Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ninjutsu egitimi hakkinda cok mail aliyorum bu sebeble Turkiye de bu isi gercek anlamda guzelce yapan bir dojo yu paylasmak istiyorum. Sarbat Ercan San gercekten cok kaliteli cok vizyonu genis bir Shidoshi (Egitmen) dir. Ayrica her sene Japonya yi ziyaret ediyor kendisi. Masaaki Hatsumi nin ogrencisi olmasida ve o bunyenin ayni sekilde Turkiyede Bujinkan Dojo yu gelistirmesi ve acmasida bunun bir isareti. Ilgili kisiler icin buyrun burada da link i veriyorum. Umarim actigim forum amacina ulasir. Tekrar okudugunuz icin tesekkur ederim. http://www.bujinkanturkey.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Antrenmanlar çok hafif. En fazla teknik öğrenirseniz. İşini iyi bilen bir boksör, kickboksçu veya muay thai bilen bir adam çok fena döver. Hakikaten. Ayrıca aşırı pahalı. İlk ay için 500 tl'yi çıkarmanız lazım. Diğer aylar 200 tl. Öğrenciler bulaşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sayin Shean ninjutsu ogrenen kisi dovmek icin bu sanati ogreniyorsa zaten hic ogrenmesin. Ninjutsu bir dovus sporu degil bir felsefedir. O sebeble bu felsefeyi anlayabilecek bireylerin doyum aldigi bir yonde ilerleyisini surdurur. Yoksa ninjutsu yapan bir kisinin Thai sporlari yada diger gelistirilen mix sporlari doverim ben edasi guttugunu sanmiyorum. Ayrica bu durumlari guden arkadaslar varsa Ninjutsuya baslamamalari daha uygunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Abi ninjutsuya zaten iç huzuru bulmak için gidiyorsan hata sen de. Dövüş sporu adı üstünde. Savaş sanatı olarak geçiyor hatta ninjutsu. N'apacak adamı dövmeyip? Hani aikido'dan bahsediyorsak olsa neyse ama ninjutsu bu lütfen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben gittim 1 hafta :p sonra taşındım falan param yetmedi. Biraz pahali, larp işte, ama güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben şimdi ninja olsam vs de hangilerini döverim? mesela aikidocu dövebilirimde boksör dövemezmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bu tür şeylerin ağzına sıçılırdı viral miral diye hayrola yumşak çıktınız bu sefer gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ninja roll'u becerirseniz gerisi güzel. ama ben takla atma özürlü olduğumdan yapamadım. 1 kere omuzumu 2 kere ayak bileğimi burktum. ninja yaşını geçirmisiz bende bıraktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sabonis said: bu tür şeylerin ağzına sıçılırdı viral miral diye hayrola yumşak çıktınız bu sefer gençler adam önce rep kastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 garbıç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adam tam bir ninja ayrica felsefe dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben fui sin tekmesini öğrenmek istiyorum. nasıl atabilirim acaba fuisin tekmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Shean said: Abi ninjutsuya zaten iç huzuru bulmak için gidiyorsan hata sen de. Dövüş sporu adı üstünde. Savaş sanatı olarak geçiyor hatta ninjutsu. N'apacak adamı dövmeyip? Hani aikido'dan bahsediyorsak olsa neyse ama ninjutsu bu lütfen yani. Sizi kirmak yada rencide etmek icin soylemiyorum. Lakin ninjutsu felsefesi derin bir felsefi ve agirligi olan sanattir. Size Turkiyede daha onceleri shidoshi olmayanlarin neler anlattigini yada neler ogrettigi hakkinda en ufak bilgim yok lakin Bujinkan dojo lari bu felsefeyi vermekle mukelleftirler. Zaten vermiyorlarsa Togakure Ryu ya aykiri hareket ettiklerinden dolayi farkedilip kapatilirlar. Ayrica Ninjutsu yu iyi bildiginizi dusunerek soyluyorum. bircok farkli felsefelerini Mikkyou dou ile bagdastiran bir grupta siz felsefe yok diyebiliyorsaniz sizin dusuncenize saygi duymaktan baska bir hicap durumum bulunmamaktadir. Tekrar bu yaziya kadar ilgi ve alakali okudugunuz icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Shean san ayrica ben duzenli olarak Ninja tarihi ve Ninjutsu hakkinda bilgiler paylasiyorum. Oraya da bir goz atmanizi dilerim. Tekrar tesekkur ederim. Ninja Tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Hortlatayım konuyu. Şimdi dostlar, öğretiler zaten hani kickbokscu veya muay thaici ile birebir mücadeleye girmekten öte hani biraz farkında olup işlerin hayatta kalmak üzerine bildiğim kadarıyla. O yüzden o şekilde değerlendirilmesi azıcık daha yerinde olur sanki. Denildiği gibi biraz meraklısına hitap ediyor o yüzden dövüş sporu çalışmak isteyen kişilerin çok da hoşuna gitmeyebilecek, istedikleri randımanı sağlamayacak bir şey bujinkan budo taijutsu. Bir de bilinen bir ön yargı, bujinkanın içinde 9 okuldan sadece 3ü yanlıs bilmiyorsam ninjutsu ile alakadar. Ninjutsu değil bu veleley diye bağıranlar oluyor. Tamamen değil aslında evet ama değil demek de yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Kendini savunmak için öğrenmiyeceksen ille de felsefe diyorsan gidip gavurun felsefesini nedicen git tasavvufa yönel boşa harcama hayatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Kendini çok güzel savunursun bujinkan ile hem de en alasından. Ama ringe çıkman sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 tasavvuf ile de ringe çıkamazsın muhtemelen, belki balkon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Shean said: Antrenmanlar çok hafif. En fazla teknik öğrenirseniz. İşini iyi bilen bir boksör, kickboksçu veya muay thai bilen bir adam çok fena döver. Hakikaten. Ayrıca aşırı pahalı. İlk ay için 500 tl'yi çıkarmanız lazım. Diğer aylar 200 tl. Öğrenciler bulaşmasın. cehalet lvl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Tekrar yineledigim gibi yine belirteyim. Raincloud san in da belirttigi gibi Ninjutsu yada Ninpou dunya disi bir sanat degildir yani 100 de 100 herkesi etkisiz hale getirirsiniz gibi bir kavrami yada kavgasi yoktur. O tarihlerde bu sanat okullarini kullanip mudafaa amacli ve daha sonralari ise espiyonaj amacli kullanilan bir butunluktur. Ninpou taijutsu da denebilir lakin Ninjutsu nun icine girdikce Kintonjutsu yada Genjutsu ibareleride gormek mumkundur. Bunlarin hepsini tarih bolumunde tane tane irdeleyerek anlatiyorum ve anlatmaya devam edecegim. Ilgilenen kisilerin birde oraya bakmasi beni mutlu eder. Ayrica her okulun olmasada calistigim Dojo dahil bazi dojolarin egitim alaninda bulunan bu calismayida paylasayim. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=SnohUdXSzsM&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 How much do you bench? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 @Ninja Total War Samurai Empire oynuyorum bi japon sanatı öğrenseydim keşke diyorum keşe METSUKE olsaydım measla metsuikeeeeeeeee aikidiyoa gidiyodm da felsefesi sarmadı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Killer san (Koroshiya sama gibi oldu :) ) Her dou sanati felsefesi derin ve essizdir. Sizi sarabilecek elbet bir dou vardir egerki Asya butunlugune saygi duyarliliginiz var ise tekrar bir gozden gecirin derim. Total War Shogun 2 oyununu bende oynadim. Yapilabilecek en iyi sekilde yansitabilmisler ellerinden geldigince gercekten gereken takdiri hak eden bir yapim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 saygım sonsuz ya ilerde o taraflara gidersem daha ilgiyle sarılırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Perfectionist said: How much do you bench? Ozur dilerim fakat nedemek istediginizi anlayamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar