BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sapık prens ve taş kedi abi biri biterken öteki başlıyorlan AHAHAH neden 12 bölüm bu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fena değilmiş o dram kasmayınca tsukikonun sesi kalp krizi geçirtmezse izlenir http://www.moenjoy.com/wp-content/uploads/2012/03/Aquarion-EVOL-12-00-690x388.jpg http://re-jinx.me/wp-content/uploads/2012/08/hanbei1.jpg http://yaranakya.files.wordpress.com/2012/06/toki.png http://i.imgur.com/CiFBFt1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://img191.imageshack.us/img191/7382/1369451234668.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Borastus said: oha aku no hana nın 7. bölümü baya iyiymiş böyle çıldırma sahnesi epeyden beri görmemiştim. en iyi anime sahneleri listesine girer, çooookk iyiydi devamıyla falan zaten bu sezon 2 anime var güzel pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 o anime'se bu da anime http://pic.pimg.tw/cutekiss/1203777862.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bence de warhol sanatçı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kabul ederim warhol'u sen live action üzerine filtrenin anime olmadığını kabul edersen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 İzleyecek birşeyler daha arıyorum, bu sezon dropladıklarımdan birkaçına tekrar mı başlasam diyorum. Aku no Hana ve Red Data Girl izlenir mi? /a/ de bazen Aiura yı övdüklerini görüyorum onu hiç izlemedim o güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aiura yı ben sevdim ya her bölüm güldürüyor.. ama çoık kızsa lan :/ 3dk.. seks gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aslıdna sekse göre uzun bile kalıyormuş.. hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ya red data girlin ilk bölümünü izledik böyle "ulan çok dandikmiş bu dediklerine göre" diyerek bayağı deli gibi merak uyandırdı gerisi. 2-3 bölüm daha kesin izleyecem ben. JAPANESE HONOR DUTY AND FAMILY HURRa rağmen. sanki tullyler anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aku no hananın çizim tarzına alışırsan güzel bence. birde ana karakter oldukça sinir bozucu olabilir baya aglak-pısırık bir karakter çünkü, gerçi şu da var bütün hikaye bu ana karakterin dönüşümü üzerine sanırım çünkü 7. bölümde falan çıldırma noktasına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yuyushiki izleyen var mı? abi her bölümde içime hayat sevinci doluyor ya AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Hataraku çok iyi ya. Ashiya bütün animeyi tek başına götürüyor resmen. Oppai loli vs. violent bitch dramasıyla filan bütün screentime ı yemeseler daha iyi olucakmış gerçi Emi filan da iyi gerçi, fazla abartmışlar karakteri, bu kadar abartı olmasa o da mükemmel olucakmış^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 animede çok kötü abartmışlar orjinal materyellerde o kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yahari 10 ne kadar iyiydi saçmalamadan, zorlamadan ne güzel dram veriyor zincirleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Railgun ı izleyen var mı? İndex i de Railgun ı da toplasan açık ara en iyi sezonu olmuş ya çok iyiydi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Önceki sezonları hep böyle başlayıp meh diyip bırakmıştım. Railgun 2 bayağı olmuş. Hatta onun gazına önceki sezonları dis sıkıp maratonluyorum. Biribiri best girl. [Misaka odoru Youtube linki] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Index genel olarak tırttı, pek sevmemiştim ama Railgun 1. sezon fena değildi ya, güzeldi hatta. Ama 2. sezon bayağı fark atmış 1. sezon çoook geri kalır onun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 index iyiyse izleyeyim ben de saten eksikligi çekiyordum. hentai ouji de iyi gidiyor. http://img268.imageshack.us/img268/1486/gghentaioujitowarawanai.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 hentai hem tempo hem hikaye olarak iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Hataraku eğlenmek için iyiymiş gerçekten. 10 bölümü de bitirdim bir günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 hataraku çok iyi de, hep aynı kalıbı izliyor. Bölümün ortasına kadar absürtlük ortasında Maou gaza gelir güçlerini kullanarak ortalığı toparlar, sonra yine absürtlük ve bölüm biter. Bir de bu güçlerini kullanırken çalan parçayı bir türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bize yuyushikiyi verdiği için kinema citrus'a binlerc eteşekkür AHAHAHAH abi her bölümünde çok gülüyorum saçma ve abes AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Yuyushike'de hic kahkaha atma durumuna girmiyorum ama bolum boyunce kendimi tutamadan siritiyorum, 20 dakika terapi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar