_Rave Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Farfan-bastos gibi adamın yoksa kanatlı taktik kullanmamak lazım ya.Hamit-amrabat çöpe atıcağın poşete yazık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 arcane said: drogba el kol hareketleri falan bir ara orkestra şefi gibiydi ehueh böyle giderse tam bir "reyiz" olur. aynen ya. "şışt selçuk sen şurda dur" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 rovansa kadar ligde 3 macımız var yamulmuyosam. o zamana kadar drogba ve sneijder takımı egitir ve kendileri de form tutar umarım. deplasmanda niyeyse burada oynadıgımızdan daha rahat ve iyi oynayacagımızı dusunuyorum. ama yine de iyi oynamak yetmeyebilir cunku skor dezavantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dun kisisel olarak elestrilebilcek cok bisey yoktu bence. O dizilisle ft dunku kotu oyunun tek sorumlusu. Top karsi takimdayken 8 kisyle oynamak zorunda birakirsan takimi ne orta saha kalir ne kanat ( burak-sneijder-drogba defansig anlamda katkisi yoktu) Ha buna ragmen ekstra bi golle 1-0 one gecmissin o noktada ne yapip edip devre arasina kadar o skoru koruman gerekiyor. Bunuda drogbayi sola atarak yapmaya calisti ama olcak is degildi yani o. Mactan once yazdigim gibi en iyi disilis baslangic icin 4-5-1 di bence, orta sahayi kontrol altinda tutup bir sekilde gol arardin son 30 dkda cift forvete donebilirdi sneideri falan cikarip. Ama yildizci traftarin goygoyuna geldi drogbayla, sneijderle baslayarak. Sampinyonlar ligi ilinci turunds hic bir takimin boyle yeni dizilis deneme luksu yoktur. Oraya artik oturmus bi sablonla cikman lazim. Mactsn once goal.com dan bi herifin videosunu koymustum, herif aynen fiziksel olarak hazir olmayan drogba sneijder icin sistemi bozarsa cok buyu riske girer terim demisti 13. Sayfada faln galiba video. Aynen dedigi cikti adamin. Telden yaziyorum imla falan hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 orta sahanın kötülüğü yüzünden bezebilir yalnız o adam ya. ben açıkçası daha iyisini bekliyordum GS'den dünkü maçta, topu forvete iletmede bütün Türk takımları gibi çok kötülerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 orta saha da kotu degil ki, sneijder selcuk melo hamit. taktik mi olmuyo neyi tutmadi anlamadim. defans kelek siye selcukla melo cok geride mi kaliyo, onlari toparlarken yorluyolar mi nedir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 aquila acayip noobsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 acayip nooblara benziyirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yanlış yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sensin yanlış yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ikimiz üst üste fail olduk iyi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Almanyada gs zorlanır ama turu geçer gibime geliyor. Bu arada maçı ben zdf kesintisiz verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Hala inatla soruyorum, hani link istemek/vermek yasakti? Niye kimse ceza almiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 altıntop kardeşlerin şu sakallarını kesip öyle top peşinde kossunlar , nedir bu halleri maymundan farkları yok insan hiç aynaya bakmazmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çünkü kimse yasa dışı link paylaşımında bulunmuyor, bahsedilen konu sadece az tv ve zdf kanallarıydı bunlar da izlenebilirliği olan kanallar olduğu için sıkıntı yok malesef. başka bahara artık dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Madem yasadisi degil o zaman neden uydu sahibi olanlar sifreleme sistemine maruz kalip maci izleyemiyorlardi ya da standart d-smart pakedine uye olanlar ekstradan para vermek zorundaydi? Suna kisaca cok kisi var, arada panpalarim var, kimseye dokunmuyorum o yuzden dense ya. Klasik Turk mantigi iste. Sonra AKP'yi elestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Hayır derdin ne anlamadım ki, kimsenin zarar gördüğü yok, kimse foruma link almak için dışarıdan gelmiyor yasağın amacı alışkanlık oluşmasını engellemek zaten. Şurda link mesajı atanların çoğu forum dışı ortamlardan da birbirine sorabilir vs... Hani hepsi banlansa ne geçicek ki eline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kaliko said: Madem yasadisi degil o zaman neden uydu sahibi olanlar sifreleme sistemine maruz kalip maci izleyemiyorlardi ya da standart d-smart pakedine uye olanlar ekstradan para vermek zorundaydi? Suna kisaca cok kisi var, arada panpalarim var, kimseye dokunmuyorum o yuzden dense ya. Klasik Turk mantigi iste. Sonra AKP'yi elestir.modlar ban istemiştir, adminler üşenip atmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kahveye gittim şu maça tıklım tıklım dolu kahve Dışarıdan bakayım dedim hem soğuk hem ayakta hemde camlar buharlanıyor falan O ara heryer dolu Gittim eve ertesi günü arkadaş 1 tv georgia vermiş maçı Kaldım öylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 DeathLord said: Hayır derdin ne anlamadım ki, kimsenin zarar gördüğü yok, kimse foruma link almak için dışarıdan gelmiyor yasağın amacı alışkanlık oluşmasını engellemek zaten. Şurda link mesajı atanların çoğu forum dışı ortamlardan da birbirine sorabilir vs... Hani hepsi banlansa ne geçicek ki eline? Mantik buysa artik kimse hukumeti ya da federasyonu elestiremez buralarda. Ayni sig mantik Turk'un oldugu her yerde gecerli kurali da ispatlanmis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 evet biz adam banlamadığımız için vergiler falan artıyor. ha devlet ha burası dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Dsmart batsın diye kimse banlanmadı 3 temmuzdan beri yaşanan süreçte digitürk moderasyonu da bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aykut kocaman aramızda yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Eziksiniz hacim. Ucu size dokunursa hemen cemkiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar