Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Benim cok eski bi laptopumda yazi yazarken random sekilde tus atlamasi sorunu vardi. Boyle wordde falan surekli duzeltiyodum , sonra bios update i oldugunu ogrendim. Duzeldi. Siz de deneyin bios update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Isınma oranını takip et bence abi çünkü bi noktadan sonra oluyorsa muhtemel cpu kendi iç ısısı değilse bile ekran kartının ısısı çok abartı olabilir bilemedim. Laptop a güven olmaz abi helede oyun oynanacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 -Deno- said: yani, desktop'ı olan yakınlarımda böyle bir sorun duymadım. iki üç laptop kullanan arkadaşım benzer sorundan şikayetçiydi, num lock tuşunu sökenler falan oldu ahah. sorayım bakayım belki içlerinden çözebilen olmuştur. bende desktop'ta vardi ya, ne isinmasi ne performans sorunu vardi ama tek sorun buydu anasini satim. oynuyorum oynuyorum arada atiyorum D'ye bastim saga gitmeye bi basliyor biraksam da gitmeye devam ediyor, ta ki tekrar basana kadar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bios update için bi program var mı ya seninki eskimiş al bu yenisi diyebilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hayret... O kadar laptopta fps oynamıştım zamanında hiç bende öyle bir sorun olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 laptopumun modeli şu LG R590 uarh4bt ama discontinued product. http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-R590-U.ARH4BT şimdi driverlar güncel olmayabilir, ekran kartını manual falan yapmıştım sanırım. biosda 2011 model adı şu INSYDE QL4L3I81, 11/05/2011 den kalma imiş biosu gerçi lg sitesindeki haziran 2011 den kalma bi onu deniim ama bunun dışında nerde bulurum update ini eğer varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hala up bu konu bu arada lord_gorthaur said: anakartın portlarında sorun alobilir sanki neden? nasıl anlarım? laptopun neresini açayım bakmak için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 laptop ile oyun oynama çabası biraz çağ dışı, gaming için masaüstü o kadar pahalı değil, 2-3 ay kenara para at böyle dertlerin olmasın. laptop'ı amacı için kullan, mobility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şimdi suark hardware monitor indir laptop idle durumda windows'de gezer durumda ve oyun oynarken ki ısı değerlerini bir yere not et buraya yaz. ayrıca işlemci ve ekrankartı marma modelde lazım, indiricem senin ısıyı merak etme, bakalım bu şekilde çözülecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ya lojistikk olarak pek mümkün deil bu aralar, yoksa parasından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Soran oldumu göremedim de klavyeye birşey döktün mü daha önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 seru şimdi iş yerindeyim, akşam eve dönünce yapayım o işleri ekran kartı Nvidia GeForce GT355M Anakartı nerden öreniorz seru çöz bunu sana dürüm valla @jonq klavye sağlam abi temizledim bile tozlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ısısını düşürücem çözüğm olmazsa klavye olayına da bakarız, ama oyunlarda ve makine ısındığında yaptığına göre ısı gibi. anakarta gerek yok sadece işlemci ve ekran kartı, hardware monitor indir dediğim gibi. skype falan varsa at özelden akşam konuşalım. start'ı verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Seru said: ısısını düşürücem çözüğm olmazsa klavye olayına da bakarız, ama oyunlarda ve makine ısındığında yaptığına göre ısı gibi. anakarta gerek yok sadece işlemci ve ekran kartı, hardware monitor indir dediğim gibi. skype falan varsa at özelden akşam konuşalım. start'ı verelim. min max max intel corp base board product TZ01 49 54 101 intel core i5 450m Core 0 50 59 102 intel core i5 450m Core 2 48 60 102 ST9500423AS Assembly 37 39 47 ST9500423AS Air Flow 37 39 47 Nvidia Geforce GT335M 49 46 87 ilk maxlar idle ken ikinci maxlar oyundayken bir süre sonra olanlar aletin altında soğutucu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BÜYÜKSÜN SERU. internette asla çözülemeyen çok büyük bir sorunu dün akşam çözdü hehe. meretin macunu falan erimiş herhalde, anakart işlemci çok ısınıyor, ısınınca saçmalıyor. power ı kıstık, %100 den %85 e indirdim. riftte 75 derece max gördük hiç sorun olmadı. mount and blade de 85 gördü gene ama çok çok ufak da olsa yaptı. sorun çözülmüştür arkadaşlar seruya melek taytılı verilsin dürümler seruya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sevindim hacım hallolduğuna. yalnız tez zamanda laptop'ı açıp ya da açtırıp fanı temizleyip macunları yenilemen lazım. o zaman gücü 90a 95e çıkarırsın 100 olmasında ne olursa olsun yüz her zaman zarar intel boost teknolojisinden dolayı oc ediyor işlemciyi ısı zıplıyor. fakat tahminlerme göre senin sıkıntı ne cpu ne de ekran kartı, problem anakartta. o ısındığı için klavye saçmalıyor, temas olayında. cpu ısısı neyse laptopta aşağı yukarı anakart ısısı da o olduğu için cpu'nun ısısını düşürmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bir de mount blade'de onboard ekran kartın varsa onu kullanyor olabilir belki sen farkında değilsin. eğer o kartı kullanıyorsa işlemciye yük biner ısısı artar bu da tuşun kitlenmesine neden olur yukarıda belirttiğim gibi. o yüzden bir check et mount blade nvidia'yı mı kullanıyor onboard ekran kartını mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 nasıl kontrol edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 desktop sağ tuş nvidia control panel 3d manage settings program settings orada scroll listede mount blade yoksa add diyip mount blade'i bul aşağıda integrated yazıyorsa onboard kullanıyordur nvidia high performance yazıyorsa nvidia'dır, her halükarda nvidia olduğuna emin ol. tabii ki onboard ekran kartın varsa bilmiyorum var mı yok mu? ayrıca nvidia control panel penceresinde yukardan desktop'i tıkla daha sonra "display gpu activity icon in notification area" seç. bundan böyle ne yaparsan yap not area'da ekran kartını kullanıp kullanmadığını gösterecek. ona göre mudahale edebilirsin. mesela gereksiz kullanana programları integrated'e çevirmek gibi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar