Goering Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 aradaki fark (spread işte), fiyatların çok oynak olduğu zaman baya üzebilir sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Fistan said: 2 kilo tarttırayım ben de akşam parlak yerinden ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ayfon said: en iyisi fiziksel altin bu doğru. 5-10 tane cumhuriyet alıp 3 ay sonra 50 tl artsın da cebimize 300-500 girsin diyorsanız da uğraşmayın bu arada, değmez cidden yiyin gitsin parayı daha iyi. alıp kafadan 3 sene unutucan onu orda. benim gibi cebindeki parayı abuk subuk harcayan biriyseniz kolayca gidip altın yaptırabilirsiniz ama. ortalama 2-3 ayda bir alım fırsatı doğduğunda gidip alıyorum 6-7 tane koyuyorum kenara. 40 kusur cumhuriyet var kenarda galba. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 slm yeraltındaki altın kütlelerinin %80 i depremlerle oluşuyormuş: http://www.newscientist.com/article/dn23284-gold-seams-form-in-an-earthquakepowered-flash.html bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Norak said: slm yeraltındaki altın kütlelerinin %80 i depremlerle oluşuyormuş: http://www.newscientist.com/article/dn23284-gold-seams-form-in-an-earthquakepowered-flash.html bye bu yazidan onu mu anladin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 evt? depremin ani basıncı taşların arasındaki içinde altın olan suyu buharlaştırıyor sadece altın kalıyor bu şekilde birikiyor zamanla diyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 alın bi internet bankacılığı. açın mevduat altın hesabı. ordan kaç gram istiyorsanız alın işte. paranız oldukça altın fiyatı uygun olursa alırsınız. fiziksel olarak altını saklaması var. alım satım farkı fazla olmaz. gidipte akşam saatlerinde bakarsanız fark olur tabi. mesai saatlerinde yapaın işlemlerinizi. aynı döviz gibi. mesai bitişlerinde alım satım arası fark açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 En düşük alın satım hangi bankada veya hangi yöntem yolla oluyor. Altın alıp satıyorsun hep banka kazanıyor En düşük şeker banktı bir ara 40 kuruş fark vardı ama oda artmış Şu an alım satım arasında 50 kuruştan daha az yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hadi bankalara giydirin bu topicde de. eksik kaldıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 giydiricez tabi lan. 4 lira fark var bazılarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abicim borsa ve altın alım satım işlerini neden bankada yaptığınızı sorabilirmiyim? bu işin uzmanları ve esas faaliyet amaçları bu olan yerler varken? tabiki geçirirler sonra vakıfbank da kara listeme girdi abv vakıf senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 haaah zehir salındı. koskoca altın başlığı "banka masraf alıyor trolllolol" olacak 2 sayfaya kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Frostbite said: abicim borsa ve altın alım satım işlerini neden bankada yaptığınızı sorabilirmiyim? bu işin uzmanları ve esas faaliyet amaçları bu olan yerler varken? tabiki geçirirler sonra vakıfbank da kara listeme girdi abv vakıf senin.. Söyle nereler var kuyumcuya öpülmekten yoruldum. Gene banka o kadar öpmüyor Çalınma derdi yok Bir tıkla oluyor Param yok- altınım yok bozamam satamam derdi yok naz yok kapris yok kiralık kasa derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Dworgian said: hadi bankalara giydirin bu topicde de. eksik kaldıydı :D Giydirdiklerini çıkartacağız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Dworgian said: haaah zehir salındı. koskoca altın başlığı "banka masraf alıyor trolllolol" olacak 2 sayfaya kesin =)DWORGİAN MASRAF ALIYOR BİZDEN ALMASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 BUTUN ALTINLARIMIZI CEKELIM BANKALARDAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hahhaahahsahsadskah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Arkadaşlar, altınınızı bana getirin. 1 ayda %60 net kazanç veriyorum. 1 kilo altınınız ay sonunda 1.6 kilo olacak. Ponzi ile alakam yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar