Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray S.K - FC Schalke 04 ( 20.02.2013 - 21.45 )

valequenta

Öne çıkan mesajlar

rovansa kadar ligde 3 macımız var yamulmuyosam. o zamana kadar drogba ve sneijder takımı egitir ve kendileri de form tutar umarım. deplasmanda niyeyse burada oynadıgımızdan daha rahat ve iyi oynayacagımızı dusunuyorum. ama yine de iyi oynamak yetmeyebilir cunku skor dezavantajı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Dun kisisel olarak elestrilebilcek cok bisey yoktu bence.

O dizilisle ft dunku kotu oyunun tek sorumlusu. Top karsi takimdayken 8 kisyle oynamak zorunda birakirsan takimi ne orta saha kalir ne kanat ( burak-sneijder-drogba defansig anlamda katkisi yoktu)

Ha buna ragmen ekstra bi golle 1-0 one gecmissin o noktada ne yapip edip devre arasina kadar o skoru koruman gerekiyor. Bunuda drogbayi sola atarak yapmaya calisti ama olcak is degildi yani o.

Mactan once yazdigim gibi en iyi disilis baslangic icin 4-5-1 di bence, orta sahayi kontrol altinda tutup bir sekilde gol arardin son 30 dkda cift forvete donebilirdi sneideri falan cikarip.

Ama yildizci traftarin goygoyuna geldi drogbayla, sneijderle baslayarak. Sampinyonlar ligi ilinci turunds hic bir takimin boyle yeni dizilis deneme luksu yoktur. Oraya artik oturmus bi sablonla cikman lazim. Mactsn once goal.com dan bi herifin videosunu koymustum, herif aynen fiziksel olarak hazir olmayan drogba sneijder icin sistemi bozarsa cok buyu riske girer terim demisti 13. Sayfada faln galiba video. Aynen dedigi cikti adamin.

Telden yaziyorum imla falan hak getire
Sosyal ağlarda paylaş

Madem yasadisi degil o zaman neden uydu sahibi olanlar sifreleme sistemine maruz kalip maci izleyemiyorlardi ya da standart d-smart pakedine uye olanlar ekstradan para vermek zorundaydi? Suna kisaca cok kisi var, arada panpalarim var, kimseye dokunmuyorum o yuzden dense ya. Klasik Turk mantigi iste. Sonra AKP'yi elestir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır derdin ne anlamadım ki, kimsenin zarar gördüğü yok, kimse foruma link almak için dışarıdan gelmiyor yasağın amacı alışkanlık oluşmasını engellemek zaten. Şurda link mesajı atanların çoğu forum dışı ortamlardan da birbirine sorabilir vs...

Hani hepsi banlansa ne geçicek ki eline?
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliko said:

Madem yasadisi degil o zaman neden uydu sahibi olanlar sifreleme sistemine maruz kalip maci izleyemiyorlardi ya da standart d-smart pakedine uye olanlar ekstradan para vermek zorundaydi? Suna kisaca cok kisi var, arada panpalarim var, kimseye dokunmuyorum o yuzden dense ya. Klasik Turk mantigi iste. Sonra AKP'yi elestir.
modlar ban istemiştir, adminler üşenip atmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Hayır derdin ne anlamadım ki, kimsenin zarar gördüğü yok, kimse foruma link almak için dışarıdan gelmiyor yasağın amacı alışkanlık oluşmasını engellemek zaten. Şurda link mesajı atanların çoğu forum dışı ortamlardan da birbirine sorabilir vs...

Hani hepsi banlansa ne geçicek ki eline?

Mantik buysa artik kimse hukumeti ya da federasyonu elestiremez buralarda. Ayni sig mantik Turk'un oldugu her yerde gecerli kurali da ispatlanmis olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...