Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Egemen Bağış necidir?


hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

benim bildiğim hükümette ingilizce bilen insan konumunda. yani böyle ingilizce konuşmak gerektiğinde bunu çağırıyorlar "benim yazılı çok iyi de pratiğim yok sen şöyle desene egemen" diye


öyle bi duruşu var cidden

monoscope said:

gözünüz milletin maaşında olmasın


iş/maaşvereni benim olm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ogretmenlere yalakalik yaparak liseden mezun olan Egemen Baris universite hayatini insan kaynaklari bolumunde nasil sira ve benzeri insan gruplarinda kaynak yaparak one gecebilecegini ogrenerek gecirdi. Yuksek lisansini kamu yonetiminde yoneticilerin kiclari uzerine yapan Egemen Baris su anda kariyerini basmuzakereci adi altinda surduruyor. Karsilikli edilen kufurleri kibar sekilde aktarma konusunda olan uzmanligi cok faydali oluyor su anki pozisyonunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamı savunan yok ki zaten. ama türk insanının yarattığı türk siyasisi böyle bişey.

no name topluluklar için demokrasi en yanlış yönetim biçimi bana göre.

köylüye demokrasi verirsen köylüyü seçecek doğal olarak. önemli olan adamın evrim geçirmesi, sonra seçme hakkını kendisinin söke söke alması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Egemen bağış zamanında amerikada takılan ne olduğu belirsiz bir zattır. Oraara giden bürokratlara çevirmenlik yapmıtır. Tayyip te amerikaya gittiğinde "amerikan tarafı" bu adamı çevirmen olarak sunmuştur.

Tayyipin ingilizce bilmemesi nedeniyle zaman geçtikçe bu arkadaş çok gizli toplantılara girmiş ve çok gizli konuları öğrenmiştir. Böylelikle adamı silemedikleri için abuk abuk görevlerde görevlendirmişlerdir.


1. ağızdan duyduğum bilgidir bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"bakın avrupa birliğine gireceğiz" diye şişirilen bir bakanlığa getirilmiş bir adam, bakan olup kendisini başmüzakereci olarak tanıtırlar.
para harcamak dışında bi işe yaradığını görmedim. ha bi de avrupa birliğine girme planları iptal olalı epey olmuştu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız türkiye olarak erasmus programına katılabilmek için hatırı sayılır bi miktar para ödüyoruz, yani egemen bağış'ın dediği doğru. yalnızca ab'den gelmiyor o para ab üyesi olmadığımız için.

diğer yandan e.b. necidir ben de çok merak ediyorum, cvsini birkaç kez merak edip araştırmıştım, herifin ab bakanı gibi kritik bi pozisyona getirilecek yağcılık dışında ne gibi bir özelliği var merak ediyorum hala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...