xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 henuz yakin bir fotograf yok. Savunma bakanligindan gelen son bilgilere gore can kaybi yok. ama bir cok apartman baya bi zarara ugramis. 23.00'dan beri beklenen bir durummus o da oldu sabah saatlerinde. benim ev bile cooook uzak olmasina ragmen saglam sallandi koca bina. neyse internette ki en iyi bir iki videoyu paylasayim. 1. http://www.youtube.com/watch?v=4ZxXYscmgRg&feature=youtu.be 2. http://www.youtube.com/watch?v=w6uOzFo2MQg&feature=youtu.be 3. http://www.youtube.com/watch?v=FQ6NyvgC2BQ 4. sehir manzarali http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LFsZitw6CKk 5. en saglami http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7c-0iwBEswE goremedim ona yaniyom o kadarda tepemden gecmis. koca duman vardi. pif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sübhanallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 reklam alanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sehir resmen nanaylarda her yeri kapattiriyorlar lan. 2 avm acik sadece alisveris icin. Karar bekliyorlar moskovadan. Koca cuma yikildi gitti. Is yalan oldu anasini satim. Ikincisi bu gece olacakmis var mi bilgi ? http://vk.com/video32960925_164851790?list=a5c5d5cc1a1f26e223 Bu da dustugu yerin videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 oha o cukur ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ohannesburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 düştüğü yerin görüntüsü var mı başka bi sitede? açılmıyor orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Goruntuyu yukleyip buraya ayrica gondereyim. Biz de 3 gibi gitmeyi planliyoruz bakmaya ama giden arkadaslar polisin kapattigini soyluyorlar inceleme ekibi gelecekmis Novosibirsk ve Kazakistan'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 youtube'da varsa halihazırda yeter o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Челябинск Метеор diye yazin youtube'a direk cikar karsiniza videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 videoları izleyemedim serverdan ötürü ama chelyabinsk'te benim hatunun akrabaları oturuyo benim hatun da ekaterinburg'lu. bi soriyim bakim detayları aktarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Сим(Sim) bolgesine dusmus. Ekaterinburg'taysa haberi olmayabilir ama Chelyabinsk tamamen bitti. Resmi aciklama bekliyor. 3 avm acik birakildi alisveris icin. Telas ettiler. Bizim islerde yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Krater bu boyuttaysa şehir niye bitti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ikincisi falan gelio herhalde? bide ne kadar derine inmiş, deprem riski mi var? yoksa radyasyon falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 resim yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi 100 kişi yaralanmış sadece chelyabinsk bitti falan noluyo?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ne paraya satacaklar meteorun parçaları, belli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Abi Rusya cok temkinli davraniyor dicem yalan olcak adamlarin umrunda degil. Sirf tatil cikardilar kendilerine. Milletin psikolojisi gidik. Magazada bizim tezgahtar kizlara en sonunda firca cektik musteri var etrafta 1-2 tane. Millet psikolojik olarak bitirdi kendisini. Bi de bizim hademe bayilmis onun teyzesinin evinin yakininda olmus. Onu da yolladik koye. O yuzden psikolojik olarak bitikler. Disarida ofisler ve cogu avm kapali. Ikincisini bekliyorlar ama tabii ki Rusya yla alakali olmaz. Ikincisiyle ilgili bilgi gecerse paylassaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Of direk cuma kafası Burda da olsa ya lan, 1 hafta tatil olur tüm işyerleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 KidLazer said: abi 100 kişi yaralanmış sadece chelyabinsk bitti falan noluyo?:) Sehir merkezinde bir cok yer kapatmis. Bitti dedigim rusya da adet anasini satim. Her seyden bayram tatil cikartiyorlar. Cikarttilarda. Bak gor bugun ilan edilir chelyabinskte. Her yil bayram olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 biraz şans olsa bize düşer lan, belki parçaları falan satarız bir kaç milyar dolara sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 OHA CUKUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dün okuduydum ben bunu düşmeyecek dünyaya yakından geçecek demislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 xwhiplashx said: sende ne para gözmüşsün ya bırak adamlar rahatça bir meteor paniği yaşasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ne oluyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar