Osirix Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 valvrave 12 ahah geass order geldi şimdi de ikinci sezon ekimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yaharide japon sami olduğunu neden söylemediniz, bileydik erken başlardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 abi çok iyi /a/ ya ahahah http://i.imgur.com/nURmwgM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yahari abi. .AHAHAHAHAH http://l1306.hizliresim.com/1b/x/pq9yr.jpg nefesim kesildi AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Yahari'nin ikinci sezonu 2015'de gelir bence, epey epey iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 devil survivor 2 - final resmen kıyım oldu, herkesi öldürdüler ama hibiki reset attı heh. son dövüşteki fusion serisi çok iyiydi. :) bir persona değilmiş anlaşılan oyun ama gene de enteresan, overclocked sürümünü 3ds'e portlayacaklar diye promosyon yaptılar anlaşılan. ama onun da eu'ya gelmesi 2 yıl alır ilki gibi artık. atlus batmamışsa tabii. thanks iwata.. ama gene de enteresan bir seri oldu sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Zıt bir şekilde, serinin en az sevdiğim oyunları Persona benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 dso'yu alacaktım ama işte smt4 gelecek diye şimdilik erteledim, çok pahalı hepsi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 13 Eylul: http://watchusplaygames.files.wordpress.com/2013/01/devil-summoner-soul-hackers-3ds-special-edition-soundtrack-cd-artwork.jpg Bunu beklemedeyim su anda. http://www.rpgfan.com/reviews/Shin_Megami_Tensei_Devil_Summoner_Soul_Hackers/index.html Devil Survivor'larin DS versiyonlarini al direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ya sen nasıl bir hipstersın gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 gerge için hipsterlık mainstream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 oha railgun s2e13 inanılmazdı cidden önceki bütün toaruların toplamından daha iyiydi şu sisters arc remakei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kaede said: ya sen nasıl bir hipstersın gerge Animede bile hipsterlıgın sınırlarını zorlyabilmesini gerçekten aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kaede said: oha railgun s2e13 inanılmazdı cidden önceki bütün toaruların toplamından daha iyiydi şu sisters arc remakei (tu) Gerçi Touma lı kısımları zaten biliyoruz ama yine de çok iyiydi son bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yahari inanılmaz iyiymiş. uzun zamandır şöyle kitleyen anime de izlememiştim. sabah 4.30 da du bi bölümüne bakayım da aşırı kötü bir fikirmiş. gerçi yui, yukiyi hiç kıskanmayacam dedikten sonra, aşk meşk olayları devreye girdiğinde kıskanıp sıfat yaparak yaratacağı dramı hiç çekesim yok. diğer sezonda şöyle bişi olursa, biraz üzülecem. hachiman ı seslendiren eleman çok iyiydi. karakter zaten çok iyi, seiyuusu da apayrı yapmış. başlıkta bir diğer dikkat çeken de maou. şimdi ona bakacam da, baharın diğer iyi serileri neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 railgun 14 gene iyiydi lan sisters arc bitince zıçıp gene slut brigadein maceralarına dönücek ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Indexteyken de bu kadar güzel miydi bu hikaye ya... Gerçi geneli tırt olduğundan arada kaynamış olabilir ama yine de bu kadar gaza geldiğimi hatırlamıyorum, 14 çok fena gaza getirdi. Biribiri de çok feciydi ama ya kalbim parçalandı resmen. Ayrıca bu arctan sonra anime devam edecek mi yoksa genel olarak mı söyledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 indexte 5 bölüm falandı sisters arc. bu kadar ayrıntı yoktu. zaten sanırım index anime yayınlanırken railgun mangası daha bitirmemişti bile arcı. o yüzden pek mümkün de değildi galiba mangayı takip eden birileri söylemişti doğru düzgün adapte edilebilecek arc kalmadı, animeye özel sol arc yaparlar vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 backlog temizliği yapıyorum bu aralar hataraku herhalde 2. sezon geliceği için epey yavan bitti oreimonun cliffhanger iyiydi. manami dışında her karaktere onay veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 [obligatoryrailgunpraisepost] 15 yine mükemmeldi. Hiç bitmesin bu ya... [/obligatoryrailgunpraisepost] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 15de kamijonun seslendirenin "Get awat from her" dediği sahnedeki ses nedir lan. Direk kotu adam sesi asdfasdf. Kamijou baya karizma arcta ha. Ama zavallı adam ya eli red strings of fate'ide nötrlediğinden maalesef kimseyle aşk yaşayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 16 da mükemmeldi ya bu sezonu çok sevdim. Arc bitti ama toplamda 24 bölüm olucakmış sanırım. Beklendiği gibi slut brigade filler arcıyla devam edecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 BabacumMostors said: yuyushiki bitti lan :/ hoş buı hafta arata ve shingeki haricinde hepsi bitiyorm :( ne iğrenç bir hafta lan bu son bahara yuyushiki 2. sezonu bekliyorum, gelir elbet.. gelir değil mi? türkçe altyazısı yok heralde di mi sırf şunun hatrına izliycem http://www.youtube.com/watch?v=oc0r5XZB7PU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 muhtemelen yoktur ya :/ sırf o saahne için değil alayı için izlenebilir ziyadesiyle absürd yani benim arşivlemeyi tercih ettiğim serilerden ehehahahah aklıma geldi de.. ahahah çok iyiydi lan mesai bitene kadar açayım bir bölüm zileyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar