knox Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 overrated bir seri.datlu kizlarin datlu bok yemelerini konu alan,animasyon kalitesi muthis(kyoto animation sag olsun!)k-on muziksiz versiyonu mu desem ya da? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 sen k-on a kurban ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 babacum aramızdaki irlandalı oldu çıktı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ...belki bilardo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 k-on a kurban olsun onlar sen boşver ildo http://www.youtube.com/watch?v=HtuidZ2o-fA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 come to the moe side sam, we have pony stuff http://p1305.hizliresim.com/19/8/mvzwl.jpg şimdi ellerimle senin için yaptım sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bu MOHİciler pony düşmanı babacum, dostunu düşmanını tanı, doğru seç safını! miyagi-san'a kulak ver: sağdan yürü, np. soldan yürü, np. ortadan yürü, VICK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sapıkl prensin yeni bölümü neden çıkmıyor hâlâ ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 oreimoS2 oh be kuroneko sonunda amk.. baka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 My Teen Romantic Comedy her bolum daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selam. HenNeko nun ne kadar tatlı olduğundan bahsetmişmiydim? :3 Bahsetmediysem eksik kalmasın çünkü. HenNeko çok tatlı :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 BabacumMostors said: oreimoS2 oh be kuroneko sonunda amk.. baka.. kendi başlığı var abi, niye burda yazıyorsun heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 aa unuttum ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bu bahar jetix yine bomba gibi çizgifilmlerle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Telefon ile girecegim ben bir hafta filan, tasindik dun. Animesiz kaldik iyi mi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yahari ne kadar iyi ya bu sezon bölümü bölümüne takip ettiğim tek dizi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Çok damardan giriyor bazen, arabesklik tam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kaede said: yahari ne kadar iyi ya bu sezon bölümü bölümüne takip ettiğim tek dizi resmen abi ilk bolumu izledim de,semi-likable karakterler ve setting..hyouka gibi birsey cikacak sanki.firsat bulursam bakarim artik,bir iki bolum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o kafalar değişiyor yuyshiki de inmiş.. hmmm ben bunu yolda mı izlesem akşam eve gelince mi karar veremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 monologlar devam ediyor ama mc ÇOK farklı kafada. oreki üşeniyor ama gene chitanda için birşeyler yapıyor pozitif. hikkinin monologları, diyalogları ve yaptıkları arasında 3 eksende üçgen oluşuyor http://i.imgur.com/ZhjnP9J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yazin bunun top tier'i geliyormus: Watamote. O kadar aciydi ki manga, yarida biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yok ya tomoko çok sevimsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 red data girl baya iyimiş ya, shinto ile ilgili bi altyapı gerektiriyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 valvare iyiymiş yahu niye beğenmediniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 BabacumMostors said: o kafalar değişiyor yuyshiki de inmiş.. hmmm ben bunu yolda mı izlesem akşam eve gelince mi karar veremiyorum.. yatmadan evvel izle rüyanda gör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar