hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bu adam ne yapar? İş tanımı nedir? Maaşı ne kadardır? Niye maaş alır? Olayı ne yani çözemedim ben yıllardır. AB'li bişiler diyorlar ama biri aydınlatabilir mi sabah kalkıp işe gidip ne yapar yani iş yeri nerededir falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 görüşmeler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 avrupa birliği bakanı. böyle bir bakanlık var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 benim bildiğim hükümette ingilizce bilen insan konumunda. yani böyle ingilizce konuşmak gerektiğinde bunu çağırıyorlar "benim yazılı çok iyi de pratiğim yok sen şöyle desene egemen" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 gözünüz milletin maaşında olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 arcane said: benim bildiğim hükümette ingilizce bilen insan konumunda. yani böyle ingilizce konuşmak gerektiğinde bunu çağırıyorlar "benim yazılı çok iyi de pratiğim yok sen şöyle desene egemen" diye öyle bi duruşu var cidden monoscope said: gözünüz milletin maaşında olmasın iş/maaşvereni benim olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 benim iki gözüm yetmez bunların maaşına. şaşı kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tek başına değil hacı herkes bi lira verse tamam işte >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ehehhe egosu hayli yüksektir. ab genel sekreteri iken -hatta bakayım hala duruyormu- ahahahh evet yaaa hala duruyor, kendi resmiyle karşılıyor milleti sitede. canımms :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 çaycının resmini mi koysunlar siteye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aralarında en insana benzeyeni egemen aslında ehau. idris naim falan necidir diye sormaya başlayın. gerçi çektiler aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Sempatik sakin bir adam ben seviyorum ,ama ne iş yapar benimde fikrim yok arada bir vizyonda görüyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bu adam da sempatikse allah benim belamı versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 haberim yokmuş gibi çek panpa http://egemenbagis.com/wp-content/themes/egemenbagis-02-child/images/eb_header.png?0918 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sürekli komik olmaya çalışıp abuk sabuk konuşan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ogretmenlere yalakalik yaparak liseden mezun olan Egemen Baris universite hayatini insan kaynaklari bolumunde nasil sira ve benzeri insan gruplarinda kaynak yaparak one gecebilecegini ogrenerek gecirdi. Yuksek lisansini kamu yonetiminde yoneticilerin kiclari uzerine yapan Egemen Baris su anda kariyerini basmuzakereci adi altinda surduruyor. Karsilikli edilen kufurleri kibar sekilde aktarma konusunda olan uzmanligi cok faydali oluyor su anki pozisyonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 egemen bağışı da sevenler,sempatik bulanlar da varya.eminim badem bıyık tayfasının önlerine attıkları ihalelerle nemalanan insancıklardır bunlar..birde bunu idris amca bile yapmadı.. http://www.youtube.com/watch?v=_y4NfBV7qI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 adamı savunan yok ki zaten. ama türk insanının yarattığı türk siyasisi böyle bişey. no name topluluklar için demokrasi en yanlış yönetim biçimi bana göre. köylüye demokrasi verirsen köylüyü seçecek doğal olarak. önemli olan adamın evrim geçirmesi, sonra seçme hakkını kendisinin söke söke alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 söke söke almak kolay. haketmek kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Egemen bağış zamanında amerikada takılan ne olduğu belirsiz bir zattır. Oraara giden bürokratlara çevirmenlik yapmıtır. Tayyip te amerikaya gittiğinde "amerikan tarafı" bu adamı çevirmen olarak sunmuştur. Tayyipin ingilizce bilmemesi nedeniyle zaman geçtikçe bu arkadaş çok gizli toplantılara girmiş ve çok gizli konuları öğrenmiştir. Böylelikle adamı silemedikleri için abuk abuk görevlerde görevlendirmişlerdir. 1. ağızdan duyduğum bilgidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/10/cool-story-bro-obama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 "bakın avrupa birliğine gireceğiz" diye şişirilen bir bakanlığa getirilmiş bir adam, bakan olup kendisini başmüzakereci olarak tanıtırlar. para harcamak dışında bi işe yaradığını görmedim. ha bi de avrupa birliğine girme planları iptal olalı epey olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 erasmusa gidenlere ıslak imzalı mektup göndermiş adam başbakanlığım falan diyormuş ab'nin verdiği hibeleri kendisi veriyomuş edasıyla bişeyler yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yalnız türkiye olarak erasmus programına katılabilmek için hatırı sayılır bi miktar para ödüyoruz, yani egemen bağış'ın dediği doğru. yalnızca ab'den gelmiyor o para ab üyesi olmadığımız için. diğer yandan e.b. necidir ben de çok merak ediyorum, cvsini birkaç kez merak edip araştırmıştım, herifin ab bakanı gibi kritik bi pozisyona getirilecek yağcılık dışında ne gibi bir özelliği var merak ediyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar