Qualance Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 BabacumMostors said: date a live izledim çok kötü lan :/ feci traş giden dakikalarıma üzüldüm hakkaten he "Date A Live PV" deki müzik vs den sonra fena ümitlenmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 joujuu senjin! mushibuyo ve uchuu senkan yamato'ya bakcam sanirim. bu arada bu remastered gundam, serinin kacinci sirasinda bulunuyor? bilen var mi? belki remastered hali ile gundam'a da baslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bu sezon Gundam patlamasi olmuş sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 saki 15 de çıkmış hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 lezbiyen mahjongcular mmmhhh shizuno resmen "açılın ben doktorum" çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 devil survivor 2 seyredilir gibi, persona 4 kadar iyi olur mu söylemek için erken ama. kanbaru, sasori filan var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 photo kano yayınlanmış haydi bismil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mangası bişeye benzemiyordu onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yapma ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Hataraku Maou-Sama mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Yahari ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru: Bayağı güzel. Okul romantik komedisi ama bayağı hoşuma gitti. İlk bölümden Haganai nin nispeten ciddi versiyonu gibi bir izlenim kaptım, karakterleri filan da bayağı hoş. Karneval: Bu da bayağı güzel gibi, ama biraz itici geldi. Yine de izlerim muhtemelen. Devil Survivor: Güzel ama direkt Persona kopyası gibi geldi. Yine de izlenir. Hataraku Maou-Sama: Anime of the season. Period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ShadowFury said: Yahari ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru: ya şunun trailerı o kadar iyiydi ki http://www.youtube.com/watch?v=lgQeoZXUq-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 aku no hana korkarak izledim bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gercek japon bu style cizimlere lafim yok da animasyon 0.0001 fps seslendirmeden muzige hersey creepinessin vucut bulmus hali gerildim arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 knox said: lmao hangi salaklar salağı çizim tarzını böyle tamamen alakasız ve REZALET hale getirmeye karar vermiş ve nasıl olup da bir kişi çıkıp "WTF ARE YOU DOING BAKA" dememiş. bu soru önümüzdeki 30sn kafamı kurcalayacak. http://img823.imageshack.us/img823/4064/1365168805824.jpg http://wd4.photoblog.pl/np2/201301/73/141658893/umarlabym.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ilk bölüm çıktığında katalogun yarısı falan aku no hanaydı http://i.imgur.com/rpgLM7i.png hala 5-6 thread ilk sayfada var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Dün /a/ de felaket shitstorm vardı ya bayağı feciydi millet yeni başlayan diğer animeleri bıraktı 5-6 sayfa bununla ilgili konuştu. Sanırım shitstorm hala devam ediyo hatta. İzlesem mi diyorum sırf bu muhabbetten geri kalmamak için:p Şuna da bayağı güldüm ahahah^^ birazcık nsfw bişi var ama çok önemli diil ama yine de spoiler http://i.imgur.com/Fp63wLZ.jpg Mangası nasıl bunun? Konusu filan güzel mi? O animasyon faciasına rağmen izlenir mi en azından? (veya sezonun so bad that it's good kontenjanına girer mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ya rotoskop animasyon görünce çeviresim geliyor direk rosario vampire op 2 dışında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Devil Survivor 2'nin ending mükemmel (tu) Buda ilk sezondan daha iyi başladı çok iyi ya özlemişim ilk sezon mükemmeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Simulcast listesi': http://myanimelist.net/forum/?topicid=571131 Yeni yeni duyurulmaya basladilar, ilk hafta bittiginde kesinlesiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Daha cok Shin Megami Tensei istiyorum. Oyunu, animesi, kitabi, mangasi... daha, daha cok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ShadowFury said: O animasyon faciasına rağmen izlenir mi en azından? yok ending muzigi(msisi) de girince tamam kardes size iyi gunler diyip kapatiyorsun zaten, amoled kafasi herseyiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Majestic Prince cok gazdi ama animasyonlar cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Shingeki no Kyoujin çok iyi gençler izleyin. çizimler vs çok iyi. atmosfer de iyi. net olmuş. arkadaş mangasını tavsiye ediyordu bana hep de bir türlü okuyamamıştım, animesi geldi iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar