tabutcu_55 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Arkadaslar acil satiliktir charım! Destanda 80 lvl %6 dir exp kasmayı 1 ay once bıraktım npde pek kasamadım 5 gundur chara gıremyorum np:30k civaridir İnt Priestdir Kafalik +7 HP Chitin Ellik +7 HP Chitin Gogusluk Donluk ve Ayaklik +7 KROWAZDIR Hp basılı Elinde +7 Holy Animor Uzerinde Old Ep ve Def ile hp veren old takılar nakit para yoktur 4000 can pot ve 5000 mana pot vardır Karustur Acil satiliktir arkadaslar pazar oglene kadar satmam gerekıyor İstanbul Ayazagada oturuyorum gerekirse Mecidiyekoy gelirim Aklimda 300tl var pazarlik payi vardir cep telefon numaram yok fakat full onlıne face adresımı verıyorum ordan mesaj atarsanız sevınırım http://www.facebook.com/alican.kablan.79 Mesajlarınızı beklıyorum arkadaslar acildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tabutçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Donluk ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 donuna bile hp basmış görgüsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 memelerde de hp basılıymış female mi karakter femalese pic var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 güzel char dfsf ama tabi artık eskide kaldı bu oyun ve çoluk cocuk yeri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 SATILDI MUI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 SEAROYZ NE VERIYORSA YARISINI VERİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben 5 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Saeros said: SATILDI MUI adam adeta bi eli pipisinde koşarak gelmiş tuvaletten charı duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kokoreç+ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Hp basılı donum olsa daha ne isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mecidiyeköy ne lan 20 dk lık mesafe ayazağa-mecidiyeköy amma uzağa geliyon ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Saeros said: SATILDI MUI Alın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 aga çar ++++++++++ basabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: Saeros said: SATILDI MUI Alın bunu. nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar