Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panoramik Londra

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

• Admin
dslr + telephoto lens kullanılıyor.

ayrıca gigapan vb gibi makine üstüne oturtarak cekiyorlar.

aynı anda her yeri cekecek teknoloji olmadıgı icin bazen ufak tefek yukarıdaki gibi hatalar olabilir. yazılımlrla gideriyorlar cogu sorunu da gözden kaçan yerler olabiliyor.

Londra da benim bir tanıdıgım kişinin firması bu işi yapıyor. Royal Wedding'i falan fotoğraflamıştı panoramik olarak

not: hah üstte mr_hand linklemiş zaten gigapan'i :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
4 adet Canon 7d, 400mm f2.8 lens ve 2x teleconverter kullanmislar

yani 35mm fx denkligi olarak 1280mm tekabul ediyor.

halkin anlayacagi dilden soylersek fenerbahce stadinin tepesinden asagiya dogru tuttugunda stad icine havaifisegi parasutle gonderen zeka kupunun suratini tek fotoya boydan boya alirsin o kadar yakinlastirma ile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bone said:

1280mm zoomla bu kadar geniş alanı nasıl fotoğraflamışlar peki? üşenmemişler mi?

Makine uzerine oturtuyorlar aleti. Makineye ayarlari giriyorlar ne kadarlik alan fotograflanacak, kac derecelik gorus acisi var falan diye. Makine de otomatik olarak atiyorum 5000 tane foto cekilecek su kadar foto yatay eksende su kadari dikey eksende diye ayarlayip basliyor hizlica cekmeye.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel olmuş panaromik çalışma, benimde şu dikkatimi çekti adamların sokaklar bile tertemiz valla biz ne zaman vazgeçiçez kaldırımları toprak ve kumla doldurmaktan en hafif yağmurda bile çamur oluyor aradan sızan toprak ve kumlar arabalar ayakkabılar hergün çamur deryası offroad dan çıkmış gibiler resmen.
sokakları çöplük niyetine kullananları hiç saymıyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...