Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecavüzcülere neden katı yasalar uygulanmıyor , kazığa oturtma , işkence vs.


Biliminsani

Öne çıkan mesajlar

O birey zaten baskasinin o hakkini cignedigi icin orda. Yaptiginin cezasi olarak o hakkini kaybetsin iste. Idamla ayni hesap.

Idama vs karsi olanlara da saygi duyarim ama kesinlikle katilmiyorum. Masum kisiye tecavuz et/oldur sonra suclunun da haklari var vsvs fazla sevgi kelebegi isi gelyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

insan hakkını kaybedemiyosun, öle bişey yok. hakkını kaybettiği için orda değil, yaptığının cezası hapis olduğu için orda. yaptığının cezasının idam olması, kolu bacağı olması, işkence olması yanlıs.

asıl bana kelebek geliyo bu intimakla adaleti karıstıran tutumlar. baya pembe gözlüklerle bakmak lazım dünyaya bu tutumların tarih boyunca insanlığı boktanlıtkan boktanlığa tasıdığını görmemek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adalet sistemi toplum dizayni icin kullanilir, sigir surusu halkimi yonetenler de kadini baski altinda tutmak istiyor. Bu yuzden bazi seylere goz yumuyorlar. Devletin benzinden alacagi vergi azalacak korkusu ile ehliyet almayi kolaylastirmasi, okumasi olmayana bile ehliyet vermesi, bunun denetimini sikilastirmamasi ile ayni mantik iste.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O yapılmasın bu yapılmasın !! Peki nasıl engellenecek bu tarz çirkin ve aşağılık saldırılar? Bir kadın tecavüze uğradığında sadece vücudu değil bütün ruh hali zarar görüyor, belki yıllarca kurtulamıyor etkisinden . Peki devlet vatandaşını korumak zorunda değilmi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tecavüzcünün kaderini tayin hakkı tecavüze uğrayan kadınındır, nitekim bedenine, kişisel alanına izinsiz, rezil bir saldırıya uğrayan odur.

ama mevzuyu evirip çevirip şeriata getiricem diye uğraşmayın, siyasal islamın ahlak jandarmaları tecavüzden rahatsız olmaz, tecavüz olacak teşvik edilecek ki kadın hem islamın emrettiği, hem piyasa ekonomisinin ihtiyaç duyduğu gibi 2. sınıf insan, ucuz işgücü, 3-5 çocuk doğuran tavuk olacak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...