Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 vay arkadaş fragmanı sinemada ilk izledim oo cok iyi dedim heves ettim... sonra bi arkadaşım yorumları okudum cok kotuymüş dedi... sonra patiye baktım... bütün hevesimi aldiniz valla gitmicem rahatlayın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 evde izlersin bir kayıp olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aynen evde izlenecek film zaten bu boşuna gittik sinemaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ne kadar kötü olabilir diye gittim, epey kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ben beğendim güzel filmdi.Tek yadırgadığım yer o kadar japonu bir araya toplamışsın iyi güzel fakat neden bu adamlara ingilizce konuşturursun ki sadece bu yüzden filme ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 alt yazı okumak effort vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bende dün izledim baya güzeldi çok olumsuz yorum var o yüzden araya girip tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hayatimda ilk defa bir filme leş diyorum patide. Paranıza yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Trias said: ne kadar kötü olabilir diye gittim, epey kötüymüş. (:P)(tu)B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 iyi ki sinemada izlememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 iyimi kötümü la bir karar verin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 komedi filmi namına izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Abi samuraylar ingilizce konuşuyor başta zaten buradan kaybediyor. Destanın içine sıçmışlar.Bir Hero değil malesef. Hatta The Wolverine kıvamında onda da katana falan var evet aynı kulvardalar.Eğer wolverine beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Gerçi düşündüm de en azından wolverine hikayesi çizgi romanından geliyor.Roninin götten donatma hikayesi ile 300 spartan/last samurai combosu yapmak istenmiş ama sıçılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar