Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sabo, insanlar yazmış zaten konuyla ilgili düşüncelerini, konu normal şekilde gelişmiş. steam'deki community tab'i ve onu ne şekilde, nasıl kullandığımız, beğenip beğenmediğimiz, vs gibi başlık olabilecek bir konu. açılan her başlığın da %100 utiliter filtreden geçirilmesi gereği yok. forumdaki düzeni üyelerin sahiplenmesi güzel birşey ama burada aşırı bir tepki görüyorum, lütfen esas konudan devam edelim. cidden silinecek/kitlenecek kadar gereksiz bir konu görürseniz şikayet sistemini kullanın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 arkadaşlarımın lifetime en çok oynadıkları oyun nwn2'ymiş 11k saat ile abv bu arkadaşların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bende 25k saat ile tf2, ama sanırım nedeni 5 yıldır beraber oynamadığım eski tf2 klandaşlarım lol. ikinci 14k saat ile l4d. makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Benim de en fazla tf2'ymiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Steam'in iPhone uygulaması üzerinden bakıyorum arada, kimin hangi achievment'ı açtığına ve hangi oyunu satın aldığına bakmak hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yalnız retail alınanları göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar