Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 paspatur said: En iyi biralar adam tanıdık yeri reklamı yapmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 2013 hala bira içenler varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 efes pilsen den anadolu efes yapmaları sanırım devletin yaptığı en iyi viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 goldbären said: ben de biraz agresif konuşmuşum da gazlamak içindi isteyen istediğini içsin alınmayın beyler. sigara içmeyin ama. deathblade gibi salak olmayın... ahah şimdi gördüm, yok alınmadım ben sana ^^ bu arada peroni neden 7 lira :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ithal biralarla alakalı bişey galiba. eskiden köpeköldüren şaraplar 6-7tl olrudu. başbakan sağolsun 33lük birayı 10tl yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 cok guzel, daha muzigin basinda baymaya baslayan oyunculari da gostermeleri super olmus. begendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Süper olmuş.Bende bu videonun gazıyla Efes-CSKA maçına gideyim dedim ama geç kaldım tabi bilet kalmamıştı.Bir an dedim ki neden futbol klupleri akıl edemiyor bunu.Tabi cevap gecikmedi TSL şampiyonluğu için fazla büyük bir motivasyon organizasyonu bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Asriel said: Süper olmuş.Bende bu videonun gazıyla Efes-CSKA maçına gideyim dedim ama geç kaldım tabi bilet kalmamıştı.Bir an dedim ki neden futbol klupleri akıl edemiyor bunu.Tabi cevap gecikmedi TSL şampiyonluğu için fazla büyük bir motivasyon organizasyonu bu:) Futbol klüplerinin yapmasına gerek yokki bunu, büyük takımların seyircileri zaten her maç özel şovlar yapıyor ama sıfır entellektüel oyuncularımız sadece o maç başına alacakları parayı, maçtan sonra hangi kaçak evlerinde kimle nasıl bir kaçamak yapacaklarını düşünüyorlar. Sonuçta bir kabzımanın ve bir ruh hastasının ağzından çıkan kelimeler ile şekillenen, taraftarların birbirini kestikleri ve nefret güttükleri bir "oyun" değil mi futbol? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 gerçek futbol bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Basketbolu severim ancak Türkiyede olan takımlar bana itici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ExtraJudical said: Basketbolu severim ancak Türkiyede olan takımlar bana itici geliyor neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yepyeni bi elitlik. yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ne o öyle 10 tane adam bi topun peşinden koşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Senin için forumun en komiği dediler, daha iyisini yapabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Hiç öyle bi iddiam ve çabam olmadı ki En komik aqila bi kere, nasıl çelınc çekeyim.=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ama hayranlarını hayal kırıklığına uğratıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 benim tek hayranım goldbären, o da şişman olduğu için benden karşılık bulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 başarılı bence 10 kişi top güldürdü replerim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sene 2013 ama hala klasik muzik diyince sıkılacaz, uyuyacaz diyen insancıklar kalmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=205085 said: Anadolu Efes oyuncularına yapılan sürprizin benzeri için klasik müzik konserine götürülen Adanasporlular, orkestrayı dövdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bira dediğin heinekendir. ben bira hiç sevmezdim gerçekten heineken içene kadar. 4-5 yıldır Türkiyeye de gitmiyorum orda var mı bilmiyorum ben ayrılmadan önce yoktu. Varsa onu için konu da kapansın bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 okibye said: bira dediğin heinekendir. ben bira hiç sevmezdim gerçekten heineken içene kadar. 4-5 yıldır Türkiyeye de gitmiyorum orda var mı bilmiyorum ben ayrılmadan önce yoktu. Varsa onu için konu da kapansın bence ya nesin la sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar