kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi biz evde sado mazo bir oyun oynuyorduk ya var mı bunu oynayan. 3 kişi oynanıyor kibrit kutusunu atıyorsun sırayla dik bir şekilde yerde durursa vali oluyorsun. kibriti çaktıgımız kahverengi olan yerin üstünde durursa polis oluyorsun. hiçbişey olmassa dümdüz uzanırsa yere vatandaş oluyorsun. polisin elinde cetvel oluyor vali kaç tane vur derse vatandaşın eline vuruyor cetvelle. yavaş normal sert diye seçenekler de mevcut. ellerim acıdan titriyordu bazen o oyunu oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi nasıl bi psikopatmışsınız belli değil 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Kürt oyunu gibi vatandaş taş atıyo mu bari geri hazır kibritte varken molotof yaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ahahahahahha valili oyun çok iyi. ilk defa duydum. tam bir doğu oyunu olmuş asdfgjklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ren said: DarKRideR said: benim böyle 2 ayakkabı kutusu pokemon tasom vardı. Hepsinden vardı, 4-5 tane Ash Rahmetli babaannemin bana yaptığı en büyük kötülüktü sanırım temizlikte onları çöpe atmış olması :( abi ash tasosu allah gibi bişeydi ya lan of ağlayabilirim şu an hele bir tane dev ash tasosu geçmişti elime. 3-4 katıydı normalinin. nasıl bulmuştum hatırlamıyorum. o ash tasosunu buldum http://img395.imageshack.us/img395/51/002xi9.jpg of şu ash tasosu çok değerli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 cips paketine nasıl sığıyoduki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kargoyla gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi başlarda kasıyosun dik getiricem diye ama sonraları dik getirmeyi bırak acıdan kibriti tutamıyorsun. ama vali olmak çok zevkli. vur 10 tane ağzına ağzına 20 tane vur 30 tane vur. vur allah vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mal said: cips paketine nasıl sığıyoduki o görüldüğü kadar büyük değil çapı en fazla 5 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 benimde aldığım bir cipsten 20'nin üstünde taso çıkmıştı. taso jelatinleri koparılmamışlar tomar olarak içine atmış herhalde makine. o zamanki mutluluk tarif edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Xenus said: benimde aldığım bir cipsten 20'nin üstünde taso çıkmıştı. taso jelatinleri koparılmamışlar tomar olarak içine atmış herhalde makine. o zamanki mutluluk tarif edilemez. oha hep bunu hayal etmiştim. birde kutu kola alırım içinden fanta çıkar diye hayal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 oha lan ben onu hep rüyamda görüyordum küçükken. cipsi bi açmışım içinden 30 tane taso çıkmış vuhuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bana tek paketten 4 tane çıkmıştı en çok, adam azmetmiş akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi adamdaki şansa bak... ben muhtemelen mutluluktan altıma işerdim herhalde o yaşta. sen her hafta sayısal falan oyna kardeş dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 adama taso paketinden bi tane cips cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 pfff bunlar ne ki ya? bana yedigün'den playstation çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bir de mayhem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Beyler konuyu dağıttınız ya :) ben size küçükken napiyordunuz diye sormadım tasonuz varmı varsa bana verebilirmisiniz dedim :) yok yanlış anlamayın sohbette edin ama bana yardimcida olun lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Sen daha burdamısın ya konu gideli 2 gün oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Lithran said: Sen daha burdamısın ya konu gideli 2 gün oldu sdfsd umutla bekliyorum :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tasoyu ne yapacaksın ya? kendine uygun bir partner bul. ufffff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 http://inciswf.com/hamileyim.swf delircem yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hepsini 50tl ye veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 televizyonlu süper mega master birde döner tasolar vardı fdfs. bende bi poşet vardı eve gidince bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Lithran said: http://inciswf.com/hamileyim.swf delircem yemin ediyorum. bune lan, kukusuna bişey girdi diye bukadar sevinene hiç rastlamamıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar