Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu Efese gizli kamera sürprizi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

ben de biraz agresif konuşmuşum da gazlamak içindi

isteyen istediğini içsin alınmayın beyler. sigara içmeyin ama. deathblade gibi salak olmayın...

ahah şimdi gördüm, yok alınmadım ben sana ^^

bu arada peroni neden 7 lira :<
Mesaj tarihi:
Süper olmuş.Bende bu videonun gazıyla Efes-CSKA maçına gideyim dedim ama geç kaldım tabi bilet kalmamıştı.Bir an dedim ki neden futbol klupleri akıl edemiyor bunu.Tabi cevap gecikmedi TSL şampiyonluğu için fazla büyük bir motivasyon organizasyonu bu:)
Mesaj tarihi:
Asriel said:

Süper olmuş.Bende bu videonun gazıyla Efes-CSKA maçına gideyim dedim ama geç kaldım tabi bilet kalmamıştı.Bir an dedim ki neden futbol klupleri akıl edemiyor bunu.Tabi cevap gecikmedi TSL şampiyonluğu için fazla büyük bir motivasyon organizasyonu bu:)

Futbol klüplerinin yapmasına gerek yokki bunu, büyük takımların seyircileri zaten her maç özel şovlar yapıyor ama sıfır entellektüel oyuncularımız sadece o maç başına alacakları parayı, maçtan sonra hangi kaçak evlerinde kimle nasıl bir kaçamak yapacaklarını düşünüyorlar. Sonuçta bir kabzımanın ve bir ruh hastasının ağzından çıkan kelimeler ile şekillenen, taraftarların birbirini kestikleri ve nefret güttükleri bir "oyun" değil mi futbol? (:
Mesaj tarihi:
http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=205085

said:
Anadolu Efes oyuncularına yapılan sürprizin benzeri için klasik müzik konserine götürülen Adanasporlular, orkestrayı dövdü...
Mesaj tarihi:
bira dediğin heinekendir. ben bira hiç sevmezdim gerçekten heineken içene kadar. 4-5 yıldır Türkiyeye de gitmiyorum orda var mı bilmiyorum ben ayrılmadan önce yoktu. Varsa onu için konu da kapansın bence ya
Mesaj tarihi:
okibye said:

bira dediğin heinekendir. ben bira hiç sevmezdim gerçekten heineken içene kadar. 4-5 yıldır Türkiyeye de gitmiyorum orda var mı bilmiyorum ben ayrılmadan önce yoktu. Varsa onu için konu da kapansın bence ya

nesin la sen
  • Yeni Oluştur...