Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlarda tuş takılması

Suark

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

yani, desktop'ı olan yakınlarımda böyle bir sorun duymadım. iki üç laptop kullanan arkadaşım benzer sorundan şikayetçiydi, num lock tuşunu sökenler falan oldu ahah.

sorayım bakayım belki içlerinden çözebilen olmuştur.

bende desktop'ta vardi ya, ne isinmasi ne performans sorunu vardi ama tek sorun buydu anasini satim. oynuyorum oynuyorum arada atiyorum D'ye bastim saga gitmeye bi basliyor biraksam da gitmeye devam ediyor, ta ki tekrar basana kadar sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

laptopumun modeli şu

LG R590 uarh4bt

ama discontinued product.
http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-R590-U.ARH4BT

şimdi driverlar güncel olmayabilir, ekran kartını manual falan yapmıştım sanırım.

biosda 2011 model

adı şu

INSYDE QL4L3I81, 11/05/2011 den kalma imiş biosu
gerçi lg sitesindeki haziran 2011 den kalma bi onu deniim ama
bunun dışında nerde bulurum update ini eğer varsa?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ısısını düşürücem çözüğm olmazsa klavye olayına da bakarız, ama oyunlarda ve makine ısındığında yaptığına göre ısı gibi.

anakarta gerek yok

sadece işlemci ve ekran kartı, hardware monitor indir dediğim gibi. skype falan varsa at özelden akşam konuşalım. start'ı verelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

ısısını düşürücem çözüğm olmazsa klavye olayına da bakarız, ama oyunlarda ve makine ısındığında yaptığına göre ısı gibi.

anakarta gerek yok

sadece işlemci ve ekran kartı, hardware monitor indir dediğim gibi. skype falan varsa at özelden akşam konuşalım. start'ı verelim.

min max max
intel corp base board product TZ01 49 54 101
intel core i5 450m Core 0 50 59 102
intel core i5 450m Core 2 48 60 102
ST9500423AS Assembly 37 39 47
ST9500423AS Air Flow 37 39 47
Nvidia Geforce GT335M 49 46 87

ilk maxlar idle ken
ikinci maxlar oyundayken bir süre sonra olanlar
aletin altında soğutucu var
Sosyal ağlarda paylaş

BÜYÜKSÜN SERU.

internette asla çözülemeyen çok büyük bir sorunu dün akşam çözdü hehe.

meretin macunu falan erimiş herhalde, anakart işlemci çok ısınıyor, ısınınca saçmalıyor.

power ı kıstık, %100 den %85 e indirdim.

riftte 75 derece max gördük
hiç sorun olmadı.

mount and blade de 85 gördü gene ama çok çok ufak da olsa yaptı.

sorun çözülmüştür arkadaşlar
seruya melek taytılı verilsin

dürümler seruya
Sosyal ağlarda paylaş

sevindim hacım hallolduğuna.

yalnız tez zamanda laptop'ı açıp ya da açtırıp fanı temizleyip macunları yenilemen lazım. o zaman gücü 90a 95e çıkarırsın 100 olmasında ne olursa olsun yüz her zaman zarar intel boost teknolojisinden dolayı oc ediyor işlemciyi ısı zıplıyor. fakat tahminlerme göre senin sıkıntı ne cpu ne de ekran kartı, problem anakartta. o ısındığı için klavye saçmalıyor, temas olayında. cpu ısısı neyse laptopta aşağı yukarı anakart ısısı da o olduğu için cpu'nun ısısını düşürmek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de mount blade'de onboard ekran kartın varsa onu kullanyor olabilir belki sen farkında değilsin. eğer o kartı kullanıyorsa işlemciye yük biner ısısı artar bu da tuşun kitlenmesine neden olur yukarıda belirttiğim gibi. o yüzden bir check et mount blade nvidia'yı mı kullanıyor onboard ekran kartını mı?
Sosyal ağlarda paylaş

desktop sağ tuş
nvidia control panel
3d manage settings
program settings
orada scroll listede mount blade yoksa add diyip mount blade'i bul aşağıda integrated yazıyorsa onboard kullanıyordur nvidia high performance yazıyorsa nvidia'dır, her halükarda nvidia olduğuna emin ol.

tabii ki onboard ekran kartın varsa bilmiyorum var mı yok mu?

ayrıca nvidia control panel penceresinde yukardan desktop'i tıkla daha sonra "display gpu activity icon in notification area" seç. bundan böyle ne yaparsan yap not area'da ekran kartını kullanıp kullanmadığını gösterecek. ona göre mudahale edebilirsin. mesela gereksiz kullanana programları integrated'e çevirmek gibi vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...