Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 toggie said: nasıl bi makinayla cekmisler abi bunu. yerdeki yaprakların damarlarını gorucem nerdeyse. cok ozlemisim londrayı. insallah ilerde bi is bulur da oraya tasınırım. http://www.adorama.com/GPEPP.html + sağlam DSLR ve en kaliteli lens seçenekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bundan pscrn ceksek aksama londradaydım dıye mılletı yıyebılır mıyız? birini çok fena kandırmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dslr + telephoto lens kullanılıyor. ayrıca gigapan vb gibi makine üstüne oturtarak cekiyorlar. aynı anda her yeri cekecek teknoloji olmadıgı icin bazen ufak tefek yukarıdaki gibi hatalar olabilir. yazılımlrla gideriyorlar cogu sorunu da gözden kaçan yerler olabiliyor. Londra da benim bir tanıdıgım kişinin firması bu işi yapıyor. Royal Wedding'i falan fotoğraflamıştı panoramik olarak not: hah üstte mr_hand linklemiş zaten gigapan'i :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 4 adet Canon 7d, 400mm f2.8 lens ve 2x teleconverter kullanmislar yani 35mm fx denkligi olarak 1280mm tekabul ediyor. halkin anlayacagi dilden soylersek fenerbahce stadinin tepesinden asagiya dogru tuttugunda stad icine havaifisegi parasutle gonderen zeka kupunun suratini tek fotoya boydan boya alirsin o kadar yakinlastirma ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 1280mm zoomla bu kadar geniş alanı nasıl fotoğraflamışlar peki? üşenmemişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 wtf is this shit?? http://i.imgur.com/vGWQlq6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 inception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Forum icinde forum icinde forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hahahah güzel :D yeteri kadar özenilmemiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bone said: 1280mm zoomla bu kadar geniş alanı nasıl fotoğraflamışlar peki? üşenmemişler mi? Makine uzerine oturtuyorlar aleti. Makineye ayarlari giriyorlar ne kadarlik alan fotograflanacak, kac derecelik gorus acisi var falan diye. Makine de otomatik olarak atiyorum 5000 tane foto cekilecek su kadar foto yatay eksende su kadari dikey eksende diye ayarlayip basliyor hizlica cekmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kesin ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sansürlemişler plakaları kafeleri falan. fiyat listesine bakacaktım kafenin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Xenocide said: wtf is this shit?? http://i.imgur.com/vGWQlq6.jpg bunu linklesenize mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 http://btlondon2012.co.uk/pano.html?view.hlookat=-96.8812&view.vlookat=6.2922&view.fov=11.8961&imarkerath=-96.8812&imarkeratv=6.2922 #BTTowerView Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Panoramik Gümüşhane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 çok güzel olmuş panaromik çalışma, benimde şu dikkatimi çekti adamların sokaklar bile tertemiz valla biz ne zaman vazgeçiçez kaldırımları toprak ve kumla doldurmaktan en hafif yağmurda bile çamur oluyor aradan sızan toprak ve kumlar arabalar ayakkabılar hergün çamur deryası offroad dan çıkmış gibiler resmen. sokakları çöplük niyetine kullananları hiç saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 simdi cektim mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi ne güzel gözüküyo lan şehir. yükseklisans için baknııyorm zaten sağa sola beğendim sdkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Özledim londrayı ya off, gidesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Seneye oradayım , London School of Economics and Political Science Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bölüm ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Political Science Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 political science diye bölüm mü var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 piliz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar