Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devamlı uyku hali

zipzip

Öne çıkan mesajlar

böyle bi problemim var.günde 15 saat uyusam da 5 saat uyusam da sürekli uykum var.uykum düzenli, günde 7-8 saat uyuyorum fakat devamlı uyumak istiyor canım.kollarım, bacaklarım ağrıyor,kafam ağrıyor(başağrısı değil) uyumadığımda.iş hayatında sıkıntı yaratıyor bu durum artık.son çare doktora gidicem sanırım.var mı böyle bişey yaşayan?

not : asıl sormak istediğim bunla ilgili hangi bölüme gidilir?
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

spor hiç yok.bütün gün pc başında.

bütün gün pc başında oturman problem zaten. mecbursan sürekli pc başında oturmaya arada bir pencere falan aç, odayı havalandırmakla beraber biraz serinlet. yediğin besinlere dikkat et, arada meyve falan soy ye

kafeinle uyku problemini çözmeye uğraşma. alkol alıyorsan o da uyku yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

böyle bi problemim var.günde 15 saat uyusam da 5 saat uyusam da sürekli uykum var.uykum düzenli, günde 7-8 saat uyuyorum fakat devamlı uyumak istiyor canım.kollarım, bacaklarım ağrıyor,kafam ağrıyor(başağrısı değil) uyumadığımda.iş hayatında sıkıntı yaratıyor bu durum artık.son çare doktora gidicem sanırım.var mı böyle bişey yaşayan?

Spor yapabilme olanaginiz var mi Zip san?
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

bel ağrısı oturma şeklinle ilgili.

uyanamama olayı, gece yatmadan yemek yiyişin, sigara vb etkenlere bağlı.

en önemlisi sağlıksız beslenme. vitamin eksikliği.

bel ağrısı herseyle ilgili olabilir, nasıl keselendiğinle bile ilgili olabilir. aynı sekilde uykuda. ve uykusuzlukta bel ağrısına sebep olabilir, bel ağrısıda uykusuzluğa.

cok belli baslı sağlık konuları bunlar öle oturmakla ilgili falan diye kesip atılmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

amma benzer durumda old. kişi başlık açtı kişiselde son günlerde. 4 haftadır boşum ben de, spor vs yok evdeyim genelde, alkol var biraz, sigara yok denebilir. uyku düzenim de yok ama ne zaman olursa olsun yattıkça yatasım geliyor. alarmla istediğim saatte kalkamaz oldum resmen. galiba biraz spor, sosyallik falan lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...