GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Black spindle veren daily var olm iki kişi yok mu bana yardımcı olacak
Goering Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ben de alamadım. raid yapmıyorsan boşver, yapıyorsan tekrar daily olarak gelicekmiş...
trathias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 abi lightları yükseltin de öyle alın. biz ilk daily çıktığında aldık baya zorlanmıştık daha sonra alan arkadaşların lightları daha yüksekti, nispeten daha kolay hallettiler.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 hay, şimdi gördüm mesajını ya, gelirdim eykü doğrusu hala 40 olamadım ben ;( vakit ayıramıyorum
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 allahsız patiler bi kişi gelmedi sldkfjdslkjf neyse light ım 277 cumartesi sabahtan akşama evdeyim destiny de olucam geleni beklerim hedefim 290 light. bari nightfall falan yapalım. xur da gelmiş ona da takılayım bi.
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 benim silahım çok boktan. Resmen işkence çektiriyor bana.
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Yok ya 292 light da çakılı kaldım 2 gündür gram bişey düşmedi çıldırıcam. Raid yapmam lazım benim ama adam gibi 6 kişi bulamıyorum yapacak varsa ayarlayalım şunu
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bungie will add microtransactions to its hit space shooter Destiny on October 13, ::o
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 onun bunun çocukları ya, dlc'e 40 dolar aldıkları yetmedi ya. oyun o kadar iyi ki genrede kendimi oynamak zorunda hissidiyorum, yoksa baya nefret oluştu artık bungie'e karşı
trathias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kizillelma said: Bungie will add microtransactions to its hit space shooter Destiny on October 13, ::o tamamiyle cosmetic olacakmış eklenenler
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mU7HpaRx_s4 yedin yedin doymadın be bungie
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sadece emote satılacakmış şimdilik onu bunu bırakın olum raid yapalım raid
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ben wildstar oynuyorum, ateşi sönünce gelirim. microtransaction olayı hep böyle başlıyor zaten. ilk başta emote geliyor, ondan sonra oyunun içinde düşen boyaları ekliyorlar, ondan sonra bir bakmışsın drop şansını arttıran bonuslar gelmiş o sırada kendini kandırıyorsun nasıl olsa onu almasam da düşüyor diye. ondan sonra bir bakmışsın ayda 10 dolar gidiyor transactionlara. bungie support vermiyor bu arada. support vermeyen bir şirketin microtransaction yapması etik olarak ayıp zaten.
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Valla beni o kadar rahatsız etmedi isteyen versin abi emote'a para, hayatımda oynadığım en iyi mmofps hiç umursamam
Oski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sub da gelsin de fakirler iyice kaybolsun hem psn+ hem destiny'ye sub verelim
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 reklamini gordukce alasim geliyo da, cok daraldim oynanmicak oyun almaktan.
Oski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 al al tam kafa dagitmalik oyun hem klasik mmo gibi saatlerce kasmak gerekmio hem instance yapiyosun item gelio falan tam carrot on a stick setting de cok guzel. hl3 tadi aliyorum ben oyundan asdklj @bingildak, mortits mirin kirin edio hic eline konsol kumandasi almamis nisan alamazmis
Oski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bu arada oyunu nasil aldigimi anlatayim. butun pati merak ediyordur taken king legendary edition'i amazondan pre-order ettim. 14 eylul de yola cikti. ne hikmetse 2 hafta delivery date verdiler (normalde max 2 gunde gelmesi lazim standard posta ile). o siralar baya isim vardi kovalamadim. 2 hafta geci hala oyun yok. aradim ne is diye. bi tane daha yolliycaz dediler ayni gun. 4 gun gecti hala dispatch olmadi. bi daha aradim, hemen bugun yollicaz dediler. bi gun daha bekledim yollamadilar. bu sefer yazili chatle baglandim. Sale of Goods Act 1979 ve Consumer Act 2015 altindaki yukumluluklerinizi yerine getirmiyorsunuz, sizi ilgili makama sikayet ediyorum. derhal refund ve en az oyunun fiyati kadar store credit istiyorum dedim. refund + 5 pound verdiler. biraz daha bastirdim ama daha fazla vermediler asfdkl 2 gun sonra da oyunu yolladilar. belese destiny almis oldum. hala kaybolan postanin da cikip gelmesini bekliyorum. onu da trade ederim zaaa
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Oski said: bu arada oyunu nasil aldigimi anlatayim. butun pati merak ediyordur taken king legendary edition'i amazondan pre-order ettim. 14 eylul de yola cikti. ne hikmetse 2 hafta delivery date verdiler (normalde max 2 gunde gelmesi lazim standard posta ile). o siralar baya isim vardi kovalamadim. 2 hafta geci hala oyun yok. aradim ne is diye. bi tane daha yolliycaz dediler ayni gun. 4 gun gecti hala dispatch olmadi. bi daha aradim, hemen bugun yollicaz dediler. bi gun daha bekledim yollamadilar. bu sefer yazili chatle baglandim. Sale of Goods Act 1979 ve Consumer Act 2015 altindaki yukumluluklerinizi yerine getirmiyorsunuz, sizi ilgili makama sikayet ediyorum. derhal refund ve en az oyunun fiyati kadar store credit istiyorum dedim. refund + 5 pound verdiler. biraz daha bastirdim ama daha fazla vermediler asfdkl 2 gun sonra da oyunu yolladilar. belese destiny almis oldum. hala kaybolan postanin da cikip gelmesini bekliyorum. onu da trade ederim zaaa ulan ben aldım mı hep gönderiyorlar ya bi yapamıyorum şöyle
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Oski said: @bingildak, mortits mirin kirin edio hic eline konsol kumandasi almamis nisan alamazmis abi hepimiz elimize alarak öğrendik sonuçta ;) sen damardan gir, ben devamını getiririm. adam gerek destiny ekibine.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 abi hayatım boyunca konsol sahibi olmadım ya. gamepade alışırım bi şekilde, dark soulsları pcde de gamepadle oynadım da. yine de şu an hiç bi fikrim olmadığı bi oyun için ps4 al destiny al vs zor yarın bi gün bitecek hype ı elbet her oyun gibi
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 benim de evde yatıyor oyun gökhan salla bunları cs ye gel
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 asıl siz heroes of the storm a gelin ya das
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 konsol her türlü al zaten, para değil. oski'de kullanıyor, coop 100 tane güzel oyun var. olay sadece destiny değil, destiny gibi division gelecek mesela. son 10 yılda destiny gibi oyun yok mmofps olarak. erkek adam alıp oynar. raidleri/group contenti fln son derece eğlenceli. pvp'de canavar oldu son patchle. biraz izle et, hallenirsin zaten her türlü.
Öne çıkan mesajlar