nasıl ağlayacağını şaşırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Hayır maçı izlemeyenler de adama inanıyor ona üzülüyorum ben. Bunun gibiler yüzünden millet futboldan zevk almayı bıraktı, hergün birbiriyle kavga Twitter'de TT'yi USA'ya ayarladım bu tarz adamlar yüzünden. Her gün , GS , BJK , FB goygoyu , kavga küfür kıyamet. Aziz gibi herşeyi cepheleştiren adam yıllarca başkan olursa böyle olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rıdvanı izleyerek adam yerine koyuyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 işin kötü yanı Rıdvan Dilmen FB'lilikten öte bildigin Aziz'in adamını oynuyor ya. geçen gün Aykut Kocaman şöyle güzel takım yaptı böyle güzel oynatıyor anlata anlata bitiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 BlackRose said: Bir Ordu'lu ve FB'li olarak gönlümüzden geçen her ne kadar malumsa da :) GS bu maçı alır diye tahmin ediyorum; 3-1 veya 2-1 gibi... Biraz eksik de olsa tahmin ettiğim gibi oldu maç. Şu son dakikalardaki tatsız sakatlık olmasa iyiydi. Umarım sedyeyle götürülen arkadaşa bişe olmaz da ben de burda insanlıktan nasibini almamışlara sövmek zorunda kalmam ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 rıdvan ne kusuyor be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 MrLevie said: drogbaya çarpıp kırılan bir insan evladı daha... Bir süredir Drogbanın metalimsi vücut yapısı hakkında espriler yapıp duruyorduk :), acil şifalar çarpan arkadaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 dusuncelihayvan said: rıdvan ne kusuyor be =) kin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yalnız buragın ilk gölünden sonraki sevinci tam swflik anlamsızca atıyo topu sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Rıdvan'ı sallayan kaldı mı zaten bilmiyorum da , Güntekin'in bu kadar omurgasız olması karşısında üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 "nutella yerim" said: Spidee said: Gollerin swfleri yok mu beyler. http://s14.directupload.net/images/130225/epim6oro.swf adamın burda ayağı takılıyor yalnız slow motionda belli olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Myshkin said: işin kötü yanı Rıdvan Dilmen FB'lilikten öte bildigin Aziz'in adamını oynuyor ya. geçen gün Aykut Kocaman şöyle güzel takım yaptı böyle güzel oynatıyor anlata anlata bitiremedi işin kötüsü adam biraz haklı gibi sadfsda istatiksel olarak şuan Türkiye'nin en iyi hücum takımı FB :( Acı ama gerçek sdafsdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar