nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ortak arkadaşımızın facebook'ta ki fotoğraflarında gördüm. İsteme & nişan olayları olmuş. Beni o terketmişti ben onu seviyordum ama çok hatalar da yaptım. Neyse demem o ki bana hiç aklımda yokken şimdi neden bu bana koydu ki... Ayrılalı neredeyse 5 yıl oldu. İşin en acı tarafı da böyle bir zamanda rakı masasında kusana kadar içip, sarhoş zırvalarımı dinleyecek bir dostumun olmaması..
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 nordlydian said: İşin en acı tarafı da böyle bir zamanda rakı masasında kusana kadar içip, sarhoş zırvalarımı dinleyecek bir dostumun olmaması.. sana agzinin ortasina tokat yapistiracak biri lazim
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Üzgünken niye içiyorsunuz ki abi, gidin adrenalin salgılayacağınız bir şeyler yapın çok daha iyi.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 benimkisi çocuk bile yaptı. böyle şeylere takılmamak lazım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 normaldir böyle az da olsa koyması. üzüntünü biraz yaşa sonra devam et hayata.
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 chrome said: benimkisi çocuk bile yaptı. böyle şeylere takılmamak lazım. asdasd çocuk yaptığını bilcek kadar followladıysan,threaddeki elemandan daha büyük bir eziksin.
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 rakı masasına takılmayın orada önemli olan üzüntüleri , sevinçleri paylaşabilecek gerçek bir dostun olmaması... Hiç aklımda yokken bu şekilde karşılaşmak kötü oldu. Hissettiklerim üzüntü mü yoksa kıskançlık mı onu da tam bilmiyorum. Beni esas üzen çevremde bu gibi durumları paylaşabileceğim birinin olmaması. Buraya yazdım en azından birileriyle paylaşmış oldum.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 devasa robotunla düğünü bas ne biçim erkeksin
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 iarwain said: chrome said: benimkisi çocuk bile yaptı. böyle şeylere takılmamak lazım. asdasd çocuk yaptığını bilcek kadar followladıysan,threaddeki elemandan daha büyük bir eziksin. :) arkadaş kalmak, medeni bir şekilde ayrılmak diye bir şey var. liseden sonra senin de başına gelecektir eminim. sakin olmak lazım. tükürük saçmamak lazım hemen.
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 nordlydian said: rakı masasına takılmayın orada önemli olan üzüntüleri , sevinçleri paylaşabilecek gerçek bir dostun olmaması... kendini sorgulamalısın bence
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Benimkisi üni bitmeden nişanı basıp evlenmişti. Resmen bir erkeğe patlayacağı varmış, iyi kurtuldum diye bayağı sevinmiştim.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yavrum aramıza hosgeldin kadınlar erkeklerden cok daha cabuk toparlıyor, kadınlar beklemez, birini buldu mu atlar, sonra da "çok üzgündüm" tribi yapar, gercek acıyı erkek ceker dasaa simdi cık ortaya ve 2 söz söyle
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 seninle evlenmediğine göre problem yok.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 nutella yerim ve roket adam aynı kişiymiş gibi geliyor bazen bana
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 şu gidenin ardından da rakı masası olayını bi bırakın lan artık. Yok öyle bir şey. Ben 10 yıldır rakı masalarında gezerim konsamatris gibi daha bir kere sabit konu görmedim. max 5dk konuşursunuz arkadaşında hacı o karı zaten yaramazdı sana gelen bak lağnn vur hadi vur deyip olay değişiyor.
cantug Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 benim kız arkadaşta evlenmişti.Bende eski yatakta çektiğimiz videolara bakip...
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 chrome said: :) arkadaş kalmak, medeni bir şekilde ayrılmak diye bir şey var. liseden sonra senin de başına gelecektir eminim. sakin olmak lazım. tükürük saçmamak lazım hemen. argoya dikkat /sae
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 dünya senin sandığından çok daha büyük ve karmaşık birşey küçük sincap.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben de bekliyorum bakalım çocuk askerden dönmedi henüz. dönünce yaparlar bi nişan açarım topic.
Öne çıkan mesajlar