Komutan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bu oyunu almaya niyeti olan var mı? Okuduğum prevıewlarda multisinin çok zevkli olduğu yazıyor. Hani yeteri kadar adam çıkarsa multi atabiliriz belki. Oyunu daha önce duymamış olanlar için; Paradox tarafından yapılan ve iki gün sonra çıkacak, Napoleon Savaslarını konu alan bir strateji oyunu. HOI serisi gibi savaş ağırlıklı. http://www.youtube.com/watch?v=34dRS55Et3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Aynı tavşanın kaçıncı suyu bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 war never changes they said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 böh, napolyon :( hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 esasen sengoku'yu pre-order'la verdikleri için almayı düşünmedim değil ama fazla okumadım, biraz bakmam lazım. ama böyle sengoku gibi dümdüz, dıkşın dıkşın birşey yapıyorlarsa sevmem yani. bir de kısaymış demişler oyun. karar vermedim henüz, yarın bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paradox yazdıgında aldım zaten oyunu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sengoku hostu, sevmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paradox oyunları iyi ama Napolyon dönemi kadar savaşlarını zevksiz bulduğum bir tek Amerikan iç savaşı var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 zevksiz olacak bu. eu4 bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Dün aldım 5 saat sonra download başlıyacak;eu4 e kadar zaman geçirtir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Aldım ancak pek hoşuma gitmedi ama yapay zeka idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 denedim ama dıkşın dıkşın olmuş bayağı, province upgrade'ler bin melyor tutuyor ve hiçbirini yapmak mantıklı değil getirileri yatırımı karşılamayacağı için 15 yıllık sürede. manpower yettiği kadar adam basmağa harcanıyor para ancak. sengoku gibi bir oyun olmuş denebilir, 1-2 gün oynadım ama pek sarmadı hani. iran'ı yokettim haritadan attım 2 yılda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Improvementlar ilk başta gözüktüğü kadar kötü değiller. Çünkü oyunda para fazla sıkıntısı çekilen bir kaynak değil. Mali getiriyi hesaba katmayıp diğer avantajları için yapacaksın improvementları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 income arttırıyor economic development, kendini amorti etmiyor. e yani niye koydunuz madem böyle bir seçenek heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 avusturya osmanlıya, rusya irana, osmanlı irana, sonra üçü osmanlıya giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 fix o halde, bende de öyle birşey oldu, dövdüm avusturya'yı. 3000-5000 adamlar yollaya yollaya manpower'ını sıfırladı ben instagibledikçe onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bana pek öyle olmadı. genelde cephe gerisinde 20-30klık stack yapıp öyle geliyorlardı geri B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar