Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 steam'de çıkmış Impire. dungeon keeper klonu olmaya çalışan ama pek başaramayan bir oyun. yine de Dungeons'tan iyi olmuş. Paradoxçular vardı forumun, sever onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 sevmez . oyun leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Baya kötü maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 indirdim, oyuna girdim, 5 dk oynadım, sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kontroller niye öyle kötü ya?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Video incelemeleri izledim de. Dungeons'tan bile kötü yapmayı becermişler oyunu. Ne tuzak yerleştirmenin, ne zindan düzenlemenin, ne yaratık beslemenin bir anlamı yok. Oyuna bile benzemiyor. Uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 steam de 9 dolar su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bone said: Paradoxçular vardı forumun, sever onlar. şekil 1-a: dağıtımcıyla geliştiriciyi birbirine karıştırmak herkesten beklerdim de bu adamdan beklemezdim. arkasından konuşayım da kulağı çınlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 gönlümüzde yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar